Sevgilime onu aldattığımı düşündürüyorum?

Merhaba, sevgilimle nerdeyse 3 yıldır beraberiz. 9 ay önce sevgilimin telefonunda numarasıyla açılmış fake Instagram hesabını buldum, o hesapta birden fazla esc kadın takip edilmiş, sorduğumda ise büyük kavga ettik ve kendisinin olmadığını, nasıl açıldığını ise bilmediğini söyledi. Çok acı çektim, aylar oldu hâlâ kafamın içinde en büyük yeri kaplıyor. Ondan bir ay sonra da pinterest hesabından açıp google'da goruntuledigi bir kadın fotoğrafı daha gördüm ama ona da bir kulp buldu. Ayrılamadım, kendisinin itiraf etmesi için 9 aydır nerdeyse her gün ya tartışma çıkarıyorum üzüntüden öfkeden ya da laf ediyorum ama hâlâ ben yapmadım diyor. O kadar psikolojim bozuldu ki 9 aydır anlatacak halde değilim. Artık yaşadıklarımın onunda yaşamasını istediğim için geçen gece wp'dan ona sanki başkasına mesaj atmışım gibi mesaj gönderip sildim, uyandığında bildirim geçmişinden mesajı görmüş ve şu an başkasıyla görüştüğümü zannediyor, bi yandan da inanmak istemiyor ama ben bunun peşine düşücem diyor. Ne istediğimi bilmiyorum, aylardır itiraf etmesi için çabalıyorum, onun ağzından duymak istiyorum ama gelip itiraf etse kafayı yer miyim diye de korkuyorum. Benim yaşadığım hisleri yaşasın diye yaptım, kime mesaj attın diye sordu kavga etti ama inat ettim doğruyu söylemedim. Bilmiyorum dedim sürekli. Sizce ne olur, itiraf eder mi? İtiraf etmesi için yararli olur mu
Sevgilime onu aldattığımı düşündürüyorum?