Kendimi teselli etmek edebilmek için ne yapmalıyım ben :'(
Cevabın nedir?
+1 yılTelefonu kapatmak çare değil kapatsan açtığın zaman atacaksın. En iyisi otur onun sana yaşattığı acıları , kötü günleri hatırla.. Terk ettiği ama yinede senin döndüğün onun hiç çaba etmediğini nereye kadar böyle gideceğini düşün. Ben bir bayanım ve benim bir gururum var de. Aşkda gurur olmaz evet ama ben bugüne kadar hep mesaj attım. Elimden geleni yaptım olmuyor ayağımdan geleni yapıp "gitmeliyim" de. Kendinle konuş , gerçekler ile yüzleş.
Yorumlarda gördüm hep mesaj atan ben oldum demişsin. Bu sefer atma bak facebook falan varsa sil çocuğu nasıl 3.5 atacak. Kendi kendine düşünecek bu kız beni çok severdi ne oldu ? Mesaj atardı o korkuyla sana mesaj atacak. Benden sana tavsiye o mesaja cevap verme. Unutulduğunu görsün bak nasıl tapacak sana..27 Yorumla- +1 yıl
söylediklerini heyecanla okudum :) teşekkür ederim dediklerini tek tek yapıcam
- +1 yıl
Aynen yap faydasını görmezsen hep buradayım.Ama burada önemli olan "sabır". Ama eninde sonunda 1 yıl sonrada olsa sana mesaj atacak.. Bunu sakın unutma. =) Arkadaşlarına çok anlatma acını. Unuttum de kendini inandır unuttuğuna.. Ortak çevreniz varsa üzgün olduğunu sakın belli etme. Ölümlü dünya hiç üzülmeye değer mi =)Unutma eski sevgilin onu sevebilecek onlarca kişi arasında, gerçekten ölür gibi, ölüm gibi seveni kaybetti. Yani seni kaybetti. Bırak o üzülsün. =) Sen birşey kaybetmedin.
- +1 yıl
sen psikiyatrist falan değilsin dimi :)
- +1 yıl
Hayır değilim yaşadıklarımla ve gördüğüm hayat tecrübeleri ile konuşuyorum. =)) Umarım en kısa sürede atlatırsın..
- +1 yıl
mesaj atmadan durabilsem dayanamıyorum ki :( tek sorun bu benden haber alamaması gerekiyo ama yapamıyorum işte :(
- +1 yıl
Yapman gerek ama kazanmak istiyorsan yapman gerek.. Atarsan egosu tavan yapacak ezecek seni cebinde görecek seni.
- +1 yıl
tamam seni dinliycem ya gerçekten teşekkür ederim :)
En İyi Cevaplar
+1 yılİstersen şuan Paris'te ol! ama ne yaparsan yap gerçekten sevmişsen unutamazsın bu acıyı o kadar iyi biliyorum ki...Ölmek geliyor insanın içinden sana bir tavsiye mesaj atma aç güzel slow şarkılar ağla ağla dur.Bir yere kadar akacak gözyaşların sonradan duru artık gözünden bile yaş gelmez ama yüreğinin tam ortasına bir sıkıntı girecek onu atamaycaksın işte o hep orda kalacak !ki sevdiğin kişi yanında olana dek!
00 Yorumla
bazen en iyi cevap susmaktır derler ya sende susacaksın :DD bu ona çok koyar.ama şunu söyliyim o sana tapacak falan zannetme sakın.zorlar her zaman güzeldir.ama soğuk davranan hatta davranmayan bir insana asla ve asla tapılmaz.bir müddet sonra seni pişman etmek için elinden geleni yapacaktır.sen bunlara hazır ol yeter.eğer birşey hissetmiyorsan yap tabi bunları...
00 Yorumla
Ben çok şey denedim başaramadım ve hep ben aradım mesaj attım üstüne gittikçe götü kalktı malub olan ben oldum sonuçta onun için arama sorma engelle çok aklına geldiği zaman yürüyüş yap başka şeyler düşünmeye çalış zor biliyorum ama dene
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
15Cevap
+1 yılvalla bende sevgilimden ayrıldıgımda telefonlar mesajlar neler neler. hepsi suratıma kapatıldı tek tek.. kendini daha bir nimet saydı eskisi.. keşke diyorum yapmasam. ama unutma dönerse senindir dönmezse boşverrrr...
02 Yorumla- +1 yıl
ya dönmesin ben bu kadar acı çektikten sonra ne anlamı kalır...
- +1 yıl
hayırlısı değilmiş demekki. her zaman hayırlısını iste
Bir teselli ver kırılan gururuma bir tebessüm et unutursun zamanla :)
https://www.youtube.com/watch?v=t4H_Zoh7G5A112 Yorumla- +1 yıl
yukarıdaki arkadaşla tanışıyomusunuz ikinizde orhan babaya bağladınız ya :D
- +1 yıl
jennıfer lopez çıkıyo canım :)
- +1 yıl
hahahahahha :D süpersin ya :d
- +1 yıl
neşeli gerçekler senin sözündü dimi :)
- +1 yıl
unuturmuyum ya ayıpsınnn :) neşeil gerçeklerrrrrrrrrr unutulurmu ;)
- +1 yıl
:) neşeli gerçeklerden sonra karamsar olmak mümkünmüüü :)
tevekkül et,bir daha da sevgili yasak sana...eşinin kahrını çek yahu
bu ne işkencedir,yazık değil mi emanete?
kitap oku,çok faydasını görürsün...bakış açını genişlet!20 Yorumlaağla hıçkıra hıçkıra ağla bağır çağır kendınden nefret et ondan nefret et hayattan nefret et böyle gecıyo o acı böyle alısıyosun sakınlesıyosun bı zaman sonra senı o hale gıtırdıgı ıcın nefret bıle edebılırsın ne dersın?
00 Yorumla
+1 yılbnece hic sms atma bekle en iysi zaman artik bende öyle yapiyorum bakarsin unutursun yada barismissiniz
012 Yorumla- +1 yıl
Beklemekkkkk... en boktan iş :(
- +1 yıl
evette beklersen biseyler olur benimde ici icime sigmiyor haykirmak istiyorum onunla barismak istedimi olmuyor ama en iyisi bekle bazi seyleri gözden gecir
- +1 yıl
sen söyleyebilirsin ama her ayrılığımızda hep ben adım attım artık atamam :(
- +1 yıl
bende senin erkek versiyonunm bende sms cekiodum pesinden kosuodum ne oldu halimiz ortada
- +1 yıl
tamam bundan sonra karar aldık ikimizde bekliyoruz :)
- +1 yıl
okey iddiaya girelim tövbe tövbe kimnki önce gelirse biraz gülelim diye dedim
- +1 yıl
:) önce seninki gelir :) benimki inatçının önde gideni
- +1 yıl
neyse baklaimda görelim
- +1 yıl
benimkide inatcida artik bakarsin iyi gününe denk gelir onu birakta düsün geri geldi sanki enkaz devir alacaksin gibi üfffffff
- +1 yıl
ağladığımla kalıcam sen neler yaşadın bilmiyorum ama kendini yıkık dökük hissediyo ınsan :(
- +1 yıl
gözümde hersey film seridi gibi geciyor bütün yasadiklarim onun gülüsü falan filan ama kendimi geri cekiorum aci cekecgim ama sonradan mutlu olursam bu g�nleri bakip bakip gülerim sende öyle yap dayan
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun :( ayrılık bazen iyi gelir birazda öyle düşün :(
Git diyeceğim ama
https://www.youtube.com/watch?v=0IkJkRZ6Rnc01 Yorumla- +1 yıl
aynen öyleeeee... süperdi teşekkür ederim bu arada
mesaj atarsan sana dönmeyeceğini bil :)) onu istiyorsan mesaj atma. istemiyorsan atabilirsin.
39 Yorumla- +1 yıl
waaooouuuwwww bu cevabı beğendim :)
- +1 yıl
öyle yapıyorum zaten herkesin kaderinde zaten biri varmış evde kalmayız herhalde dimi :P
- +1 yıl
ayıpsın hemen yyaptım bak :)
- +1 yıl
bişiyleri mi kaçırdım acaba ?
yapıyorsun zaten burdasın Takıl..ama takma kafana dıcem..demesı kolay dıcen rabbım sabır versın
010 Yorumla- +1 yıl
Amin.. burası olmasa çıldırırım çünkü gribim de zaten :(
- +1 yıl
komedi dükkanı özgüre hastayım :) beğenirim tabii :)
- +1 yıl
estağfurulllah :) artık daha az gülüyorum büyüdükçe malesef
- +1 yıl
evet gerçektende gülmekten çok huzur istiyorum bazen :(
- +1 yıl
Amin RABBİM korusun bizi.. kaderimizdeki insanı hemen bulmamıza yardım etsin bide :)
+1 yıl08 Yorumla- +1 yıl
çok kötüsünnnnüzzz :)
- +1 yıl
Teselli lafını görünce dayanamadım :(
- +1 yıl
:) yinede teşekkür ederim :) orhan babayı severim :p
- +1 yıl
Ne demek her zaman :) Olmadı emre aydın versiyonunu dinlersin :D
- +1 yıl
he iki seçenekte sunuyosun yani oda güzelmiş :)
- +1 yıl
:):)
- +1 yıl
Senin derdin ne arkadaşım :D
evdeysen uzaklaş biraz. çık hava al.. kız arkadşalarını ara.. konuşun.. Onu düşünme oda seni düşünmüyordur muhtemelen..
03 Yorumla- +1 yıl
Düşünmüyodur tabi o benden ayrıldı :( dediklerini yapıcam :( teşekkür ederim
- +1 yıl
tamam teşşekkür ederim gerçekten çoooook iyiyimmmm :) birazdan arkadaşım gelir zaten :)
ne bılım otur makyaj yap resım cız ama asla mesj atma !
10 Yorumlaeger seviyorsan ancak ertelersin ama birgün mutlaka atacaksin o mesaji. umarim o senden önce davranir:)
00 Yorumlaoyalanacak bişeyler bul bos bos oturma ve evde tek kalma. Arkadaslarınla takıl,alısveriş yap, sosyal aktivitelerle felan ugras işte
00 Yorumlacin biberi ye. aklını başından aldıktan sonra otur gözlerin yaşlı komedi filmi izle.
etkili oluyor.05 Yorumla- +1 yıl
sağol çok etkili olur ağla ağla unutmu diyosun yani :(
- +1 yıl
gözlerim yaşlıyken komedi filmimi izliycem peki :)
- +1 yıl
biberin eksiyle gözlerin yaşaracak ya o anda güleceksin işte. bir nevi demirin soğuk suya sokulup tavlanması. iki duyguyu bir anda yaşamak muhim olan. sağlam ve güçlü olduğunu hissetmek için. bırak o ağlayıp mesaj atsın sen niye ağlıyorsun ki?
kendini sev başkasını için sümkürmeye değmez. - +1 yıl
Sümkürmeye mi hahaha koptum
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeygamber efendimiz (s.a.v.) şöyle buyurdu,
“Allah’a şükreden kalbiniz, zikreden diliniz ve size ahret işlerinde yardımcı olacak imanlı saliha bir zevceniz (eşiniz) olsun…”00 Yorumla
+1 yılsana yaptıklarını ettiklerini bir kağıda alt alta yaz. önünde dursun
10 Yorumla
+1 yılmesaj atmalisin ben attim ve kazanan ben oldum :-))) icinde kalmasin ne kaybedeceksinki
10 Yorumlaegerrr hata sendeysee özürdilee.. aşkdaa gurur olmazz bir kez da deneyin..
00 Yorumla
+1 yılValla Şu an bende ayni durumdayim.1 ay oldu mesaj atmiyorm o ayrildiktan 2 gun sonra mesaj atti ama ben hala atmiyorum. cnku ozur msji bekliyorm seni ozledm msji bekliyorm🤔
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmesaj atınca barışcaksanız bence mesaj at ve barısın. ama imkansızsa kendini tut. bari gururun baki kalsın. bu saatte ancak bu cevap cıktı benden
00 YorumlaEĞER SEWIYRSAN ZATEN KENDINI TUTAMAZSIN HAKIMD OLAMAZSIN
10 YorumlaBARISMISSINIZ Şu an DURUM NEDIR ACABA BEN DE AYNI DURUMDAYIM SEN MI mesaj ATMISTIN O MU YAZDI SANA?
00 Yorumlaseviyorsan tekrar iletişime geç
niçin ayrıldın?110 Yorumla- +1 yıl
Çünkü beni ailesinden uzak tutuyo :(
- +1 yıl
beni ailesinden uzak tutan bi insanla mı evlilik düşünücem yapma... düşündüğüm için pişmanım zaten
- +1 yıl
Ablası beni faceden ekledi diye ablasıyla bir ay boyunca konuşmadılar.. benim faceimde engelledi ablasını.. konuşmamamız için elinden geleni yaptı açıkcası ve bir bucuk senedir tanıştır demekten dilimde tüğ bitti
- +1 yıl
onlar aşiretmişde ayıpmışdaa bilmem neee.. boş şeyler yusuf yusuf oldu herhalde :D
- +1 yıl
Barıştıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :)
arkadaşlarınla dışarı çık çok iyi geliyor .
00 Yorumla
+1 yılSevdiğin şeyleri yapmalısın.
00 YorumlaBarışmak istiyorsan gurur yapma at hemen
16 Yorumla- +1 yıl
hep ben atıyorum bu kaçıncı ayrılığımız o atmalı :(
- +1 yıl
Evet çünkü sevse gitmezdi ..
- +1 yıl
olur.. inatçının önde gideni günlerce mesaj atmaz artık :(
Hata sendeyse ve seviyosan ozur dile
20 YorumlaEe son durum ne merak ettim
00 Yorumla
+1 yıltelefonu kapat
00 Yorumla
+1 yılbaşka birini bul
01 Yorumla- +1 yıl
aman eksik kalsınlar bi süre :)
ÇİVİ ÇİVİYİ SÖKER
00 Yorumla
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimden ayrıldım mesaj atmamak için kendimi tutmalıyım :(
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım