Sevgilimle oyun üzerinden tanıştık. 5 Aydır sevgiliyiz (3 ayı beraber 2 ay ayrı ama ayrıykende konuşma halindeydik). Ben onun tüm akrabalarıyla tanıştım resmen. Herkes kızı gidip isteyelim diyordu. Sevgilim de evlilik düşüncesindeydi. Hatta nasıl yüzük alsam nasıl teklif etsem diye çok düşünüyordu. Sevgilim de benim annem ve kardeşimle tanıştı. Babamla tanıştırmak istediğimi söyledim kabul etti. Her şey çok iyi ilerliyordu. Yaklaşık 15 gün önce 8 – 10 kişilik grupla sohbet odasında oyun oynuyordu. Ben ona yazdığımda cevap vermediği için uyuduğunu düşünmüştüm. Ama sohbet odasında yakaladım.
8 – 10 kişilik grup arasındaki kızlardan biri biz ayrıyken aramızın limoni olduğunu bile bile daha fazla ara bozmaya ve sevgilime asılmaya başlayan bir kız (Oyundan ortak bir arkadaşımızın da o dönemdeki sevgilisiydi. Ona rağmen sevgilime buluşma teklifi ediyordu. Herkes içinde +18 konuşmalardan ve inlemelerden çekinmeyen bir kız). Sevgilime o kızla aynı ortamda bulunmasından rahatsızlık duyduğumu açık bir şekilde belirttim. Tamam dedi muhattap olmamaya devam etti. Sonra 2 3 kere kendisini gizliye alıp o kızında içinde bulunduğu 3 kişiyle beraber kızma birader oynarken yakaladım. Yakaladığımdan henüz haberi yok. 15 gün önce soğuk konuşmaya başladı. Konuşmadan kaçıyor gibi davranıyorsun dediğimde kaçmadığını iddia etti. Akrabalarının yanına gittiği hafta sonu yani bu Cumartesi Pazar görüntülü aradı aşkım canımlı konuştu. Pazartesi gününden beri de konuştuğumuz toplamda 10 ar cümleyi geçmez. Daha önceki ayrılmamızda çekinmeden ayrılmak istiyorum diyip ayrılan taraftı. Lafını söylemekten çekinen biri değil. Şuanda bunu da yapmıyor. Benim yanlış anlayabileceğim şeylerde panik yapıyor ama benimle konuşmaktan da kaçıyor. Günaydın diye ben yazardım genelde bugün o günaydın yazdı cevap verdim görüldü attı. Amacı ne olabilir? Ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer