Sevdiğim çocuğa bir daha konuşmayalım dedim, kabul etti. Ama onu hala seviyorum, pişman oldum ne yapmalıyım?

Bir sure sevgili olduk ama o ben seni senin kadar sevmiyorum, sana değer vermiyorum diye açıkça söyledi. ayrıldık ama güya arkadaşca konuşmaya devam ettik. son zamanlarda beni hiç sallamıyordu. mesaj atsam kısa cevaplarla sohbeti kapatiyodu. ne yaptığını bu türlü anlayamadım. sürekli üzülüyodum. ben de artık yeter dedim. bir daha bana mesaj atma arkadaşca diyerek kandırmayalım birbirimizi dedim. zaten beni de sevmiyorsun zorla güzellik olmaz konuşmayalım dedim oda sen bilirsin tamam dedi. Ama tabi seven taraf ben olduğumdan dolayı pişman oldum acaba beni severmiydi bunları söylemeseydim diye.. sanki o şansı ben ortadan kaldırmışım gibi hissediyorum. Sizce yanlış mı yapmışım. o şu anda gayet güzel bu şekilde hayatına devam ediyo. Ama ben çok üzgünüm ve acı çekiyorum. Lütfen yardım edin..
Sevdiğim çocuğa bir daha konuşmayalım dedim, kabul etti. Ama onu hala seviyorum, pişman oldum ne yapmalıyım?