Selam
nisanlim benim yanımda bi kıza bakinca hemen tekrar asaga bakar?
Ondan hoslaniyomu?
Yoksa kötü gözlemi bakar?
Selam
nisanlim benim yanımda bi kıza bakinca hemen tekrar asaga bakar?
Ondan hoslaniyomu?
Yoksa kötü gözlemi bakar?
Cevap
6Cevap
Allah bile insanlara buyurmuş ki bir kere bakmak haktır fazlası haramdır bu çocuk değer bir kere sadece bakıyorsa normal
Nefsiyle çelişiyor
Yani bence
Bakmamaya çalışıyor ama yinede bakıyor çünkü nefsi istiyor işte
Çoğu erkek için açık kapalı fark etmez bile canım
Erkeklerde öyle
Bakmak istemediği için yapıyor
Vay it senin yanında da yapmaz heralde sürekli bakmasıda tacize girer hadi nişanlı olmasanız neyse
Yanlış anlamada erken ken bırak bence evlendikten sonra seni bırakır gider başkalarıyla takılır sen ilgisiz kalırsın
Öylesinden fayda gelmez
Peşi aranızda cinsel şeyle oluyormu doyur onu
Kötü gözle bakmak istemiyor
Baksa eğmez kafayı ama
Mesajları açarsan bişey soracağım
utangaç
gergin oluyor karşı taraf bakıyor mu diye göz gezdiriyor bende öyle oluyorum biri direk bana baktığı zaman elim ayağım dolanır
hoşlandığımdan değil bir çeşit huy mesela kızları görmüşsündür bir erkekle göz göze gelse saçıyla oynar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Karşı cinsle ilgili endişeler yaşayan insanlar bazen kendilerini garip durumlarda bulabiliyorlar. Nişanlın muhtemelen başka bir anlama gelmeyecek şekilde sadece göz gezdiriyor, ama neyse ki hemen aşağı bakıyor. Bu, seninle olan ilişkisinde saygılı olmaya çalıştığını gösteriyor olabilir.
Hepimiz bazen çevremize bakarız ama önemli olan bu bakışların ne anlama geldiğidir. Nişanlınla bu konuda açık ve samimi bir şekilde konuşmayı dene. Belki de davranışlarının seni nasıl etkilediğinin farkında değildir. Onunla konuşma yaparak ilişkinizde daha sağlam bir bağ kurabilirsiniz. Sen nasıl hissediyorsun bu konuda? 🤗