1 senedir birlikteyiz ağustos da düğünümüz var ve evimizi yerleşirmeye gittiğimizde ilk kez yakınlaştık ve soyunduğunda vücudunun çok kıllı olduğunu gördüm göbekleri bacakları yumak yumaktı ayrıca alt bölgesi de aşırı kıllıydı. Ben görür görmez soğudum kafayı yemek üzereyim napıcam bir ay kaldı düğüne ben böyle biriyle yapamam kimseye de bisi diyemiyorum yakinlastigmiz anlaşılır diye. bir akıl verin nolur.
Cevabın nedir?
+1 yılSoyle lazere gitsin gecmez demizsin ama Şu an yeni cikan makinalar cok saglam her kil vucut tipine uygun diyotlar cikmis. Eger gitmezse ayril kimse kimsenin kilimi tuyunu cekmek zorunda degil biz ozen gosteriyorsak onlarda gostersin bir zahmet
24 Yorumla
Soran+1 yılSon care diycem galiba ama o görüntü aklimdan cikmaz benim artik
- +1 yıl
1 yil da sen okadar kili goremediysen sende de sorun var sende de biseyler eksik onda da kil fazla aslinda cok uyumlusunuz ama yine de sen bilirsin
Soran+1 yılNasıl görebilirim adamin belini poposunu özel bolgesni tsort gomlek giyiyo hep sadece gögüs kismi görünyodu
En İyi Cevaplar
+1 yılYumak yumak diyo bir de kıyamam, ilk gördüğün icin garip gelmistir, gönül gözünle o kılları görmezsin canım alısırsın gercekten seviyorsan tabi
13 Yorumla
Soran+1 yılYa kıllar benimle konustu resmen o uzerini cikarinca kaldim dondum öyle böylw degil tamam erkek killidir ama bu ne
- +1 yıl
Gercekten cok rahatsiz olduysan soyleyeceksin, ya da annene soyle danış, anneler kızmaz
Soran+1 yılAnneme diyemem dügün oncesi diye cok kizar
Nişanlınla konuşarak bu konuda rahatsızlığını dile getirmelisin..
Oda senin sözünü dinleyerek düzenli olarak ya komple almalı ya da kısaltmalı..
Bunun için nişan atmaya gerek yoktur çözülmeyecek bir konu değil..31 Yorumla
Soran+1 yılKonuşcam bakalim ne dicek
Sarıl yat işte kışın sıcak tutar , yumuşak yumuşak :D
94 Yorumla
Soran+1 yılDemeyin oyle ya
Soran+1 yılBiraz olucak ama bu asiri iste zaten biraza bisi demem abimden babamdan alisigim gogüs falan ama bu normal olamaz
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
53
Cevap
47Cevap
+1 yılNiye sorun ediyorsun ki. Tuy dokucu makine ya da en son en iyi care epilasyon var. Benim ikinci buyuk abimin eşi rus ve abimde senin anlattigindan farksiz. Simdi evliler ve birde cocuklari var. Demekk ki olunca oluyormus. Miden kaldirmaz normal karsilarim. Ama onlari sen yok edeceksin. Git birine sor bakalim. Nisanlimdan killari yuzunden ayrildim diye. Gor bak nasil verirler sana. Ayrilmak gibi dusunceleri kafandan silip at. Bu hayatta herseye care var. Bunada bulursun elbet.
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam teskku ederim
Bebegim canim hayatim, guzel dille hitap ediyorum sana çünkü bunca zamandir. farketmemen saf oldugunu gosterir. Herseyden once bacaklari killiymis diyon bu adam hicmi şort giymezdi siz flört ederken? Illa soyunmasimi gerekti gormen iciin?
37 Yorumla
Soran+1 yılŞort giyen bir insan degildi ki ayrica sadeece bacak olsa tamam genital bolgesi arkali önlü beli falan da onlari nasil görcektim
Soran+1 yılNapıcam ben ya napicam kafami taslara vuruyorum resmen eskiden kizlari hamama götürurlermis bende bunu bir soyup bakaydim keske
Soran+1 yılYaaaaaa tamam sus sus ooof
- +1 yıl
yoksa bacaklarının kıllarınıdamı kessin erkek adam? he bacım söle bize? çoguda epilasyon demiş lan ben istanbulun göbeginde yaşıyorum epilasyon yapan erkekle konuşmadım spor salonuna gidenler falan var bir kaç tane onuda tasvip etmiyorum
+1 yılValla ne diyeceğimi bilemiyorum şimdi
33.media.tumblr.com/...u036xNN1rtutqho6_r2_250.gif11 Yorumla
Soran+1 yıl:( bende
ya halledilir sorunlar için ayrılır mı deli misiniz nesiniz düzgünce konuşulur lazer var ağda var bir sürü yolu var ayrıca erkek dediğin kıllı olur o ne öyle kız gibi kılsız kılsız
14 Yorumla
Soran+1 yılKarşındaki erkegin özel bolgesi poposu beli göbegi ( göğsü saymiyorm o normal) bacakları tamamen kil olsa sen ne yapardin acaba
Soran+1 yılKonuşcam artık başka yol yok
Normalde bu soruya yorum yapmazdım şu an ki gündem varken kafanız nerelerde. Ancak yorum yapmazsam olmaz. Saçmalama bu yüzden ayrılınır mı? Bu kadar basit mi? Lazer epilasyon yaptırır.
13 Yorumla
Soran+1 yılGündem boyleyken bende sormak istemeDim ama bir haftadir kafayi yocem ve zaman geciyo dügün yaklasiyo
Soran+1 yılSağoll
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılNisanlina da soyle temizlesin ga vat pis pis gezmekte nedir hadi kol bacağa bişey demem de özel bölgeleri bari alsın
24 Yorumla
Soran+1 yılYa napcam delirmek üzereyim yeminle kimseye diyemiyorum da
- +1 yıl
Eğer soguduysan şöyle açıkça evlenmek istemiyorum diye ama temizligide konuş önce kivirirsa bahane ararsa evlenmezsin sende
Soran+1 yıl:((( tamam
- +1 yıl
tamam bacim
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa bu yüzden ayrılmana gerek yok anlıyorum belli ki tüyden hoşlanmıyorsun ayrılmak yerine söyle azaltabilir yani ben yerinde olsam sevdiğm insandan böyle bir sebep yüzünden ayrılmayı düşünmem tabii sen bilirsin yine de
11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
Birlikte mi oldunuz yani canım artık olmuş bitmis ona düğün öncesinde soylersen agda yaptırır ya da evlenince sen ona yaparsın olur biter.
12 Yorumla
Soran+1 yılYoo olmadık ben o görüntüden sonra yok dedm
Aşk İlişkileri konusunda 896 cevap paylaştı. Rahatsız olduğunu soylemelisin. Lazere baslasin hatta de ki beraber başlayalım falan
23 Yorumla
Soran+1 yılBen gittim zaten lazere biliyo kılı sevmem de o zaman da bisi demedi hic insan anlar ya
Soran+1 yılCok haklisin
Aşk İlişkileri konusunda 959 cevap paylaştı. Iyyy. Söyle ona lazer epilasyona gitsin. İğrenç ya. Temiz biri değil yani çok itici bir durum.
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
Nişanlına durumu açıkla bence ama sert sözler kullanma ikimiz açısından iyi olur de sözlerinde ben yerine bizi tercih et eminim oda seni dinleyecektir
16 Yorumla
Soran+1 yılKırılır gibi ama ya
Soran+1 yılKırılır kesinlikle ama alsa da yine cikicak sonucta
Soran+1 yılTamam tesekkur ederim
+1 yılnişanlına açık açık demelisin ben rahatsız oluyorum biraz bakımına dikkat eder misin gibi. öyle ilişkiye mi girilir ya bir jilet vursun bari ağda epilasyon zor gelecekse
13 Yorumla
Soran+1 yılInan midem kalkti diycem artik yok derse yapcak bisi yok
- +1 yıl
çok haklısın canım ya. konuş ya da çek git saygısı olsun dikkat etsin kendinede
Soran+1 yılSagol canm
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılAlmasını istediğini söyle.
Lazer, epilasyon halletsin.12 Yorumla
Soran+1 yılKonuscam bunu
- +1 yıl
Bencede.
Gizli Üye(30-35)+1 yılNolcak ya artık erkeklerde ağda yapiyo, bundan insan sogurmu benimde eski sevgilimde vardı hatta diyodum gel alayim bigun diye:(
23 Yorumla
Soran+1 yılBen cok hassasim o konuda kendim cok titizimdir karsimda öyle görunce ister istemez sogudum
Cevap sahibi+1 yılKıl tüy işleri çok kolay artık soğuma bos yere bir de bakalım ona ne cevap vericek
Soran+1 yılDiycem bakalim sağol
+1 yılerkekte kıl olur ama pisse doğaldır. ama kaymak gibi hatun beklerler işte şansına küs artık
13 Yorumla
Soran+1 yılOooooof oof
- +1 yıl
Temiz hijjenik biri olsaydi nisanlisiyla yakinlasacagi zaman en azindan bir gayreti olurdu. Evinde bir ayi olacak
Soran+1 yılAma yaaa :(
+1 yılKıllı ama yakınlaşmıssın :)
Nişan bohçasına tıraş makınesi al kısaltsın.36 Yorumla
Soran+1 yılYa kıllari görünce kalktim zaten yakinlasma olmadi yaoamiycam dedim
- +1 yıl
Kıllı olmayı o seçmedi. Kıldan tüyden bahaneler bulma. Makine al makine.
Soran+1 yılYa makine vardir heralde sacini sakalini kesiyo adam ama görünen yere bakiyo demekki
- +1 yıl
Sen istemediğini söyle oralarıda keser. birde erkeklerin en kötü durumu seks olacağını tahmin edemezsin kıllı pis olur donun rengi falan puahahhah :)
Soran+1 yılAaaaaay tamam sus kuscam
- +1 yıl
İyi be sustum.
Aşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı. Ya bu kızları anlamak mümkün değil killari aldirinca
gay damgası yiyiyoruz almayınca ayı damgası yiyiyoruz11 Yorumla
Soran+1 yılAlsa da gay demem yeter ki olmasin
+1 yıllazer epilasyon işini görür ;) biraz pahalı olur ama olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılBaya pahali olur dügun öncesi
2 ayda bir epilasyona gonder nolcak? Ben de killidan sogurum ya Allahim sen beni koru
11 Yorumla
Soran+1 yılAh ah aklim olsa bakardim onceden
Gizli Üye(36-45)+1 yılIyy benim bile midem kalktıysa seni düşünemiyorum 😃yünlü kazağa sarılıcan yani sevgiliyken hicmi görmedin..
111 Yorumla
Soran+1 yılHayır görmedim kolunu gögsünü kiyafetten görüyodum ama diger yerleri nasil göreyim
Cevap sahibi+1 yılÇok itici ya özel bölge özellikle dünyanın en güzel kadını dahi olsa vajinasında ya da koltuk altında kıl varsa dokunamam bile sende aynı şeyi yaşıyorsun üzüldüm adına..
Soran+1 yıl:((((( çok kötü ben o kadar titizken
Cevap sahibi+1 yılKılı hiç sevmem bende koltuk altımda bile yeni çıkmaya başladı daha 😃 göğüsumde hiç yok olsa denize bile gitmezdim
Soran+1 yılYa söylemeye de utaniyorum midesi bulancak insanlarin diye uzun bide yani yaz günü terlemis kokuyo :(((
Cevap sahibi+1 yılOff ya kıllı olursun neysede bakımsız olmak nedirlan oha sen bununla aynı yatağa nasıl giriceksin
Soran+1 yılAh bilsem keşke dügün olmasaydi sadece nisanli olsydim
Cevap sahibi+1 yılÖzelden yazarmsn bna birkaç önerim olucak sna ordan daha seri yazışırız
Soran+1 yılBurdan yaz
Cevap sahibi+1 yılAbaza değilim merak etme konuşma sonunda engellersin
Cevap sahibi+1 yılZor bişi istemedim neyse sen bilirsin iyi geceler..
+1 yılvucut kıllarını almak mekruh ama koltuk altı ve ozel bolg kıllıysa o maymun bence vazgec kendı temızzlıgıne ozen gostermeyen adam e mı bakar
16 Yorumla
Soran+1 yılBeli falan aşırı kıllı ben boyle oldugunu bilsem asla evlilik düşnmezdim nasil aciklama yapicam düğün zamani aileme
- +1 yıl
bak gobek vs yerler zaten alınmaz o adamın yapısıdır ama alması gereken yerlerı ılıskı oncesı bıle almadıysa o kadar ozensız ve sana saygısızsa ve evlenecegı kızla beraber oluyosa bence neyse karar szın
Soran+1 yıl;((((
- +1 yıl
bı daha dusunun bı erkek nıkahtan once bı kızla ytıyosa bu onun ılkı degıldır ve saygılı degıldır bır erkegın hayalıdr kızın da oldugu gbı ılkg ece ve o büyüyü bozmak ıstemez ve o kadar pis... karar sızın bence bı omur yasycagınız ınsanı ı daha dusunun
Soran+1 yılYa ikimizde istedik aama ondan belki ileri gitmezdik ama ben o an zaten olmaz dedim. Oooof ooof ölcem ya
- +1 yıl
bılemem
+1 yılüzülme lazer epilasyona götür yumurta gibi çıkar:))
11 Yorumla
Soran+1 yılInsallah kabul eder
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kıldan tüyden sebeblerle aşkından vazgeçiyor resmen
23 Yorumla
Soran+1 yılSen gorsen seni de görürdük
Soran+1 yılYa deme öyleeeee bide balayına gitcektik :((((
+1 yılAgda yaptırabilir elbette
Sende cıkmıyo mu lan? sende de cıkıyo
Yazık adama:/bunları dert etme cözümü bulunur
Sen karakterine bak02 Yorumla
Soran+1 yılAğda yaptırcak mi bakaim konuscam ya bende e cikiyo ama ben lazere gittm hassaım zaten bu konuda karsimda uzun uzun kıllarıyla görünce nasil şok olmam yaz günü insan bir alır kısaltır ya dinimzde bile bir arpa boyunu gecerse günah diyo bu örcek resmen
- +1 yıl
Olsun olabilir: ) bir de bakalım
+1 yılKıl yüzünden soğudun öyle mi? Bence sevmiyorsun. Kıllar lazerle yok edilir. Ama seven birini bulmak zordur. Bence nişanlın şanssız.
02 Yorumla
Soran+1 yılKarşında kıl yumagi birini görsen seni de görürdüm kıl olur ama dikkat eder insan ya bir de yaz günü
- +1 yıl
Soğumam ama sadece uyarırım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılgenital kısmımı kıllıydı? ayrıca napsın vücut kıllarını kesmek erkek adama yakışmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılHer yeri ya genital bel bacaklar göbek
Cevap sahibi+1 yılerkek adam koltuk altını ve penis kıllarını kesmez erkek adam kıl kesmez sadece saç traşı olur bu benim fikrim
Rahatsız olduğunu söyle nişanlına epilasyon yaptırın.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen demekki sevmiyosun onu.
Benimkide biraz kıllı ama ölümüne seviyorum onu ❤14 Yorumla
Soran+1 yılKıllı var kıllı var adamin genital popo bel göbek tamamen kıl insan bari keser ya ama oda yo
Cevap sahibi+1 yılSeviyorsan bunun için terketme derim. Ilerde lazer falan yaptirin. 😕
Soran+1 yılGözümün önünde bir haftadir yeminle
Cevap sahibi+1 yılZor bir durum ama ani karar verme biraz zaman geçsin
Ağdaya gitsin düzenli. Açık açık söylemekten başka şansın yok..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sen bu adamı çok kılı var diye istemiyorsan biz nedesek anlamazsın içi boş.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılGerdek öncesi beraber ağdaya gidin.😐
31 Yorumla
Soran+1 yılYa agda ya lazer artik
Kıldan tiksinen ya da soğuyan insanları anlamıyorum. kıl bu kıl, bok değil
14 Yorumla
Soran+1 yılBok olsa yıkarsın gecer
Soran+1 yılYa kıl olur ama normal. olur bu gür ve uzundu yaz günü yani terliyosun kokuuo
epilasyon gayette çözüm oluyor. senin canın terk etmek ıstıypr demek kı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılabartmayin erkek killi olur zaten de yapacak birsey yok. alisacaksin dokundukca sevdikce inan normal gelir
02 Yorumla
Soran+1 yılInanin abartmiyorum
Cevap sahibi+1 yıllazer epilasyona gidersiniz evlendiginiz zaman. azalir
+1 yılbundan rahatsız olduğunu belirt lazere gitsin, ağda yapsın vs
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ben de sevmiyorum tüyleri sürekli alıyorum lazer yaptırıyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılValla bence sen git kendiin köprüden at
67 Yorumla
Soran+1 yılNolur bir akil verin ya
- +1 yıl
Kızım manyak mısın? Ne olacak tüyden ya? Kafa yok mu sende?
- +1 yıl
Adamla tüyleri olmadan seviyorsan sevme daha iyi, senden daha iyilerini bulur
Soran+1 yılSen karsinda yumak yumak bir kadin görsen genital popo beli gobegi napardin acaba
- +1 yıl
Kızım erkek dediğin tüylü olur. Yaradılış böyle. İstemiyorsan git ağdalı kadınla evlen. Allah Allah. Bence adamı da kandırma git herşeyi açık açık söyle. Boşuna umutlanmasın gariban.
- +1 yıl
Kadınların yaradılışında da tüy var yalnız...
Soran+1 yıl@holyclitoris var evet ama ben hassas oldugumdan hallettim o konuyu
Söyle alsın. Almıyosa sende alma. Empati kurdurt biraz ona.
10 YorumlaEpilasyona gönder ona söyle açıkça
112 Yorumla
Soran+1 yılEpilasyon kesin cözüm degil ki yine cikiyor delircem sogudum adamdan resmen
Soran+1 yılYa anlatamam ki gormeniz gerek yani tek tük olsa amenna adamda yumak yimak uzun bir de ben cok hassasim kıl konusunda
Soran+1 yılÇok ani oldu severek nisanlandik ama ne bilim killi cikicagni kavun degil ki koklayalim
Soran+1 yılDügün zamani da pahali der sonra der ooof kouscam bakalim
Soran+1 yılPahalı baya ya yani Şu an bizim icin pahali 2 3 bini bulur baktim netten simdi
Soran+1 yılTüm vucut mu
Gizli Üye(30-35)+1 yılhttps://i.hizliresim.com/Zdor50.jpg
Nişanlı temsili :D01 Yorumla
Soran+1 yılAma aaaaaaa
okurken bile midem bulandı yazık sana.
11 Yorumla
Soran+1 yılNapicam ben nolur bir akil
+1 yılİade et. Ambalaji duruyor mu?
11 Yorumla
Soran+1 yıl:(((
+1 yılsenin vucudun nasıl peki harika mı fizgin ten rengin
02 Yorumla
Soran+1 yılBen beyaz tenliyim ve kıl tüy konusunda cok hassas oldugum icin lazere de gittim sürekli de bakimimi yaparim bunu o da biliyo ben boyleyken onun bu kadaar bakimsiz olmasi berbat
- +1 yıl
anlıyorum sen hassasın peki nişanlanmadan hiç sordun mu tüylümüsün diye , nişanlınl evlnmeyi niye tercih ettin yakışıklı mı zengin mi huyumu iyi
+1 yılparon ama gorillemi evleniyorsun hiç mi farketmedin.
02 Yorumla
Soran+1 yılFarketmedim hiç gomlektem tsortten ne kadar görduysem o
- +1 yıl
hayırlısı o zaman
Gizli Üye(25-29)+1 yılGece uyurken sırtına ağda yapıştır ve çek artık bütün kıllarını almak zorunda kalır
013 Yorumla- +1 yıl
ahahaha olur la o
Cevap sahibi+1 yılEvett olurr
- +1 yıl
valla olmezse sen o zaman halıne hal de :)
Cevap sahibi+1 yılNasıl yanii
- +1 yıl
dıyorum kı yapınca o agdayı o an orda olmese yandın dıyrpum oda sana yapar dıyorum artık ne yaprsa :)
Cevap sahibi+1 yılHee evde izdiham yaşanır artık
Cevap sahibi+1 yılSakıncalı bir durum
- +1 yıl
valla orasını bılemem ama duvara mı yoksa yatagamı yapısırsın orası ona kalmıs bısey
Cevap sahibi+1 yılHer şey olabilir
- +1 yıl
kısa bı mesaj atar mısın bısey danısmak ıstıyorum fıkrını almak ıstıyorum
Cevap sahibi+1 yılBurdan danış
- +1 yıl
tamam
Cevap sahibi+1 yılTamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılO yüzden sevgililerinizle ilk tanıştığında yakınlaşınız.. :)
00 Yorumla
+1 yılyazık durum baya kötü ne diyeceğimi bilemedim
12 Yorumla
Soran+1 yılCok kötü hemde
- +1 yıl
nolcak ya gider lazer yaptırır oldu bu iş çok kafaya takma :D
+1 yılSenin gibi insanin ta mk
33 Yorumla
Soran+1 yılNaptim ben senin karsina ciksa her yeri killi görürüm senide
- +1 yıl
Onun yzunden insan sogurmu gitsin lazere. epilasyon neyin bsii yaptirsin bir kil yuznden insan souguysa. sevmiyo demek ki gercek ten sevmemisisn
Soran+1 yılSeviyorum sevmesem niye evlenmeyi dusuncem ama o görüntü fenaydi
+1 yılLazer parası toplayalım sevabına
11 Yorumla
Soran+1 yılCok makbule gecer dügün oncesi zaten her sey masrafli ooof napcam
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. lazer epilasyon. yapsın
12 Yorumla
Soran+1 yılKonuscam sagol
Gizli Üye(30-35)+1 yılEpilasyon denen bişey var 2 seansta olay hallolur hiç takma bile :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 629 cevap paylaştı.
+1 yılona söyle bu durumu kıllara alerjim var de 😂 😂
11 Yorumla
Soran+1 yıl:( ooof oof
Aşkıım hadi gel bugün sana ağda yapıyım de
11 Yorumla
Soran+1 yılAģdayla olcak gibi olsaydı yapardım aşırı dayanamaz zaten insan
Kendisine soyle hic kil sevmedigini
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 981 cevap paylaştı. eyvah
:(21 Yorumla
Soran+1 yıl🙁 eyvah
canım adamm kıllı diye bhırakacanmı
12 Yorumla