Ahım var hak yerını bulurmu cok sevıyorum ne yapmalıyım gelsinde istıyorum ama engeller cok buyuk sizce bıgun dönermı?

29 yasında ıkız cocugu olan esinden ayrılmıs biriyim sevgilim de 2 evlılık yapmıs ve bir kızı olan biri 37 yasında kendisinin maddı durumu işi ıyı ama hersey ailesinin elınde ıkı esinede cok acılar cektırerek ortada bırakmıs, bılmıyodum hep sucun karsı tarafta olduguna ınandırdı benı ama simdi anlıyorumkı ailesi yuzunden ve cocuk ailesinden bırturlu kopup sahıp cıkamamıslar aıle cok kotugelınlerı dovup dovup atmıslar ( neler var anlatıcak ama sayfalar yetmez) sonunda pıyango bana carptı bu sevdiğim sahısla 4 senem gectı birlikte yemek yerken ailesi tarafından onun yanında bir güzel dövduler benı kadın bas bas barındı mallarımı sana yedırmıcem bılmem nesın sen ne ıftıralar ama bn yınede pesetmedim kalles degilim dedim cozeriz dedim ve kımseye saygısız olmadım agızlarına ne gelırse söylediler assagladılar kızlarımın onune gecip okul dönusu tehditler ailemı sokakta yakayıp tehdıt etmeler telefonla vs.. silahla önume cıkıp tehdıtler ben yınede pesetmedim. cocuk evı terketti 3 ay boyunca baska sehre gitti kabuledicekler dedi pes etmıcez dedi nikah yplım dedi istemedim babama mesajlar attı kızınızı benim bırtanem onu cok sevıyorum kadınım o benım neolur siz anlayıslı olun diye 10 gunde bir 800 km yol gittim onu görmek için hıc yalnız bırakmadım yerı geldı dısarda arabada kaldım buz gıbı sogukta gunlerce anlatamam neler yaptım onun ıcın bırgun saygısızlık etmedim kendısıde cok memnundu benden ne fedakarlıklar sevdıgıne ınanıyordum ama ailesi kan cıkacak bu iş olmicak dedi artık ucuncu es ya cocuk akıllanmıslardır dedi ama ızın vermediler bir sure sonra cocuk evıne dondu babası bilerek işini batırmaya kalktı vs ben onu o durumda bırakıcak kadar kalles olamazdım onada dedım ucunda olumde olsa pes etmıcem dedim etmedim ve sonuc bugün hiç birsey yokken kızım dedi gelecegim dedi işim batıyo kurtarmam gerek ve senleyken olmaz dedi bu dunyada yatacak yerım yok dedi benı rezil ettiler yapayalnız kaldım aılem şu an konusmuyo benle bunca seyden sonra yuzustu bıraktı gitti...
Güncellemeler
+1 yıl
bızı kımse ayıramaz diyodu hayallerımı hayatımı gelecegımı calıp gitti kalakaldım öylece hıc bırakmıycaktı bunca olandan sonra sikayet bile ettırtmedi ailesini onurumla serefımle gelecegımle evlatlarımın gelecegı ıle oynayıp zorla ayırdılar sevsen gıtmezdın diyorum bişe diyemıyo hangı erkek yapar bunu odamda ölece tek basıma yıllarım gectı o ıstedıgı her dakka yannda oldum aıle önmlı ama ben cok saygılı efendı fedakar bırıyım yıllarca evladınada baktım o bunu nasıl reva gördü
Ahım var hak yerını bulurmu cok sevıyorum ne yapmalıyım gelsinde istıyorum ama engeller cok buyuk sizce bıgun dönermı?