Aldatıldım ayrılamıyorum?

Sevdiğim canım ömrüm dediğimdi o kadar çok sevdim ki onun için yaptıklarım onunda benim için yaptıkları dillere destandı 05.10.2021 yani kocaman 1 yıl geçti eskortla yatalı 05.10.2022 bana kızıp yapmış pişmanım dedi camilere girdik kurana el bastı çok sürmedi ramazanın sonuna doğru iftar yapıp evlere ayrılırken sıhhıye köprü üstü ben binip o alttan binerken eski sevgilisine koşmuş derdini o bu şu biliyorum içim öyle ürperdi ki inip dolmuştan görecektim çok sürmedi dualı ağız rabbim gene gösterdi ve 01.10.2022 bu tarih 3 . Kişi aramız kötüydü alkolik esrar içiyor diye gidince ortalıktan kayboluyor hep yalnız bıraktı diye kendi haklı gibi ara verelim derken 1 ekim de otobüste kız görüp salı günü perşembe nosunu veren kıza hoşlandım ondan diyebildi herşeyi o kızı tavlamak için sildi durumumuz instegram kız instegramdan ekleyince hesabından çıkmamıştım ve kızla benim hesaptan konuştum o ara benim hesaba girip kızı engellemeyle uğraşıyordu onay kodu onaylamadım giremedi kız anlattı sahi kim suçlu? Her otobüste her önüne gelen erkeğe numara veren kızmı yoksa kardeşim gibi olup her kıza bakan hayatımda olan erkek mi önceki eski sevgili gelince bi ara aramıştı ben konuştum kızla derdin ne dedim ağlıyordu sevgilisinden ayrılmış kıza nasihat ederken ben bundan ne hayır gördün de düştün bu adamı aradın demem yaramadı ki beni dolmuşa bindirken kız servisten o saatte inmiş iyi akşamlar derken oğlanın omza dokunmuş oğlan der kaşınıyor sahi kimler suçlu erkek aldatıyor evet en adi şerefsiz de bunlara imkan verenler onunla 1 hafta ayrı kaldım 04.05.2022 dün karşıma çıktı oda bende ağlıyorum aileler çünkü karşı o alevi ben sunni onun baba benim baba istemiyor oda çıkış yolu benden böyle gitmek oldu sonuç olmuyordu biliyor bunlarla aşk bitmeyecekdi sahi desenize suç burada bende mi yoksa herşeyi normalleştiren kadın erkeklermi sevmek taparcasına değil elbet ama hangimiz temiz ki o bana hata yaparken benim geçmişi ne kadar biliyordu seviyor eminim alkol esrarın onun beynine etkisi onu öyle yapıyor gözünden onca akan yaşlar sahte olamaz hadi söyleyin bana burada aldatıldım onsuz olamadım diye benmi suçlu oldum canımdan can gidiyor onsuz kalınca söyleyin geçen sene BUGÜN beni aldattı bende onu tam bugün aldatayım mı?

Aldatıldım ayrılamıyorum?