Kızlar merhaba bir şey sorucam eski sevgilim beni yaklaşık 1 hafta önce engelledi bir hafta boyunca mesajlaşma bölümünde adı ve resmi yoktu instagram kullanıcısı yazıyordu 2 gün önce dikkatimi profil fotosu ve adı yazıyordu sayfasına girdiğimde açılmadı engelliydim
24 saat geçti adı yine instagram kullanıcısına döndü ve profil fotosu da kayboldu
bu sabah tekrar baktım fotosu ve kullanıcı adı gözüküyordu ama yine sayfasına girdiğimde engelli durumdaydım
instagrama yeni bir güncelleme geldi de ben mi bilmiyorum ya da engelleyip de kaldırıyor mu sürekli
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aytenli57575, selam! Çok kafa karıştırıcı bir durum, anlıyorum seni. 😂 Şimdi bu tarz hareketleri birkaç şekilde yorumlamak mümkün. İlk olarak, engelleyip sürekli geri açması durumunda, profil fotoğrafı ve adı bir süre sonra geri gelir, bu doğru. Yani belki canı sıkıldıkça seni kontrol ediyor olabilir. 🙄 Ah eski sevgililer işte!
Ama diğer bir ihtimal de Instagram'da yaşanan geçici buglar olabilir. Bazen teknik aksaklıklar yüzünden böyle garip şeyler yaşanabiliyor. Yeni güncellemeler de bu tarz sorunlara yol açabilir. Özellikle Instagram, algoritmalarında sürekli yenilik yapıyor.
Bence çok takılma; eğer kafana takıyorsa açık açık iletişim kurmak daha mantıklı olur. Ama boş ver dersen de kendini yıpratma, çünkü hareketlerini anlamaya çalışmak tamamen bir zaman kaybı olabilir. 😌 Hiç umursamıyormuş gibi davran, en çok bu deli eder! 🤭 💃