Sevgilim onu aldattığımı düşünüyor ama aldatmadım?

1.5 yıllık sevgilim daha 13 14 yaşında olan eski arkadaş oldugum şahısa aşık oldugumu sanıyor. Bir oyunda eski sevgilim bana populerlik atmıştı sevgilimde kim diye sordu bende kaybetmekten korktum tanımıyorum dedim bunun hata oldugunu biliyorum ama o eski şahısla hiçbir şekilde iletişim kurmadım attıgı populerliği silebilsem zaten silerdim sadece dogruyu söylemedim ona bunun üzerinden 9 ay geçti ama zaten olay eski sevgilim değil o zamanlar oyun oynadığım eski sevgiliminde arkadaşı olan şahısla üzerinden kaç yıl geçmesine rağmen sevgilim o eski arkadaş olan şahısla aldattıgımı düşünüyor o şahısa yazmamı istedi kanıtlamak amaçla bende gittim arkadaşıma yazdırdım o şahıs adımı tanımadı bile ama sevgilim bunun bir plan oldugunu düşünüyor. İlişki boyunca instagramda twitterda whatsappta her yerde ya onun baş harfi ya da direkt ona aşık oldugum yazıyordu ilişki boyunca onu sevdiğimi hep gösterdim onu mutlu edeceğimi düşündüğüm Her şeyi yaptım ama ona ragmen benim onunla onu aldattıgımı hatta 5 şahıs ismi sayıp onlara aşık oldugumu söylüyor beni her yerden engelledi ayrılalı 1.5 ay oluyor ona ragmen hala onu sevdiğimi göstermeye çalışıyorum ama bana bu kötü imaları kötü kadınmışım gibi konuşmaları psikolojimi bozdu onu sevmekten başka hiçbir şey yapmadım hele asla aldatmadım o aldattığımı düşündüğü insana git yaz diyorum itle kopekle mi muhattap olacam diyor onu sevmesem başkasıyla aldatsam zaten umrumda olmaz kendisi ama yine de inanmıyor. Bende düşündüm ve onun beni istemediği için böyle bir şey söylerek benimle ayrılmak için çabaladığı kararına vardım ama nasıl bir anda bitirebilir ki aklım almıyor ne derse desin çok seviyorum onu her şeyden çok seviyorum ama aklım almıyor çıkmaza girdim sizce gercekten onu aldattıgımı mı düşünüyor yoksa bu bir bahane mi

Sevgilim onu aldattığımı düşünüyor ama aldatmadım?