Kadınların görüşüne ihtiyacım var. Biten ilişkimden kısa bir özet lütfen vaktiniz varsa yanıtlar mısınız?

9 ay süren çok güzel bir ilişkim vardı gerçekten birbirimizi seviyorduk 8 ay boyunca uzak ilişki de kaldık bir tane büyük kavga yaptık sadece asla kopmadık o büyük kavga da bile ayrılmadıysak hiç ayrılmazdık diye düşünüyordum okul açıldı artık hep beraberiz dedik O bir ay içinde çok güzel anlar doldurduk her gün beraberdik neredeyse ben hasta halimle çikolata poşetleriyle gittim o da bana geldi nane limon yapmıştı canımın içi gözümün içine aşkla bakan bir kadın vardı karşımda gözümün içine gülüyordu şükürler olsun rabbim diyordu hep yolun ortasında seni seviyorum cümlesini hiç eksiltmezdi o ay içinde sadece bir kere tartışma yaşadık çok fazla uzamadı kırıldık çok birbirimize ama yine atlattık yani gerçekten çok güzel bir ilişkimiz var onun beni sevdiğini benim onu ne kadar sevdiğimi hissediyordum son ayrılık sürecinde bir tartışma oldu o tartışma da çok büyük değildi ama kırıldık karşılıklı olarak bir süre yazmadım arada yazışıyorduk ama bir yerdeydi müsait değildir diye konuşmak istemedim geldi tekrar buluştuk uzak durmamızı çünkü o küçük kırgınlıktan çok tıkanmıştık Oturup konuşalım diye buluştuk ben hallederiz tekrar sanıyordum birkaç sözüme içerlemiş bende o sözü sadece o an için kullanmıştım falan. İşte sonra bi müddet yine yazışmadık araşmadık. Bir olaylar geçmiş başından merak ettim bir şeyler dedik yine tartışma oldu mesajda sonra bana belirsizlik beni kötü etkiliyor bir müddet yazışmayalım bize daha iyi gelecek dedi kalp atarak hiçbir şey yazmadım 4 gün sonra sadece mesajdan ayrılmak istediğini yazdı sebebini sorduğumda bana karşı sevgisinin bittiğini benim onu tanımadığımı söyledi çok zorladım ama sürekli sadece bunları söyledi benle denk gelmek istemiyordu en son biraz denk geldik tekrar hissetmem gerekti dedi hep mesaj attım geçiştirdi en son olmuyor benim için bir şey yapmanı istemiyorum lütfen bir daha bu konuyu uzatma dedi ama hâlâ farklı hesabından hikayelerime bakıyor falan sebebi nedir ne istiyor sizce bir kadın gözünden merak ediyorum gerçekten
Kadınların görüşüne ihtiyacım var. Biten ilişkimden kısa bir özet lütfen vaktiniz varsa yanıtlar mısınız?