Sevgilim ayrılığı kabullenmiyor sürekli tehdit ediyor?

Erkek arkadaşım (eski) gerçekten çok sorunlu bir tip. Yaklaşık 1yıldır beraberiz ama bana şu hayatı zindan ediyor. Ayrıldığımız zaman da bir yolunu bulup bana sözler verip yeminler edip eskisi gibi olmayacağını söylüyor bir şekilde barışıyoruz. Ama artık bu sondu. 2gün önce ayrıldım fakat kabullenmiyor. Şu an üniversiteden dolayı ayrı şehirlerdeyiz. Zamanında aramızda özel şeyler yaşanmıştı. Buraya gelip beni rezil etmekle tehdit ediyor. ya da ailemle. Ağzına gelen her küfrü sayıyor aramızda hiçbir şekilde saygı kalmadı. Onu hayatımdan çıkarmak istiyorum fakat benden başka kimseyle olamazsın diyip duruyor. Birkaç defa şiddet uygulamaya kalktı. Sürekli beni kısıtlama derdinde. Hiçbir şekilde aramızda güven de kalmadı. Her gün beni sorguluyor hiçbir erkekle konuştun mu yakışıklı biri gördün mü diye. Hastalık derecesinde. Dediğim gibi artık katlanamıyorum. Onu her yerden engelledim. Hattımı en yakın zamanda değiştircem. Arkadaşlarımı tembihliyorum ki onlara ulaşmaya çalışırsa bana yönlendirmesinler. Çıkıp buraya gelirse de bir şekilde kampüs içinden attırcam gerekirse işin içine polis girecek fakat çok kinci. Yarın bir gün acısını benden çıkarır diye endişe ediyorum. Sonuçta aynı şehirde yaşıyoruz. Şimdi tek isteğim ben onu nasıl hayatımdan çıkardıysam o da beni çıkarsın. Bana takıntı derecesinde bağlı. Daha ne yapmam gerekir lütfen yardım edin.. Daha önce başına böyle bir şey gelen var mı????
Sevgilim ayrılığı kabullenmiyor sürekli tehdit ediyor?