Nişanlım nankör mü ne?

Nişanlımın ailesi bize destek olmuyor hiçbir şekilde maddi yönden olmak zorunda değiller isteyende yok zaten şükür. Evlilik hazırlıkları çeyiz falan benim ailem,ben karşılıyoruz. Nişanlımda kendine düşeni yapıyor. Annem nişanlımı sever. Bayramda seyranda hep hediyeler alır. Nişanlımın anneside bazen alır bazen evden bir şeyler verir ya da pazardan alır. Yanlış anlamayın lütfen küçümsemiyorum.

Geçenlerde nişanlımın doğumgünüydü. Telefonda konuşurken annem doğumgününü kutla selam söyle dedi. Bana şimdi diyorki anneni artık sevmiyorum doğumgünümü kutlamadı yüzüme karşı insan düşünür dedi. Nasıl sinir oldum. Onun annesi bana pazar malları toplar getirir benim annem en kaliteli yerlerden hediyeler alır. Onun annesi beni bir kere bile aramadı. Nişanlım gelecek diye onun sevdiği yemekleri ayrı pişirir. Onun annesi yemek var koyun yiyin der. Bunlar söylenmez ama o söyleyince açtım bende ağzımı hatta küfürde ettim. Bu nankörlük değil mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Neyse arkadaşlar barıştık şimdi konuştuk. Bana ilk baş şaka yapmış ben karşılık verince o da uzatmış bana karşılık vermiş. Ben biraz agresifim patlayıveririm offfff offfff. Şakada olsa hala sinirliyim ay gıcık oldum yaaaaaaaa.
Nişanlım nankör mü ne?