Nişan attım ve zor bir süreç geçiyorum sizce ne yapmalıyım?

6 ay önce nişan attım 8 yıllık sevgilimdi 3 yılım nişanlı geçti ailesi yüzünden ayrıldık. Ben onla büyüdüm hayal kurdum ve ayrıldık şuanda o evleniyor başkasıyla 2 ay sonra birini buldular hemen. Neyse hayal kuramıyorum artık. Düğüne gittim o gün arkadaşımın dayanamadım ağlamak istedim çıktım eve gittim. Gelinlik mağazalarının önünden geçerken çok kötü oluyorum ben gelinliğime kadar almıştım evin hazırdı. Ev eşyası annemin evine bile almıyorum. Dubaiye taşındım hayatın dibini gördüm eve sabah 8 lerde geliyorum çünkü evde tek başıma düşünüyorum dışarda zihnimi donduracak şeyler yapıyorum. Birikim yapmıyorum anı yaşıyorum işime değer vermiyorum. Hayatıma insanlar giriyor aşk sevgi el ele tutuşmak istemiyorum. Modum düşüyor her yerde bir anda donuyorum. Geleceğin hayalimi kuramıyorum. Stres yapmaktan da kaç aydır iyileşemiyordum smr testi yaptık rahim kanseri olma riskim gelecekte çok yüksek stres bunalım yok diyoe doktor. Artık bıktım. Herkes bana onu soruyor onu konuşuyor kaçıyorum gidiyorum yine kurtulamıyorum gerçeklerden
Nişan attım ve zor bir süreç geçiyorum sizce ne yapmalıyım?