Çok seviyorum unutamıyorum. Bayan arkadaşlar tavsiyelerinize çok ihtiyacım var :(

Herkese merhaba Haziran ayının başlarında kız arkadaşım beni terk etti 2 yıldır beraberdik bu zamanadek hiç kavga etmedik hiç bir zaman onu kısıtlamadım.Bir gün yanına gittim ve bana çok yalnız kalmak istediğini söyleyip beni 1-2 hafta rahat bırak arama sorma dedi bende sen nasıl istersen dedim,ama 1 hafta zor dayandım ve yanına gittim ve sordum 'kendine geldin mi ' diye o da biraz dedi 'problem ne dedim ' Biz dedi ve ben ayrılmaya karar verdim dedi işte bukadar.Sonra ise herkesin başına gelen şeyler önce telefonlarımı açmaz oldu,face'den sildi mesaj lara cevap vermez oldu,yalvardım yakardım 1 ay boyunca arkadaşlarından yardım istedim ,hatta Hala ile konuştum ama nafile.Arkadaşlarından duyduğum,benimle bir gelecek düşünmediğiymiş.Oysaki evlilik düşünüyorduk hatta ailesine benim varlığımdan haberdar etmesini ben istemiştim.Neyse benim problemim yazmakla bitmez,arkadaşlar durum bu .İnanın bana çok özlüyorum onu çok seviyorum unutamıyorum aylar oldu,sizlerin görüşleri nelerdir lütfen mantıklı şeyler söyleyin.
Güncellemeler
+1 yıl
Eğer ciddi yardım edebilecek kişiler varsa olan biteni mail atabilirim.
Güncellemeler
+1 yıl
Açıkça belirteyim ki biz asla ilişkiye girmedik sadece küçük oynaşmalar,ve ben ordan burdan aldığım gazla 2 defa onu aldatmaya kalktım ve öğrendi ama affetti.Daha sonra 1-2 defa ona benden sana hayır gelmez felan dedim, tabi oda kafayı taktı bunlara korktu.Arkadaşlar benim ilk göz ağrım bu daha önce hiç kız arkadaşım olmadı ve ilk gözağrımla yaşamak istiyorum,inanın bana verdiği kararı saygıyla karşılıyorum bir tanısanız o kadar dürüst saf ve temiz kalpli biriki olan bitene sizlerde üzülürsünüz
Güncellemeler
+1 yıl
Elinden ekmeğini al bişey diyemez öyle bakar,hayatta ben varken başkasını düşünmez çok iyi tnıyorum.Arkadaşar bunun bir dönüşü mutlaka olmalı çünkü 2 yıllık Aşkım'ı çok iyi tanıyorum o da şuan benim çektiklerimi çekiyo .

Çok seviyorum unutamıyorum. Bayan arkadaşlar tavsiyelerinize çok ihtiyacım var :(