Eski sevgilim 15 gün sonra aradı?

Daha önce boşanmış ve iki kzıım olduğunu yazmıştım. Ben 35 sevgilim ise 24 yaşında, ayrılana kadar hiçbir sorun yoktu, bir kaç gün içinde seni sevmiyorum sadece seni sevdiğimi zannetmişim kendimi de seni de aldatmışım dedi ve ayrıldı. 1 ay boyunca ısrar ettim ayrılmayalım diye fakat ısrarlarımın sonucu heryerden engellenmek oldu, bende 15 gün kadar hiç arayıp sormadım fakat hoşlanmadığı kuzenini hem facebook'da ve instagram'da ekledim arkadaş olduk ve iş görüşmesine çağırdım. Hİç aramayan beni engelleyen sevgilim bunu öğrenip beni arıyor bizim ilişkimiz hakkında ona birşey söyleme, sen kuzenimle mi birlikte olmak istiyorsun? gibi bir sürü soru... aramasına gerek varmıydı sadece mesaj atabilirdi zaten ben kendisini tanıdığımı kuzenine söylemedim söylememde... bu kız bana ne yapıyor... bana karşı ne hissediyor anlayanınız var mı? benim umudum beni halen seviyor olması (bana yemin ederek sevgilisi olmadığını söylüyor)
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün de "sesin çıkmıyor ya bu iyiye işaret olmalı" diye yazdı!!! Bu kız ne yapmaya çalışıyor?
Eski sevgilim 15 gün sonra aradı?