Psikopat peşimi bırakmıyor.. Lütfen yardım edin? Korkmaya başlıyorum?

Aslına bu konuyu kapatmak istiyordum ama iyice psikopata bağlamaya başladı "eski bir arkadaş". Biz hiç çıkmadık ama yaklaşık 4 senedir peşimde. Benden hoşlanıyordu ama ben hiç bir zaman arkadaşlıktan öte gitmek istemedim. Mesajlaşıyorduk konuşuyorduk bukadar. Sonra geçen sene bir kızla çıkmaya başladı ve yeni ayrıldılar. Yani bir buçuk yıl bir beraberlikleri oldu ve bu zamandada ben nekadar terslesemde bana 3 ayda bir filan hep yazdı. Bir kaç hafta öncede yine yazdı ve ayrıldığını söyledi ama bu tabi benim umurumda değil. Seni unutamadım seni seviyorum Mesajları atıyor ve aşk Şarkıları yollayıp duruyor. En kötüsüde karşılıklı OLDUĞUNU düşünüyor. Ben öyle olmadığını açık açık söylüyorum ama anlayan kim. Birde nasıl olsa benim olucaksın Mesajı Attı ve ben açıkcası korkdum. Aynı şehirdeyiz ve neyapıcağı belli olmaz. En sonunda artık engelledim ve bir hafta sesi çıkmadı lakin dün gizliden arayıp şarkı dinletene kadar. Ben tabi onun OLDUĞUNU anlayıp kapattım. Şimdi ben korkuyorum yani erken davrandım belki sormakla ama ben bundan nasıl kurtulabilirim. Engelledim ve gittiği yerlerden uzak duruyorum. Ama işte telefon etmesi çok psikopatca bir davranış... Sizce daha ararmı? Dün ilk di ve umarım son olur YARDIM
Psikopat peşimi bırakmıyor.. Lütfen yardım edin? Korkmaya başlıyorum?