Sevgilim onu aldattığımı düşünüyor ama yapmadım lütfen yardımcı olun?

Bundan 2.5 sene önce nişanlıydım şimdi sevgilimle 5 aydır beraberiz bundan 3 hafta önce facebookta takılırken eski nişanlımın arkadaşı bana mesaj attı bende bu kimmiş diye bakarken profiline girdim fotoğraf açılmıyrdu arkadaş listesi açıktı listesine bakarken birden eski nişanlımı gördüm telefondan girdiğim için yanlışlıkla elim değdi istek yolladım ona korktum o an napcağımı bilemedim engelleyip hemen facemi dondurdum sevgilim önceden nişanlım olduğunu biliyodu ama bu olayı bilmiyodu korktum anlatamadım onu kaybetmekten korktum bu olayıda faceden arkadaşıma anlatmıştım konuşmayı sildim sanıyodum meğersem silmemişim sevgilimde hepsini okumuş aradı sordu bende olayı anlattım onun profiline neden baktın dedi ne y*r*k istiyodunda baktın dedi onu mu özledin dedi çok zoruma gitti benim bu laf içimden hiç sevgilimi arayıp yalvarmak gelmiyo çünkü bilerek yapmadığımı ona kanıtladım ama bana vicdansız onursuz gurursuz dedi dün aradım defalarca açmadı telefonu bugünde facebooktaki fotolarımızı silmiş sizce ne yapmalıyım ? Siz erkekler sevgilinize bu kadar ağır tepki verirmisiniz ? Ben ona bilerek yapmadığımı kanıtladım.
Sevgilim onu aldattığımı düşünüyor ama yapmadım lütfen yardımcı olun?