Güya sevgilim, görüşelim mi dedim , bilmiyorum dedi, neden bilmiyorsun dedim , onuda bilmiyorum dedi, sonra ya ben geleyim ya sen şimdiden ayarlayalım çünkü uzak mesafe dedim, o gün geldiğinde konuşuruz dedi, bende sinirlendim senin 2 adım ötende oturmuyorum farkındaysan dedim, sonra başkasıyla mı ilgileniyorsun yazmıyorsun bir kaç gündür dedim, aynı şeyleri yapmaktan yorulmadın mı dedi, biri varsa açık ol dedim, senin algılama sorunun mu var dedi, sonra iyi geceler uyucam dedi, ben ertesi gün aşırı aşırı sinirlendim ve ağzıma geleni yazdım pççç yazdım şerefsiz yazdım benle görüşmüyorsan git başkasıyla görüş adi pislik yazdım her şeyi yazdım, sonrada suçluluk hissedip aradım ama her yerden engellemiş
Güncellemeler
7 ay
Ne yapayım sizce kim haklı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be, arkadaşımm... Durum biraz karışık anladığım kadarıyla ve üzgün olduğun çok belli. 😔 Belli ki duygular yoğun ve iletişimde bir çatışma yaşamışsınız. Ama bazen sinir anında söylediğimiz şeyler, karşı tarafta geri dönüşü zor yaralar açabiliyor.
Şimdi bir süre geri çekilip kendini toparlamaya odaklanmanı öneririm. Hem sen sakinleşirsin, hem de karşı taraf biraz düşünecek zamanı bulur. Engeli kaldırıp kaldırmayacağı tamamen onun kararına bağlı maalesef. Ama belki duygularını anlatan bir mektup ya da araya samimi bir ortak arkadaş koyarak onunla konuşmayı deneyebilirsin. Ne olursa olsun, önce bir kendine yönel ve bu durumu daha sakin şekilde değerlendir. Unutma, yanlışlar herkesin başına gelebilir. 💟