Hello Arkadaşlar
Sevdim adam 1 ay önce engeledi beni peki ben onu nasıl kaldıracağım? Hiç bir sekilde görmüyorum benden uzakta kalıyor TikTok danda engeledi Instagramı yok…
Nasıl olacak bilmiyorum ama çok istiyorum engeli kaldırsın köpek gibi yalvarsın bana geri dönsün
Akılları alayım
Sevdim adam 1 ay önce engeledi beni peki ben onu nasıl kaldıracağım? Hiç bir sekilde görmüyorum benden uzakta kalıyor TikTok danda engeledi Instagramı yok…
Nasıl olacak bilmiyorum ama çok istiyorum engeli kaldırsın köpek gibi yalvarsın bana geri dönsün
Akılları alayım
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Onu umursamazsan o yokmuş gibi davranirsan zaten sana geri döner ama nasil ayrildiginizda çok önemli
İyide 1 aydir yapiyorum zaten
Nasil ayrildiginizda önemli bence. Eger kotu ayrildiysaniz bence unut gitsin
Yani evet biz ondan önce de sürekli yazışıyoduk buluşacağıztık aylardır buluşamadık
sonra annesi hasta oldu buluşamadık ben de birazcık ısrar ettim ne oldu nasılsın iyi misin annen nasıl buluşacağız mı geliyim mi diye oda üstüne hiç yazmayıp engelledi 🤷🏿♀️
Engellemişse ısrar etme akışına bırak olacaği varsa olur olmayacaksa olmaz Allah tan hayırlısını iste
Bu arada seni kirmak icin demedim kirdiysam ozur dilerim hakkini helal et. demek istediğim kimsenin peşinden koşma sende değerlisin bir birey olarak
Yok kirmadin sorun değil helal olsun
ritüel yapmayı denemek nasıl fikir
Hepsini yaptim
Olmadi hiç birsey
Erkekleri nasıl ağırdan satmak
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!