1 hafta oluyordu ayrılalı ama hergün kavga gürültü o bana suç atıyordu ben ona. Neyse geçen haftasonu aradım açmadı belliki birşeyler karıştırdı. Ben de veda mesajı yazdım. Gece 1.45 gibi beni aradı. Ben de açmadım meşgule alıp uyudum. Ertesi gece 12 de yine aradı bu kez açtım yok biz olmayız yok şöyle yok ben başkasını seviyorum ben m**dde kullanıyorum neler neler dedi şok oldum. Ağladım kapattık telefonu. Bir insan üzmek için arar mı? Çok öfkeliyim. 6 senemi kaldırdı çöpe attı sizce ne yapmalıyım bundan sonra?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
hadi ordan etttt bende aynı durumdayım 2 sene oldu boş ver valla kimse için bişeye değmez olan sana oluyor
Olan bana oldu pskolojim bozuldu
Boşverceksin valla gerek yok değmyor kimseye ne yaşamış olursa ne yapmış olursan ne kadar değer verirsen ver
6 sene mi 😵😵😵 6 sene sevgili miydiniz
Evet 2016 kasımda tanışmıştık
İnanmıyorum yaa nasıl unutulucak bu 6 sene 😓 benim 9 aylık bi ilişkim vardı ve çektiğim acıyı anlatamam sen ne durumdasındır şimdi kim bilit. Uffff bu ayrılık çok kötğ bişe. Nasl atlatıcan
Sınavlarım var atlatamıyorum. Ruh halim bozuldu. İnsan görmeye bile tahammül edemiyorum. Kalbim sürekli sıkışıyor. Ailemden kimseyle mecbur olmadıkça konuşmuyorum. Uyandığımdaki o acıyı tarif bile edemem
Yemin wderim aynı anne babamla konuşmak bile sıkıyı batıuo onlar ne dese bana sabahlatı asla uyanmak istemiyorum sebebsiz bi ağtrum acım var ama nerem ağrıuı onu bile bilmiyorum
Ben de aynı hep uyuyorum öğleden sonra kalkıyorum sınav olmasa hiç uyanmam
Unutmak ayrılık çok acı unutmaya çalıltıkça sanki beynim zorla onu hatırlatıyo. Bide böyşe içimde s@l@kça bi umut var sankş dönğcek özğr dilicek barışıcaz gibi geliyo ne ap.. talım
Bende senin gibiyim sen mi terkedildin sebep neydi
Psikolojiisi bozuldu gerçelten ciddi haklı sebepleri vardı bende hep yanında oldum asla trip atmadım bana ilgin azaldı diye herşeyi yaptım sevgimi daha çok gösterdim hatta. Ama bu ına ağır geldi gururyna dokundu sanırım bi ksıızn bu kadar çok sevmesi. Bahane oluşturdu ailem istemiyo dedi gitti ama bende ona son sözğ dedim asıl istemeyen sensin aikeni bahane edip arkasına saklanıyosun dedim yanş giden o idi
Ne zamandır konusmuyorsunuz
1 aydır konuşmuyoruz
Yazmadın mı hiç sen
Adam bana annem ailem istemiyo dedi ben istesemde onlar istemiyo dedi. Ne diyebilirim ki. Hayır bana şunu demiyo annemler böyle diyo ama biz sabredelim annemi brn ikna ederim demiyo. Direkt diyo ailem istemşyo. Napmalıyım sence bazen bende arada kalıyom düşünüyorum biraz dhaa mı üsteleseydim ditorum ama yğzsüzlük olmaz mıydı
Benimki de aynı ailem istemiyor dedi. Bence üstelememekle iyi yaptın cünkü ben üsteledim sapık damgası yedim.
Neden istemiyormuş ailesi
Kendi yörelerinde kendi memleketinden bi kız olsun istiyolarmış kiiiii yalan asla annnesi beni tanımadı bile görmedi ki kadın beni. tamam belki annesi öyle demiştir ama zorla ayırmadınya bizi belliki kendide çok istemiyosu ya da psikolojisi bozuktu beni o an o dönem istemedi bu bahaneneninde arkasına sığındı bence
Sen üstelendin derken naptın ki sana sapıkmışsın muamelesi yaptı sizde ne oldu nasıl gelişti
Yani ben biraz ortalığı karıştırdım onu bi kızla gördüm ailesini aradım sonra kavga kıyamet hep beraber kavga ettik. Sonrasında bana geri döndü barıştık ama kavgalar bitmedi. Ben de ısrarla ayrılmayalım dedim barışalım dedim öylece bıraktı istemiyorum dedi
Öyle yanş işte şu an benim tek tesellim psikolojisi bozuktu benşm sevgim çok geldi böyşe bi bahne ile gitti. Kendini toparlıyınca sakin kafa dğşünğnce gelse özür dilese affederim ama bi daha ben adım atmam noktaaa🤷♀️
En iyisini yapıyorsun ben de 5 gündür kendimi tutuyorum artık ölsem bile yazmayacağım
Bilmiyorum iyi mi kötğ mü ama tek bilidiğim çok zor çok canım acıyor. Ama bu cezayıda hakkettim çünkğ ona sevgimi o kadar çok verdimki ondan hiç gitmeyeceğimi o kadar çok gösterdim ki beni kaybetmekten hiç korkmadı hiç değerli olmadım onun için. Kendimi sırafan değersiz biri yaptım onun gözinde. Sanki ona muhtaç tek erkek o gibi ona taptım resmen
Aynısını bendre yaptım. Ama yarın başkasını sevmeyi denicem
İnşallah çoookkkkk gğzel sevildiğimiz ve bu sevilmeye aşık olacağımız birileri çıkar karşımıza. Çünkğ ben artık sevmekten koşmaktan ince düşğnmrkten yotuldum. Ben artık sevilmek isityorum birileri kalbim kırılmasın gözümden yaş gelmesin diye çırpınsın istiyoeum benim artık koşmaya halim yok çinkğ