Onun sinir olabileceği şeyleri yapıp aklında bulunmayı sallarsan net yazar ama sen yazma derim sonra şımarıyorlar. Ben ne yaparsam yapayım bu kız bana aşık moduna giriyorlar. Hem gerçekten seviyorsa mutlaka o sana yazar. Şimdi sen düşün ne yapsam kıskanır sinir olur diye bence
Ayni durumdayizzz :D bende eski sevgilime mesaj atmamak icin kendimiz or tutuuorum hemde bana sanki ona medaj atmam icin bazi tuyolar veriyo gibime geliyo :D
Mesaj atarsan düşük olan şansını sıfıra indirmiş olursun bence kaçan kovalanır adamım eğer onu gerçekten istiyosan asla mesaj atma ya o mesaj atar sen amacına ulaşırsin ya da atmaz unutur gidersin benim tecrübelerim bu sekilde
valla bende zor tutuyorum ama bazen dayanımıyorum ve mesaj yazıyorum geçen abisi aradı... seni istemiyor yazma bir daha dedi ama gelde bunu gönlüme anlat.. söz geçir...
Evet ayni durumda bendede var ama eski sevgilim felan degil sevdigim insan mesaj atmak yerine kendi kendimle empati kuruyorum eger atsam cevabi ne olur eger cok bunalima girersen o mesaji kendi kendine at rahatlamis olursun.
dostum yapmadıklarından değil yaptıkların pişman ol benim felsefem bu en azından ılerde hala aklında keske atsaydım acaba donermıydı gıbı kuskular kalmasın
bazen gururunu ayagının altına alıp çiğniceksin ya da baska bir erkekle olmasını izliceksin. baska bir erkekle gordugunde dahamı iyi olucak geç degılken at mesajını. aklında kalıp kendını yemenden iyidir gelecek sonuç
Bence atın gitsin ne kaybedeceksiniz eski diyerek kaybetmişsiniz bir adım atarak kazanın bari. Hayata çekingen olmayın zamanla daha çok şey kaybedersiniz kazanmak için uğraşın
EEe madem öyle, yaz ki, kabul etmese bile yolda görünce kızarsın, aklına gelebilesin, beyninde canlanabilesin. Olursa kadar, olmazsa kader işte :D Tamam seviyorsun ama bakarak olmuyor. Ama bunlar hiç sevgilisi ollmamış birinin yorumu şimdiden belirtmek isterim :DD
En İyi Cevaplar