Nişanlım neden böyle? Lütfen yardımm?

Ben 1 senedir nişanlıyım. Nişanlım utangaç bir insan ve çok umursamaz. Mesela bana birşey söylüyor veya yapıyor ama ben kırılıyorum ve çok kızıyorum. Ona göre kızıcak veya kırılacak hiçbirşey yok ve benden özür dilemiyor, telafi etmek için fazla çaba göstermiyor. Hatta birkaç kez bu yüzden onunla konuşmadım. O mesaj atana kadar atmadım. Atsa bile çok kısa konuştum onun gibi. O aramdan ben aramadım ve onunla kısa konuştuğumda ve kestirip atmaya çalıştığımda bana " neden böyle durgunsun?" Diyor. Kendisi telefonda kolay kolay konuşmaz biraz çekingendir. Mesajda da öyle ama yanyana geldik mi? Elimi tutmak ister, sarılmak ister. Bende ona telefonda başkasın burda başka diyorum. "Neden ki?" Diyor. Bazen öyle bir oluyor ki nişanlı olduğumuzu unutuyorum ve aramıza mesafe girdiğini düşünüyorum. Hatta bunu birkaç kez dile getirdim. Dediği şu "Ne alakası var. Ben öyle düşünmüyorum diyor. Ama bunu gerçekten düşünüyorum. Çağırdığım zamanlar yanıma gelmiyor. Benimle fazla ilgilenmiyor. Bu çok sinirimi bozuyor. Nişanlım neden böyle? Ve amacı ne? İstediği ne? Benim mi ona yakın davranmaı istiyor? Benden mi bir adım bekliyor anlamıyorum.
( çok uzun oldu kusura bakmayın...)
Nişanlım neden böyle? Lütfen yardımm?