Yedi Yıllık ilişkim bitti?

Herkese merhaba. Yedi yıllık ilişkim üç hafta önce bitti. Dört yıl üniversite zamanı üç yıl da uzaktan yürüyorduk ama kendisinin benim artık alışkanlık olduğumu ve sevmediğini dile getirmesi ile bitti. Bazı hatalar oldu aramızda bazen kavga ettik konuşmadık ama mutlaka barışıp kaldığımız yerden devam ettik. başka şehirlerde olmamıza rağmen kardeşinin düğünü benim yaşadığım şehirdeydi ve bende gitmedim o gün çalıştığım için ve ailesinden kimseyi tanımıyordum o ortama gitmek istemedim bu yüzden suçlu oldum ailesi arkamdan bir sürü konuşmuş ve bu olaylardan sonra beni artık sevmediğine karar verdi ve ben üzülmeyeyim diye devam ettiğini söyledi. Daha sonra bende üç hafta boyunca çok acı çektim ona yazdım ve aradım en sonunda beni engellemesini istedim ki ona yazınca ulaşamamak için ama ona ne zaman yazsam beni geri arıyor ve sürekli eskisi gibi olamayız diyor. Dile kolay yedi yıl. Çok sevdim hala seviyorum ve kendimi uzak tutamıyorum ondan hayallerimiz vardı hepsi başıma yıkıldı. Unutmak için ya da kendimi bu olaydan uzaklaştırmak için ne yapmam gerekir?

Yedi Yıllık ilişkim bitti?