Fazla ilgi sevgilimi bunaltti. Sürekli ilgi gösteriyorum hep seni cok seviyorum diyorum napmalıyım simdi ben?

4 senelik iliskim var asiri ilgi gösteriyorum cogu zamanda ilgimin karsiligini alamiyorum onu sevdigim icin sürekli seni cok seviyorum diyorum uzun uzun mesajlar atiyorum o ise tam bir odun oldu son zamanlar da napmaliyim ilgimi hatta elimi ayagimi geri mi cekmeliyim soguk mu davranmaliyim bende kötü oluyorum karsilik alamayinca beni sevdiginide biliyorum ama sanki son zamanlarda istemiyo gibi bende bozuluyorum bozuldugumu belli mi ediyim küseyim mi onuda becerebilirsem tabi, küsmeyi bile beceremiyorum hemen affediyorum süründürmüyorum ciddi Anlamda trip atamiyorum napiyim bana bir akil verin :(
Güncellemeler
+1 yıl
Takmamaya calisiyorum ama elimde olmuyor sürekli bir arama mesaj atma hissi olusuyor ve kendimi özletemiyorum bile suclu benim aslinda. Bu konuda tavsiyesi olan yardim etsin lütfen nasil takmamaya calisirim nasil umursamam?
Fazla ilgi sevgilimi bunaltti. Sürekli ilgi gösteriyorum hep seni cok seviyorum diyorum napmalıyım simdi ben?