- Aşk İlişkileri konusunda 264,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence bu kişiye göre değişiyor yani engellemek isterse bir kişi ayrıldıktan sonra tabi ki de engelleyebilir. yani bu tamamen kişiye kalmış bir şeydir. eğer çok iyi anlaşırken birden ayrıldılarsa engellemeye gerek yok.
Ama eğer kötü bir şekilde yani aldatma varsa ya da o tarz bir ihanet varsa bence engellenmelidir yani hayatından tamamen çıkarılmalıdır o kişi o yüzden ben genelde bir hata varsa ya da artık o sevgilim ile aramda bir sevgi kalmadıysa iyi bir şekilde ayrılırım.
Ama beni aldattıysa ya da affedilmez bir şekilde hata yaptıysa o zaman engellerdim ve sevgilim dediğim kişiyi sonsuza kadar hayatımdan çıkartırdım.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEngellerim..
Ama yine de mutlaka bulur defalarca ulaşıp ısrarla o engeli açmam için duygu sömürüsü yaparlar; yaptılar evet hepsi de.
Yoksa ben engellerim beni görmesinler nefessiz gebererek can çekişerek ölsünler isterim.
İşte o tam ölmeye yakın anlarına yaklaştıkları sırada ulaşır köpek suratlı pislikler.
Hepsinden ayrı tiksinirim emin olun.
Ama acırım yine de. Çünkü ortada çok da bir şey yoktur. Tiksintim nasılsa tüm pisliklerden özelde bunlara yansımıştır.
Her neyse engelleyin defolsun gitsinler. Ergenlikle ilgisi yok. Tebelleş olmasın köpek suratlılar.10 Yorumla
+1 yılEvet engellemeli ve silmeli. Hayatından da tamamen çıkarmalı ve net olmalı. Engellere rağmen ulaşabiliyorsa sana, senindir 😂
23 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum ☝️
- +1 yıl
Teşekkürler :D
- +1 yıl
Ricalar ☺️
Ayrıldıktan sonra birbirlerini engellemek bana gerçekten de aşırı derecede ergence geliyor. Tabii şurada önemli olan konu taraflardan birisi öteki tarafı aşırı derecede rahatsız ediyorsa ya da söylemleri ile taciz ediyorsa o zaman engellenmeye sonuna kadar hak ediyor. Çünkü bazı insanlar ayrıldığı zaman medeniyetten fazlasıyla uzaklaşıp asıl olan karakterlerini dönebiliyorlar.
11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum narcosz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Engel atmam ama takipte etmem. Konuşmak ne ya 😂 asıl onu yapmam ben yallah tazyik naparsa yapsın
13 Yorumla- +1 yıl
Çek çizgiyi çek çekkk
- +1 yıl
Yamuk oldu sanki bir daha çek hsjsks
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEngellemek bana oldum olası saçma gelmiştir, kimseyi de engellemem kolay kolay. Gerek yok bu hareketlere, hee hayatına başka birini aldıysa ya da yedekte tuttuğu başka biri varsa işte o zaman engelliyorlar.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
u +1 yılEskiyle isim olmaz.
Eşimle ayrilirsam mecbur görüşürüm çocuklar var
Ama ortada bağ filan yoksa görüşmem
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılRahatsız etmiyorsa ne gerek var, bitmiş gitmiş...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır ergen miyiz Allah aşkına djjdjd
12 Yorumla- +1 yıl
Ergen miyiz allaseeen :D
- +1 yıl
😂😂😂😂
+1 yılmedeni insanlar ayrıldıktan sonra bunu yapmazlar ancak insanlar ayrıldıktan sonra çirkefleşiyorlar kadını olsun erkeği olsun bittiğini kabullenemediklerin de tepkileri saçma ve tuhaf oluyor
Şahsen ben engelleme taraftarı değilim lakin bittiğini kabul etmiyorsa bu durumda saçma sapan davranıyorsa bir süre kendimi koruma altına alıp onun kabullenmesini sağlamak adına ufak bir engelleme sonucu hayatıma devam ederim engeli kaldırırım
hala kabullenmiyorsa kendisi bilir
10 Yorumla
+1 yılterk ettikten sonra numaramı değiştirdiklerim oldu sen engeller misin diyorsun
ayrıldıktan sonra faceimi kapamış insanım
ev telefonumuzu kapatıran insanım
ve bil bakalım ne yaptım aldatıldım öğrendim terk ettim
ertesi gün hattımı değiştirdim yaklaşık bir kaç ay sonra başka şehire taşındım ondan kmlerce uzağa öyle düşünelim bunu yaptım ;)
deli gibi severim soğuyunca da benden daha öfkeli tepkili bir insan olamaz15 Yorumla- +1 yıl
Tabii öfkelenince oluyor böylemsi şeyler 😌
- +1 yıl
evet ama bir kişide yaptım bunları sadece diğerlerini engelledim geçtim sadece
- +1 yıl
Ben paso engelliyorum :
- +1 yıl
bende işte hepsini engelledim hep genelde
- +1 yıl
Tebriksss 🥇
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim için gerçekten bitmiş bir kişkiyi engellemem ben.
Bırakırım kendi haline.
Hatta gözümün önünde olması bile etkilemez.
Ben bitmemiş olanı engellerim.
Biterken o aşamada gözümün önünde olmasın diye.
Yani kişiye hissettiklerim ile ilişkili bu durum.111 Yorumla- +1 yıl
Yanii durmasın gözümün önünde diyorsun
- +1 yıl
Yes beybi
- +1 yıl
Ben de diyorum :D sağımda solumda falan durabilir ama gözümün önünde ne işi var aaa
- +1 yıl
😀
- +1 yıl
İşin içinde kardeşinizin be işi var sjdks
- +1 yıl
- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevgi bittiyse ben her türlü iletişimi şahdamarından söker atarım. Sevgi varsa engelleyemem. Acısını çeke çeke severim, rahatsızlık vermeden, en azından ne yaptığını bilmek isterim.
14 Yorumla- +1 yıl
Demaaa öyle dema :D
- +1 yıl
Aşk burcum akrepmiş nasıl demaaaam 😄🧡
- +1 yıl
Aşk Burcu da mı var :D benimki ne acaba
- +1 yıl
Vayy be vurucu tabirler, imlalar
Ne istediğini bilen hafiften gaddarlık kokan bir açıklama
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBir kız arkadaşımı engellemiştim. 5 yıl geçti zorla bana ulaştı helallik için. Onun dışında engellemedim. Flörtüm vardı evlendi çocuğu oldu instagramda durur hala. Nekadar egoist olsamda öyle anlarda frenliyorum kendimi. Kötü ayrılılmadıkça ego yapmak yersiz
14 Yorumla- +1 yıl
Lan bir şeyin de örneğini verme be sjsk
- +1 yıl
Kızdığını biliyorum ondan veriyorum haha
- +1 yıl
Yok be kızmıyorum 😅
- +1 yıl
Tamam vermem daha 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılEngel atmam için ciddi sorun olması gerekiyor. Bir zamanlar geleceğini kurduğum kadına anlamsız yere engel atmam. İlişkimiz bitmiş olabilir. Saygı her daim olması gereken bir şey.
Ne ararım, ne de onu rahatsız edecek bir şey yaparım. Bunun üzerine engel atıyorsa da canı cehenneme ne diyim. 😀
10 Yorumla Düzgünce insanca ayrıldıysak birbirimizi niye engelliyelim ki görüşmeyiz olur biter...
Bide şu arkadaş kalma olayına hiç doğru bakmıyorum ya..
11 Yorumla- +1 yıl
Kalınmaz ki zaten imkansız
+1 yılAnasını bile şeapmalı desem ayıp etmiş olmam sanırım. Ayrılmışım bitmiş gitmiş, daha ne tutucam hayatımda 😄
112 Yorumla- +1 yıl
Ya senin bu ilk üyeliğin değil dimi :D
- +1 yıl
Hayır değil, defalarca hızlı hızlı gidip geldim bayağı iktidarlıyım bu konuda 😄 bir zamanlar takipleşiyorduk fenomen iken 🙂
- +1 yıl
Eveeet tamam :D o zaman takibe döneyim
- +1 yıl
Teşekkür ederim efenim onurlandırdınız beniii 😄
- +1 yıl
Hemen bu görüşlerden anladım ben :D
- +1 yıl
Ahahah aramızda böyle güçlü bir bağ oluştuysa demek 😄 Kemal Kılıçdaroğlu ile Recep Tayyip Erdoğan misali 😄
- +1 yıl
Verdiğin örnekle bi anda soğuma geldi :D
- +1 yıl
Bir remixte vardı yaa Kılıçdaroğlu, aramızda güçlü bir bağ oluştu diyor Erdoğan da yaaaaağ diye karşılık veriyor. Oradan aklıma geldi 😄 sarılsam ısınmaz mıyız 😄
- +1 yıl
Bi deneyelim kılıçdaroglii ve Erdoğan sarılınca ısınırlar mıydı ki acaba jsks
- +1 yıl
Onlar Bakü Ceyhan boru hattının içinde sarılsalar yine ısınmazlar 😄
- +1 yıl
Ama biz ısınırız, sarııııl sjsjsk
- +1 yıl
Gocaman gocaman sarılıyoruzzzzz jfkdkf
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılYok ya bence bir süre takipten bile çıkılmamalı. Ciddi bir sorun yoksa medenice ayrılındıysa direkt engellemek ayıp olur
11 Yorumla- +1 yıl
Ayrılmak ayıp zaten djdk
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Öncelikle dediğimi yap yaptığımı yapma demek lazım. Evet kesinlikle bu dediğini yapmalı ama yapabilen var mı emin değilim. Ben yapamam mesela :-)
111 Yorumla- +1 yıl
Bu cümleyi bugün ikinci kez duyuyorum :D annem de kullandı, sağlık konusunda.
- +1 yıl
Ben de anneme şey dedim, kendine dikkat etmiyorsun falan o da bana laf çarpıtıyor :D ne annem nede ben doktoruz perla djsk
- +1 yıl
Tamam kurtardın 👏😅
- +1 yıl
Kendini beğenmişsin:D
- +1 yıl
Hangi piyasa o :D
- +1 yıl
🤦♀️😅
Aşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı. İnstadan takipten çıkarım telden numarasını silerim ama rahatsızlık vermediği sürece engellemem. Birde aradan biraz zaman geçip barışmak yerine kavga çıkarıp sonra kendi kendine engelleyenler var onları hiç anlamış değilim 😀
24 Yorumla- +1 yıl
Onların kafası güzel
- +1 yıl
O kafa çoluk çocuk kafası boş ver isteme :D
Evet heryerden engel basılmalıdır bence artık o insan ile konuşmayacaksın unutacaksın bitti gitti o ilişki
Ben bile sevdiğim kızlardan red yediğimde direkt ilgi alakayı kestim konuşmadım bile tanımazlıktan geldim10 Yorumla
+1 yılİki medeni insan gibi ayrıldıysak herhangi bir rahatsızlık gibi bir durum yoksa engellemem ama takip de etmem.. Bunu yapmak istesem de gururum izin vermez zaten..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Nasıl ayrıldığıma bağlı kafada silemedikten sonra her yerden engellesen ne olacak ki. Aklın onunla yatıp kalkarken dışarıda görmesen ne olacak 💆♂️
10 Yorumla
+1 yılYok hayır... Ben yapamam. Ben eski sevgilimle ne arkadaş kalabilirim ne de arkadaşa konuşabilirim. Bittiyse bitmiştir. İlla engele gerek yok ama özel durumlarda bu olağan. 🙄
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Nasıl ayrıldığına bağlı eğer iyi bir şekilde ayrıldıysan sosyal medyadan takipten çıkarsın bide numarasını silersin oldu bittii.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar modern olduğumuzu söylesek de iletişim kesilmiyosa bi umut var ki kesilmiyor inkar etmeyelim
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben Avrupalı ya da Amerikalı değilim. Daha o poraya girmedim. O yüzden bana ters. Eskiler olmamalı. Unutulup tarihin tozlu sayfasında bırakılmalı.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılEngellemek karşı tarafa bir şey olduğunu sanmasına neden olur. O yüzden engellemeden hiç bir türlü de diyaloğa girmeden önüne bakmak lazım.
10 Yorumla
+1 yılSilerim genelde birdaha da yazmam. Yazarsa da önce niyetini sorar öğrendikten sonra da genelde engellerim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılEğer ona sinirliysem engellerim. Bir şey hissetmiyorsam umurumda olmaz. Eski sevgilim umurumda olmadı mesela..
10 Yorumla
+1 yılYani engellemenin tek amacı rahatsız edilmemektir demekki rahatsız edici bir durumla karşılaşmışsın ki bunu düşünüyosun
10 Yorumla
+1 yılHayır oldukça saçma ergenlik iki medeni insan gibi ayrılın engellemeye düşman gibi görmeye gerek yok.
10 Yorumla
+1 yılHayır ben hiçbir zaman engellemedim. Beni rahatsız eden tipleri engellerim. Onlarda da wp yok zaten. Diğer yerler de pek umrumda değil açıkçası.
10 Yorumla
+1 yılÇok bir yanlış yapmadığı sürece
Engellemek sadece hırsını hafifletir
Biraz çocukça buluyorum
Bugün aşka yarın başka bakılmaz komik.10 Yorumla
+1 yılKötü ayrılırsak evet. Ama diğer türlü takipten çıkarım sadece
10 Yorumla
+1 yılHayır arkadaşda olabilir ext ten next de olabilir bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılEngellemeye gerek yok. Koca insan neyi nasıl yapacak nasıl davranacak bilir heralde.
10 Yorumla
+1 yılboş işler arkadaş kalmakta normal değil o hiç sevmediği ya da hâlâ aşık olduğu anlamına gelir
10 Yorumla
+1 yılne yaptığına bağlı aldattıysa iğrençleştiyse atıcan engeli
10 Yorumla
+1 yılHayır tabiki atarlı ergenus tavırlarına lüzum yok. Çok sıkarsa artık bir ihtimal.
10 Yorumla
+1 yılNe bileyim pek umursamıyorum zaten de hiç yazmam
10 Yorumla
+1 yılEngellemem takipten kendim çıkarım
10 YorumlaRahatsız etmediği sürece engellemeye gerek yok. Bitmiş bir ilişki sonuçta, kötü olmaya gerek yok.
10 Yorumla
+1 yılGerek yok bence bu tarz şeylere. Görmezden gelmek daha iyi.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Nasıl ayrıldığın önemli. Ama bana çok çocukça gelir bu engelleme işleri falan.
10 YorumlaBir zararı yoksa kalabilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEngellemem yazmamda bakmamda sıradan bir insan olur benim için
10 YorumlaBenim kimseden korkum yok ki engel basayım. Gizli halt edenler engel koyuyor bazılarının yaptığı gibi. Yedikleri boklar görünmesin diye
10 Yorumla
+1 yılEngellemenin hiçbir anlamı yok bence ama eğer ayrıldıktan sonra istememe rağmen yazıp rahatsız ediyorsa o zaman engellenebilir
10 Yorumla
+1 yılBu soruya midem bulandı nereye kusuyoruz
13 Yorumla- +1 yıl
Nedenmiş o
- +1 yıl
Çorap değiştirir gibi sevgili değiştirme olayı bana ters ben bir kızla yola çıktıysam mezara kadar iyisiyle kötüsüyle acısıyla tatlısıyla vazgeçmem yeter ki istesin
- +1 yıl
Oo her zaman öyle olmuyor maalesef
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılMedeni bir şekilde ayrılabilirim ben ya😄
15 Yorumla- +1 yıl
Engellemek medenice değil mi 😃
- +1 yıl
Çocukca gibi ya bırak izlesin kudursun modundayım😃
- +1 yıl
Ben de engele engel modu jsjs
- +1 yıl
Her şey karşılıklı severük🥳
- +1 yıl
Tadından yenmez 😅
nasıl bittiğine bağlı ama bence yinede gereksiz
10 YorumlaÇok saçma ilk okul çocukları gibi küstüm oynamıyorum hesabı
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılRahatsız etmiyorsa engelleme
13 Yorumla- +1 yıl
Illede engelleyecem hdjd
Cevap sahibi+1 yılDjsjsn de. Bilirsin
- +1 yıl
😃
+1 yılBen engellemem. Bu zamana kadar hiç gerek duymadım
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 821 cevap paylaştı.
+1 yılAyrılan kişiye bağlı bu
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılEğer rahatsız ediyorsa
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Ergence olduğunu düşünüyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevgili olmayı geç arkadaş olmaya bile razıyım o yüzden kolay kolay sileceğimi sanmam
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Engel ne ya he eger ariza ise engel sart😂
10 Yorumla
+1 yılYaşattıkları pek modern değildi 🤣
10 Yorumla
+1 yılrahatsız etmiyorsa gerek yok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılAyrilik sekliyle alakali
10 Yorumla Engelleme huyum yoktur
10 Yorumla- Devamını Gör (29)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne