Arkadaşlar fake hesaptan eski erkek arkadaşımı stalklarken engelledi fake hesabımı. O da asıl hesabıma bağlı olduğu için otomatikman engellendi :(
engellediği hesabı kapattım yani yarın kapanıcak şimdi engelim kalkar mı başka ne yapmam lazım yardımcı olabilir misiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır yok
Hiçbir şey yapamazsın. Instagram'ın cihaz bilgilerinden dolayı muhtemel hesapları da engellemesi bence harika bir özellik.
Harika bir özellik değil. Şimdi sen beni engelledin. Diğer hesabımı da otomatikman engellemiş oldun. Şimdi engellemiş olduğun hesabımı sildim yarın silinmiş olacak. Bu durum da diğer hesabın engelini kaldırman imkansızlaşıyor. Engellediğini bilmediğin için engeli de kaldıramazsın bu mantıklı değil
Ben senin gerçek hesabını engellediysem görüşmek ve görmeni istemediğim için engellemişimdir. Ne zamanki gerçek hesabın engelini kaldırırsam diğer hesapların da engelini kaldırmış olurum. Fake hesap açmak bu kadar kolay iken böyle bir özellik sayesinde insanların gizliliğini koruyabilmesi için harika bir özellik. Kendi bakımından düşün, sana askıntı olan ve rahatsız eden bir erkek var, bir şekilde kolayca engellemek işine gelmez mi?
Gerçek hesabımı engellemedi zaten:( fake hesabımı engelledi 😅
Sonuç olarak baktığında aynı mantık.
Fake hesap yüzünden gerçek hesabım gitti
Fake hesabımı da kapattım yarın tamamen silinmiş olacak. Adamın engel listesindeki hesap fake hesabım gerçek hesabım değil. Şimdi fake hesap da engel listesinden otomatikmen gitçek hesabı kapattım yaaa asıl hesabımın engeli nasıl olacak kalkacak mı yoksa sonsuza dek engelli mi kalcammm
İp adresi engellemiş sayılır komple ulaşamazsın öyle düşün
Tüh yaa
Ama asıl engellenen hesap gitti yine mii
Galiba öyle oldu da engeli de kaldırtamayacağına göre pek fark yok gibi
Ama onun engeli kaldırması da imkansızlaşıyor diğer türlü kaldırma şansı vardı
Engellediğini o engellenen hesaplar arasında görür zaten
Engellediğini göremez engellediği hesabımı sildim yarın da hesap kapanmış olacak 1 ayda kapanıyor. Bu durumda benim engellenmeyen ama dolaylı yoldan engellenen hesabımı bilmiyor engellenen hesap da silinecek. Engelleme listesinden kalkacak. Bu durumda benim engelimi kaldırması imkansız hale gelecek sjdndh
İki orta bi sade hadi bana müsade
Kapattın zaten napcan kız
Kapattığım engel yediğim fake hesap. O hesaba bağlı gerçek hesabım da engel yedi. Engellendiğim hesabım kapanınca engel kalkacak mı diye soruyom
Yok, ben de yaptım olmadı bir sürü hesabım vardı kapattım çoğunu ama engel aynı değişmiyor
Eyvaaah sjdndn
👍
hayır yok