Nişanlım çok sorumsuz, ne olacak şimdi?

Nişanlım biraz rahat biri bize yemeğe bile gelirken eli boş gelir kılığına kıyafetine özen göstermez ailemin yanına ve benim yanıma sürekli eşofmanla gelir özel günler olsun hediye çiçek sürpriz yapmaz. Kendi ailem de bunlara çok önem veren biri. Bu çocuk nasıl sorumsuz paspal biri der. Kaç kere konuştum tatlı dille kendini kötü gösterme sevdir hep diye ben böyleyim ben böyleyim deyip kapatmaya çalışıyor konuyu. Geçen ay telefon faturasını ödemeyi unutmuş hattı kapandı konuşamadık iletişim kuramadık bir insan faturasını nasıl ödemeyi unutur derken geçen gün üstüne nişan yüzüğünü kaybettim dedi ailemde duydu bir insan nasıl yüzüğüne sahip çıkamaz diye düşündü hakkında haklı olarak. Yüzüğünü kaybetmesine baya ağladım üzüldüm birşeyler kolay alınmıyor yüzük konusu benim en hassas olduğum konu ben niye kaybetmiyorum. Nişanlımın ailesi farklı bir şehirde yaşıyor babam da benim haberim olmadan nişanlımın ailesini arayıp oğlunuz çok sorumsuz sorumlulukları yok böyle olunca kızım üzülüyor ağlıyo diye söylemiş bir insan sevdiğinin yanına gelirken eli boş gelmez bir şey alır kıyafetine özen gösterir bu ne böyle diye söylemiş. Böyle olacaksa baştan olmasın bu iş demiş. Ailesi şimdi bana karşı biraz soğuk duruyor. Babam arayıp laf söyledi ya herşeyi aileme anlattığımı düşünüyorlar iki arada bir derede kaldım nasıl olucak napıcam şimdi
Nişanlım çok sorumsuz, ne olacak şimdi?