uzun ama lütfen okuyun. sevgilim bir kere sebepsizce beni terk etmişti.. durduk yere beni suçlayıp hem de. ondan önce de bana buluşacağını söylemeyip kızlarla alkol almıştı. bunun ardından toparlanamadım bir türlü. o sırada bi çocuk mesaj attı onunla normal konuşmaya başladık. sonra bana çiçeğim falan diyordu ama hiçbirine karşılık vermedim. sonra eski sevgilim özür diledi her şeye rağmen barıştım. barıştıktan sonra bu çocukla konuşmaya devam etsem de yavaş yavaş mesaj atmayı kesip sohbeti kopardım.
sevgilim bana çiçeğim dediğini öğrendi, daha önceden mesajları sildiğim için onu aldatmamla suçladı ama yemin ederim ki böyle bir şey olmadı. sevgilim hakkında kız arkadaşımın biri bir sürü insan var o sana yakışmıyor çirkin dediğini ve benim de cevap olarak aynen yazdığımı gördü. ancak ben utancımdan arkadaşlarıma barıştığımızı söyleyemedim çünkü herkes bana aptal gözüyle bakardı, alıştıra alıştıra söyleyecektim bu yüzden engel olamadım konuşmalara.. o çocuk için de yakışıklı ama tehlikeli onunda görüşmem demiştim. sevgilim bi anda mesajları okudu bana birçok hakaret etti beni aldattın senin gibi biriyle işim olmaz sakın yoluma çıkma dedi. oysaki ben onu hiç aldatmadım. çocukla konuşmayı kestim zamanla.
tekrar başa döndüm ve yine ayrılık acısıyla baş edemiyorum. lütfen yardım edin.
sevgilim bana çiçeğim dediğini öğrendi, daha önceden mesajları sildiğim için onu aldatmamla suçladı ama yemin ederim ki böyle bir şey olmadı. sevgilim hakkında kız arkadaşımın biri bir sürü insan var o sana yakışmıyor çirkin dediğini ve benim de cevap olarak aynen yazdığımı gördü. ancak ben utancımdan arkadaşlarıma barıştığımızı söyleyemedim çünkü herkes bana aptal gözüyle bakardı, alıştıra alıştıra söyleyecektim bu yüzden engel olamadım konuşmalara.. o çocuk için de yakışıklı ama tehlikeli onunda görüşmem demiştim. sevgilim bi anda mesajları okudu bana birçok hakaret etti beni aldattın senin gibi biriyle işim olmaz sakın yoluma çıkma dedi. oysaki ben onu hiç aldatmadım. çocukla konuşmayı kestim zamanla.
tekrar başa döndüm ve yine ayrılık acısıyla baş edemiyorum. lütfen yardım edin.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer