Sevgilimi defalarca aldattım sizce ben kötü birimiyim? Bunu öğrenince bana tokat attı. Özümde iyiyim aslında? Ayrıldık. Nasıl barışabiliriz?
Cevabın nedir?
Bu huyundan vazgecmelisin öncelikle. Aldatma ayril kiminle istersen onunla ol. Sıkıldın mı 3 gün sonra ayril kimi istiyorsan onunla ol. Ama aldatma. Bu aldatilan için çok ağır bir durum. Sevmenin tanımını tam olarak bilemiyorsan o yüzden bu durumu anlamıyor olabilirsin (yanlış anlama bazı insanlar gerçekten bunu hiç yasamadiklari için bilemezler, bu felçli insanların kolunu bacağını hissetmemesine benzer ) olaya şu açıdan bakmayı dene bir gün ogreniyorsun ki baban başka bir kadınla berabermis ve annen bunu öğreniyor. Ne tepki verir annen ne hisseder?
Iyi ya da kötü biri olduğunu sen kendin bilirsin kimse bilemez. Sana kötü deriz ama bilemeyiz ki belki seni buna iten ağır psikolojik sebepler vardır.
Sevgiline azıcık saygın varsa insan olarak, onunla devam etmeye çalışma, bu ona büyük bir saygısızlık olur. Ona pişman olduğunu söyle affedilmez ama af dile, bu söylediklerini onunla tekrar birlesmek için olmadığını ekle. Ve hayatından çık sessizce.02 Yorumla
Soran+1 yıldimi
- +1 yıl
Yorumları ve cevapları okuyunca pek de iyi biri olmadığın kanaatine vardım
. Bir insanla parası için birlikte olman bir hata, onu aldatmak ayrı bir hata,
Defalarca aldatmak başka bir hata,
Hala barismaya calisman daha başka bir hata,
Yaptığından pismanlik duymadan pişkin pişkin cevaplar vermen bambaşka bir hata. ,
Bu başlığı muhtemeldir ki insanlarla kafa bulmak ya da Xp kasmak için acman başka bir hata.
Bunların tamamı ise neye denk gelir sen bil, ben agzimi bozmayayim.
En İyi Cevaplar
+1 yılSen çok iyi birisin o tipsiz, çirkin iyi yapmışsın başka yakışıklı ve zengin olan bir erkek bul :)
312 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın :*
- +1 yıl
Ahahahha seni aldattım :D Or+spu seniii!!!
Soran+1 yılÇok kötüsün :'( Sana inanmıştım.
- +1 yıl
Nasıl kandırdım ama şıllığı :D asfadsa
- +1 yıl
Eyvallah bro :D
- +1 yıl
gizliden al seni takip etcem ya da mesaj at kardeş süpersin
- +1 yıl
Gizliden çıktım :D
- +1 yıl
@isimyokısraretme kardeş :D
- +1 yıl
takipteyim kardeş :D
- +1 yıl
Eyvallah kardeş :D
Lafimi hic esirgemem, sizin gibiler bana denk gelmesin
iyinin daha acik yorumu dogruluktur, ve dogruluk sarsilir ama hicbizaman yikilmaz. Yani demem o ki sen iyiysen dogru olman gerekir.
şu an iyi oldugunu dusunuyor msun?
Mesela ben hic karaktersiz iyi olan bir insan gormedim, essege altin semer vursan essek yine essek. Sen aldatmamissin defalarca bide, resmen tura katilmissin. Onla olmadi onla. bir baskasiyla.
Nasil guzel mi aksiyon mu yaratti bu duygu sende?
Ee bir karaktersizi anca bunlar tahmin eder seni kimse yola getiremez yazik.
Bu kadar camura batmisken, hala barismaktan bahsediyorsan cok vahim.
git bir abdest al otur asagi.32 Yorumla
Soran+1 yılEşşeğin çok güzel gözleri vardın ve her zaman büyük pipiler yer ihihihihi ^^
Yaptigini kesinlikle dogru bulmuyorum hata yapmissin buyuk bir ihtimalle bir sure de yapmaya devam edeceksin ama tum bu yanlislar senin karaktersiz ya da cok kotu biri oldugunu gostermez bence hayal dunyasinda yasamiyoruz biraz gercekci olmak lazim ben sevgilinin yerinde olsam tokat atmakla seni birakir miydim bilmiyorum ama eger gercekten pismansan sevgilinden de once kendine duydugun saygiyi kaybetmemek icin tobe etmeni tavsiye ederim dodtum her insan hata yapar ama ikinci kez yapilan hata hata olmaktan cikar cunku aptalliktir :) insanlara kafayi takma cok biliyor onlar
21 Yorumla
Soran+1 yılPişman değilim yakalandım sadece aldatırken.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
106
Cevap
238Cevap
Bunları yaptığına göre özünde iyi biri falan değilsin. Bir insanın olması gerektiğinden fazla kötüsün. Defalarca diyorsun bir de, senin gibileri görmekten bıktık sen hala nasıl barışırız diyorsun. Olaylar duygularına karşı fazla ironi. Sevgilin sana yetmedi mi? Neden başkalarında aradın onda olan şeyleri?
12 Yorumla
Soran+1 yılTipsiz. ünkü sadece parası var onun parasını yakışıklılarla yiyorum.
- +1 yıl
O zaman burada özünde iyi biri olduğunu savunma. Çünkğ tekrar onunla barışıp parasını onunla bununla yiyeceksin. Sana barışma taktiği verenin aklına sıçarım. Her bokun da tip olmadığını emin ol hayatını böyle sürtü* gibi geçirip, yaşlanıp buruşunca anlayacaksın. Pişman olacaksın ama o zaman sana bakan olmayacak. Hadi eyv.
peki sadece soruyorum bir amacım yok. Seviyorsan neden başka birilerine ihtiyaç duydun? Sevmiyorsan neden hala peşindesin? İnsanların sence aynı anda bir çok karşı cinsle aynı anda ilişki yaşaması doğal mıdır? Çokeşliliği mi savunuyorsun? sen aldatılsan bu senin için normal bir durum mu olurdu? Sadakat sence gerekli birşey değil midir? sadece sordum cevaplamak zorunda değilsin
02 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyorum parası var diye birlikte oluyorum tipsiz biri sadece yakışıklılarla aldatıyorum.
Özünde iyi bir insan olabilirsin fakat bu konuda iyi bir düşünceye sahip olmadığını düşünüyorum. Sebebi şu ki; aldatmak iyi bir erdem değil. Bir erdem değil. İyi bir eylem de değil. Neden ihtiyaç duydun bilmiyorum ama sevgilinin yerinde olsaydım ben affetmezdim.
02 Yorumla
Soran+1 yılTipsizdi aldattım tipsizse ayrıl deme zengin biri.
bu sorunun ciddi olmadığı belli. çünkü hiç bir insan bu denli ahlaksız olduğunu bildiği bir olayı soğukkanlılık ile anlatmaz. zengin diye onunlayım yaa tip için aldattım çok iyiyim ben harikayım demelerin ise boşa. benim anlamadığım bu insanların işi gücü yok neden bu tarz gereksiz şeyler düşünüp içlerini kaşarlaştırıyor? evet senden bahsediyorum ya bu dediklerin gerçekse vay haline. Her insan yararlıdır düşüncemi çürütecek cinsten bir mahlukatsın
01 Yorumla
Soran+1 yılDediklerim gerçek
Bir de özümde iyiyim diyorsunuz. Karakteriniz, insanlığınız hiç oturmamış. Bir de utanmadan bunu yazmışsınız. Ben sevgilinizin yerinde olsam size tokat atmazdım saatlerce tokatlardım. Sonra da daha fazla rezil ederdim. Son olarak, barışma demişsiniz de siz önce karakter sahibi olun sonra barışmak isteyin. Hatta barışmak bile istemeyin özür dileyin ve o kişinin hayatından çıkıp, karaktersizliğinize devam edin.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım. Teşekkürler.
Bak kardeşim asla barışma seni hiç afetmez bunu unutma çok kötü birşey ama biz insanız yani olabilir bazı hataların geri dönüşümü olmaz o da bunlardan biri birleşsen ne olacak sanıyor musun aynı olacaksınız hayır intikam alacak belki canını yakacak senin kullanacak seni bilemezsin kendine yeni yol ciz herkes hata yapabilir hata tecrübe kazandırır tecrübe doğru yola yönlendirir hayat boyu mutluluklar
01 Yorumla
+1 yılİhanete tahammülüm yoktur. Sevgim ne kadar yüce olursa olsun bağlı oldu tek pamuk ipliği sadakattir. Eğer o koparsa diğerlerinin en ufak bir anlamı yoktur. Pişmanlıklar bende prim yapmaz. İhanetin her türlüsü benim nezdimde en aşağılık davranışlardandır.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım bişiy :D
Estağfirullah huri melek filansın sen, iyi insan kötülüğü bilipte elinde imkanıda varken iyiliği tercih edendir. Bu durumda sen nasıl birisin kendin karar ver. Daha yaşın genç bu Alışkanlık haline dönüşüp hayat felsefen bile olabilir yapma! Herkim olursa olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe olacakssa olsun.
:) hırsızın biri bir fakir köylü Değirmendere gelirken buğdaylı eşşek ile gelirken mola vermiş ve uykuya dalmış. Hırsız gidip eşşekteki buğdaylalari indirip vurmuş omzuna diğer arkadaşına da vermiş. Arkadaşıda bu fakiri bugdayini almayalim günahtir demis. hirsiz demiski ee oğlum yaptigimiz iyiliği gormuyonmu? Die çıkışmis baş hirsiza diğer hırsız bunun nesi iyilik demiş? Ee gormuyonmu Eşşeğin yükünü hafiflettik demiş. Seninki bu hesap olmuş ddostum. olmedigine dua et eğer inaniyorsan tabii
01 Yorumla
Soran+1 yılBeni tiken yakışıklılarınki eşşeğinki kadar vardı ohhh
+1 yıldefalarca aldat sonra "özümden iyi biriyim aslında" ne psikopatsın yahu bari hatanı kabul etseydin insanın kendini bilmesi önemli herşeyden önce ve sen kendini avutmaktan başka bişey yapmıyorsun o seni aldatsa sonra özümde iyiyim aslında dese parçalardın heralde
01 Yorumla
+1 yılÇok iyi biriyim diyorsun neye göre kime göre? Bir kızdan bir erkek veya bir erkekten bir kız ne ister sevsin değer versin sadık olsun ister her iki taraf içinde aynıdır bu sen arkadaşımızı boynuzlucaksın ve kendinin iyi biri olduğunu söyleyip avutucaksın bu hangi dünya? Senin karakterin müsait mezhepin kalbin geniş demekki ama o kardeşimizinki o kadar genişmiki onun ne hissediceğini düşündünmü aaa hayır sen iyi birisin düşünmüşsündür tabikide...
11 Yorumla
Soran+1 yılHerkese göre iyiyim.
Ben böyle karaktersizlik görmedim arkadaş :D sdfsdfs
203 Yorumla
Soran+1 yılÇok da iyi karakterliyim.
- +1 yıl
Belli
Soran+1 yılYa sus koca burun @sigaraustunesigara
Birde yüzsüz yüzsüz soruyorsun sizce ben kötü biri miyim diye. Utanmadan da barışabilme umudu taşıyorsun helal olsun sana. O çocuk sana dönerse adam değildir net. Senin "defalarca" aldatmana rağmen sana az bile yapmış bir tokatla kaldığına şükretmelisin bence
02 Yorumla
Soran+1 yılTokat atmamalıydı ben bir kadınım şiddete uğradım, yanlış düşünüyorsun.
Sen iyi birisin. Ama madem böyle yapacaksın o zaman neden çıktığın çocuğa da acı çektiriyosun ki :) Yani olmuş bitmiş, artık geleceğe bakalım :) Barışmayın sen yoluna o yoluna gitsin, daha mantıklı olur bence :D
112 Yorumla
Soran+1 yılPara lazım
- +1 yıl
Saol knkm :D
https://hizliresim.com/nABzNN
@Pireneler
+1 yılEtrafta çok kaşar var ama tost yapan yok diyoduk maşallah sen katlı hamburger olmuşsun canım
63 Yorumla- +1 yıl
Hahaha :)
Soran+1 yılBu çok ağırdı.
bir tokatla geçiştirmiş ağzını burnunu kırmadığına dua et sen. hala nasıl barışırım diyosun erkeklik gururu diye bişey var affederse kesinlikle intikamını alır bunu bil.
21 Yorumla
Soran+1 yılAnladım.
- 02 Yorumla
Soran+1 yılBu ne?
+1 yılSen ve senin gibişer inşallah aşktan yana yüzü gülmez.. Haysiyetsizler. O kızı haketmiyosun
55 Yorumla
Soran+1 yılo kızı haketmiyorsun derken?
- +1 yıl
O cocugu*
- +1 yıl
O cocugu dicektim, tam bir orospusun
Soran+1 yılo* deme alınmıyorum.
- +1 yıl
Alınman gerek ama insanın kendini tanımaması kotu bisey
Kizim sen kimseyi haketmiyosun insallah barismazsin karaktersiz kadin niye kendini sakliyosun cunku ne kadar utanc verici bisey yaptiginin farkindasin bunu bile bile bide ortama soruyosun bence nasil namuslu olunur diye sormalisin
01 Yorumla
Soran+1 yılBurada tüm kızlar kendini saklıyor en masum sorularda bile
yani böyle bir şey yapmışsın birde soruyorsun hepsini geçtim özümde iyi insanım diyorsun kusura bakma ihanetin affı yoktur. aldatıyorsun sevgilini kandırıyorsun üzerine aslında özümde iyi insanım diyerek kendini kandırıyorsun bari bizi yeme :D
02 Yorumla
Soran+1 yılOn numara kızım ben.
- +1 yıl
neye göre kime göre on numara, anlattıklarına bakılırsa yanlış anlamada dünya güzeli olsan kimse böyle aldatılmak istemez bu yüzden seni istemez isteyenlerde amacı bellidir zaten. neyse olan olmuş ama herkes kendi yoluna ayrıldığından sevgilinden hayır bekleme dönmez geri zira dönse bile intikam için döner bilgin olsun.
+1 yılsen özünde iyisin yani :D defalarca aldattın öylemi..
bunu duygusal şekilde yaptıysan hadi neysede bedensel sevişip öpüştüysen sen yinede özünde iyisin diyeyim burayı kirletmemiş oluruz. avutmaya devamm kendini.01 Yorumla
Soran+1 yılİyiyim tabi.
Tarihi gecmis bir malın hicbir hükmü kalmamıs demektir. Sonucta tarihi gectigi icin imha edilmesi gerekir. Seninde o hesap git kendini imha et ve o cocuktan uzak dur. dur ki gercek yürek bulsun ve sıgınsın ona.
Sen de acı cek.01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım.
Gizli Üye(36-45)+1 yılEe aldatiyorsun adami niye barisasiniz ki? Hedefi tutturamadin mi? Daha fazla mi aldatman gerekiyor? :)
87 Yorumla
Soran+1 yılEvet daha fazla yakışıklıyla aldatmalıyım.
Cevap sahibi+1 yılHayirlisi
Soran+1 yılHayırlısı bol bereket inşallah kaslı kaslı ohh
Cevap sahibi+1 yıl:))) ne desem bilemedim
Soran+1 yılİyi şeyler söyle bana :'/
- +1 yıl
Sen aysenursun
En basitinden empati kur, tahmin ediyorum dünyaları başına yıkardın. Ha yok bana bir şey olmazdı diyecek kadar genişsen, zaten yanlış biriyle birliktesin..
02 Yorumla
Soran+1 yılAldatsın sorun değil ama aldattığımı dert etmesin
Çok saçma salak bir soru sordun. Şu an yanlışlıklarda rekora gidiyorsun hala çocukla barışmaya çabalıyorsun valla ne diyim bilemedim.
Oradan bir pes çalın.02 Yorumla
Soran+1 yılO ne :D
+1 yılben aldatmak gibi bir olaya inanmiyorum. sonucta o senin tapulu malin degil. istedigiyle istedigini yasar, kisitlamak yanlis. ama duygusal anlamda seviyorum demistir baskasini sevmistir o aldatmadir. kisacasi sen bosver bu kisiyi tokat atmis zaten bende guzel seyler hissetmiyorum bu kisiyle ilgili.
01 Yorumla
Soran+1 yılHıhı :)
Herkes kendi çapında iyidir. Çapını biraz aştınmı gör bak ozaman iyiyi kötüyü sen. Yaptığını kendi miden kaldırabiliyorsa amenna. Ama karşındakininki ne kadar kaldırır orasını bilemem.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen çok iyi kaldırırım karşımdakininkini :D
- +1 yıl
Hahahha cok iyi kaldiririm diyo bide komedi mk. d ankaradaysan gel 2 postada ben atimda bir kisi daha ihanet etmis olsun. d cakan cakmis zaten. d
Defalarca aldattıgına göre kendıne sahıp cıkamıyrsun demek buda demek oluyorkı ozumde ıyıyım kelımenı bırdaha düşün. Eger sende birdaha aldatmyacagına inanıyorsan bunu o'na göster. Ha sende inanmıyorsan o zaman işler kötü bence.. Şunuda unutma barışsanızda aranızda hep bir guven sorunu olacak. Sevgılın sana ılk guvendıgı kadar guvenemeyecek..
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok yakışıklı erkek var vermemek mümkün değil
defalarca aldatmış özünde iyi biriymiş D:DDDDD ulan sana kötü laf edip günaha girmek istemiyorum o çocuk seni defalarca aldatsa halin ne olurdu bir düşün? senin gibiler yüzünden aşkın değeri falan kalmadı terbiyesiz ahlaksız
13 Yorumla
Soran+1 yılAldatsın banane tipsizin teki zaten sadece parası var.
+1 yıliyi birimisin? karakterde sorun var.
sevgilinin yerinde olsam asla barışmam senin gibi biriyle! çünkü gene aldatacaksın. özümde iyiyim demekle kendini kandırma01 Yorumla
Soran+1 yılİyiyim ama
Aşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı. en iyi ihtimal fuckbuddy olursunuz
272 Yorumla
Soran+1 yılKızlar nasıl da artılamış benden beterler :D asfsafsaf
Parasi var deyp duruyosun paraysa bizdede var her parasi olana verene özünde iyi bir insandemiyolar o rus.. Diyolar salak salak seylerle insanlari oyalama
01 Yorumla
Soran+1 yılHıh -.-
1 kerelik olsa hata olurdu ve affedilebilir olabilirdi ama sen defalarca yapmissin bu hatadan çıkmış artik ben olsam seni bir daha görmek istemezdim k. bakma
03 Yorumla
Soran+1 yılAma sen değilsin
+1 yılbu konuda bence empati yap sen olsan ne yapardın. bir kişi için en kötü şey aldatıldığını öğrenmektir. affetmezse haklıdır derim ben olsam bende affedemezdim
02 Yorumla
Soran+1 yılAldatsın yeterki para versin bana
- +1 yıl
iyi biri olup olmadığını bidaha düşün sen bence. delirmiş olmalısın..
aldatmak hastalıktır tatlım, birinden güzel kazık yiyene kadar (aldatılana kadar) bırkamazsın. bence sen yol yakınken dön. o oğlanı da unutt. donse bile hos bır ılıskınız olmıycak. güvensizlik kısıtlama falan. unuttt. sana erkek mi yok
01 Yorumla
Soran+1 yılAldatsın benim için önemli değil para versin yeter
+1 yılBenzer bir durumu ben yasadim... 4 hafta odamdan cikmadim sac sakal... sonra sokaga adimimi ilk attigimda gordugum ilk kizla tanistim bulustuk filan... sonra onunla da yurumedi tabi asik degildim o kiza...
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım.
+1 yılböyle sizi aldatan kızlar için oturup evinde mesaj bekleyen kızları üzdünüz beyler...
21 Yorumla
Soran+1 yılHıııı.
+1 yılÖzünde sadece iyi misin o kadar ihanet etdikden sonra sadece özümde iyiyim mi diyorsun ruhunda ki kaşarlık nerde?
01 Yorumla
Soran+1 yılRuhumda kayboldu.
ALLAH kimsenin başına getirmesin ama 3 evetle 2'Letirdim ((:
Özün iyi olsa ne olur ruhun Kaşar olduktan sonra..01 Yorumla
Soran+1 yılKüfür etme lütfen biraz saygı.
Senin durum bu yani...
yenikarikaturler.com/.../39516.jpg02 Yorumla
Soran+1 yılKomikler bastı sorumu.
Özünde iyisin!! Merhametli orospular gibi birşey bu. Olmaz olsun senin gibi iyi insan. Şahsen o aldattığın benim bir arkadaşım olsa ve öğrense, seni önce bir güzel zikip sonra da tekmeyi basardı
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle deme çok merhametli orspular var
Kötü müsün bilemeyiz ama aldattığına göre sevgilini yeterince sevmiyosun o zaman kızı oyalama
11 Yorumla
Soran+1 yılNe?
+1 yılYa sende sanki aldatmak hakkinmis gibi konusuyosun :D seni dovse haklidir adam ve bence dogal olarak kotu birisin
14 Yorumla
Soran+1 yılKadına şiddete evet mi diyorsun :/
- +1 yıl
Ahahha guzel yerden yakaladin :D kadina şiddete tabiki karşıyım sonucta bende bir kadinim ama benim demek istedigim adama o kadar cok ihanet etkmissin ki adamin seni dovucek kadar hakli duruma getirmissin
Soran+1 yılYa olsun yine de kadına şiddet olmasın :/
+1 yılsana nasil vurur. Bence onu bir daha aldatmalisin. Ben ankaradayim ya sen :))) ozunde iyimis kasarligin ozu sut senin sutun bozuk bence bir de utanmadan soruyorsun az bile yapmjs
11 Yorumla
Sizin gibi insanlardan nefret ediyorum böyle karaktersizlik yapıyorsunuz ve bide barışma çabalarına giriyorsun , umarım bir gün yaptığını yaşarsın karaktersiz
12 Yorumla
Soran+1 yılYaşamam yaşatırım.
Git bir başkasıyla çıkmayı dsene eğer kıskanıyorsa koş onun kollarına atla o zamzan barıştınız demektir. Eğer öyle bişi olmuyorsa çıktığın kişiyle devam et iki ihtimalde iyisin tabi :)
01 Yorumla
Soran+1 yılZengin olması şart.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiçbi erkek sevmeye degmio. ben senn arkandaym fırsatın varsa aldat
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen daha bir aldatasım geldi :D
çok iyi kız herkese nasip olmaz
https://i.capsspot.com/s/30/6/970140.jpg32 Yorumla
Soran+1 yılHa Ha komik.
+1 yılsen kötü biri değilsin daha betersin sen o... pu kızı o... pusun
12 Yorumla
Soran+1 yılSensin o hıh -.-
- +1 yıl
sen burada sana yavşamak için yaa hatalıysan sıkıntı yok affedilir işte önemli olan insanın içi gibi yumuşa yumuşak gevşek gevşek konuşanlara bakma. seviyosan ona bağlanırsın ondan başkasına dokunamazsın bile o yüzden geçicen o işi eğer eleman seni seviyosa ayrıldığınız iyi olmuş senden bir kaç gömlek büyükmüş kaşarcığım. bir kere aladatan hep aldatır istediği kadar pişman olsun bu iş böyledir. bu işin ilki ve sonu yok sende zaten yeterince kaşerlenmişsin. hadi şimdi uza
+1 yılaldatma derken başka biriyle yattın mı yoksa konuştun mu
neyse her iki durumdada sevgilin olan kişiyi sevmiyosun sıkılmışsın onda önceden ayrılmalıydın bence kötü yapmışın ama bu senın kötü olduğun anlamına gelmez11 Yorumla
Soran+1 yılYakışıklı erkeklerle aldattım hep
+1 yılBunlar hep xper kasma icin iste, daha iyi yöntemler bulun bence
21 Yorumla
Soran+1 yılxper ne?
+1 yılHerkes özünde iyi olduğuna inanmak ister, zaten asıl kötülük buna inanınca başlar. Sevgilini unut, onun canını yakmaya hakkın yok artık, lakin bitmedi... Kötü olduğunu kabul edersen, belki bir gün iyi birisine bile dönüşebilirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılAnladım.
- +1 yıl
Şaşırmadım
- Aşk İlişkileri konusunda 695 cevap paylaştı.
+1 yılEvet sen iyi birisin hakkında hayırlısı bu kafayla devam et.
61 Yorumla
Soran+1 yılPeki.
+1 yılÖzün bir tarafına mı kaçtı? Madem özünde iyisin aldatmak nedir seni yaratık
21 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Sevgilini niye aldatıyorsun ki? Ben sanmıyorum hem de defalarca olmuş
02 Yorumla
Soran+1 yılTipsiz o yüzden yakışıklı erkeklerle aldattım
+1 yılSenin gibi karaktersiz insanlardan nefret ediyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel
Gizli Üye(36-45)+1 yılDerfalarca aldattin ve iyi birimiyim diye soruyorsn, bence sen elini vijdanina koy sor kendine bu soruyu.
Ama bir yandanda iyi olmus hep erkeklermi aldatacak bizi05 Yorumla
Soran+1 yılVicdanıma da koydular galiba :(
Cevap sahibi+1 yılErsanmisin nesin gerizekalk senin o kucuk beynindir tamam bu 1
2 aferin ellerine yugreine saglik soran arkadas bu erkek mileltinin agzina s*mak lazim helal olsun sana buda son ;)
Cevap sahibi+1 yılSerefsiz ehsan misin ne sin
Kac erkegin altinda yattiysam yatmisim sana ne bundan seni erkek yerine koymadigim surece seni hic imgilendirmez sen biraz erkek olsaydin bu igrenc laflari bir bayana soylemezdin ama dedigim gibi erkek bile degilsin ordek
Ve surtuk senin sulallendir o*ou cocgu serefsoz kavat sen kimsin l*n bana laf atiyorsun serefsizin oglu
Hem aldatmış hem iyi biriyim inşallah barışamazsınız sen özünde fahişesin
02 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim.
barışma bence sevseydin aldatmazdın bir de üstüne üstlük defalarca diyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılAma zengin
Çok eşlilik suç olmamalı bir yaşam tarzı ama memleket buna hazır değik balım
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın :-)
- Devamını Gör (284)
Devamını Gör(329)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimi defalarca aldattım sizce ben kötü birimiyim? Bunu öğrenince bana tokat attı. Özümde iyiyim aslında? Ayrıldık. Nasıl barışabiliriz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler