Sevgilim onu aldattığımı düşünüyor ancak yanlış anlıyor?

öncelikle herkese yazdığım saat sebebiyle iyi akşamlar. başlıktan da anlaşıldığı üzere bir uygulamanın fotoğraflar bölümünde eskiden konuşmuş olduğum 2-3 tane kızın fotoğrafları vardı ve bu fotoğraflar az çok açık fotoğraflardı. bu yapılana aldatmak denir mi bilmiyorum ama onunla beraberken hiçbir zaman böyle bir şey yapmadım onunla sevgiliyken başka birisiyle bu anlamda konuşmadım onu da anlıyorum güvensizlik ve nefret etme konusunda çok haklı empati kurdum ve ona hak veriyorum ama bir türlü ona onunla beraberken yapmadığımı kanıtlayamıyorum tüm her şeyimin üstüne, tüm kutsal kitapların üstüne yemin ettim ama yine de engelledi, göreceğini gördüğünü söyleyip yine de engelledi. bu konuda da hak veriyorum ama en çok kendine zarar vermesinden korkuyorum amacım tekrardan kazanmak değil onu her şeyimden çok seviyorum ailem gibi görüyorum aynı sınıftayız ve yüzüne nasıl bakabileceğimi bilmiyorum lütfen yardım edin. bir şekilde ona eskiden olduğunu kanıtlamam gerekiyor. henüz 18-19 yaşlarındayız ama yazmış olduğum gibi kendine fiziksel olarak zarar verebilen bir kız ve kendine zarar vermesinden ve bu konunun yanlış bir şekilde başkalarına (aile, arkadaş ortamı) taşınmasından çok korkuyorum. lütfen yardım edin.
Sevgilim onu aldattığımı düşünüyor ancak yanlış anlıyor?