Bilmiyorum ama umarim gecer. Insanlarin anlamasi beni rahatsiz etti. Halbuki belli etmemeye calistim. Bende herkes gibi surekli civil civil olmak isterdim ama bazen olmuyor.
Onu diyorum Anadolu tarım yapanlar 1 gün çalısıyor 1 hafta yatıyor bizde burada robot gibi sabah akşam işteyiz sadece gecemiz var eşşek gibi her sabah işe akşam eve
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Stabil iş guc hayat. Hepsi bu kmseye acıklama mecburiyetiniz yok
Ama insanlardan uzaklasmak bunalmak arada aglamak falan abarti degilmi
Gecici seyler. Olabilir. ya da kendine iyi gelicek bişiler bulun.
Bilmiyorum ama umarim gecer. Insanlarin anlamasi beni rahatsiz etti. Halbuki belli etmemeye calistim. Bende herkes gibi surekli civil civil olmak isterdim ama bazen olmuyor.
Muzik motive. Aktivite kendiniz icin bisiler bulun kafanızı dagıtın. Elbet duzelir. Gic. bisi kalıcı degil.
Umarim tesekkurler
Rica ederim. Varsa sizi anlayan insanlara içinizi dökün. buda iyidir.
ya da psikologami gitsem
Olabilir. lakin ben begenmedim
Neden
Bilmiyorum bana basit geldiler. O zman tabi. Simdi bilemiyorum. Ama gitmeniz iyi olur belki
Senin ruh halin iş yapmana engel. Önce oradan başla. İş çok.
Yok engel degil yapabiliyorum ama
Arkadaşım konuda neden bunalım depresyon yazdın. Şimdi sen kendini yalanlıyorsun. Allah sana katlanma yükümlülüğü vermiş.
Sanirim yanlis anlasildim. Bunalimdayim ama isime yansitmamaya calisiyorum. Isimi yapiyorum cunku mecburum.
Anladım. Doğrusu olan yansıtmamak tabii.
Umarim boylede devam eder
İstanbul'da çalışanların hepsi birer eşşek ben dahil
Benimki kronik bunalim sanirim
Onu diyorum Anadolu tarım yapanlar 1 gün çalısıyor 1 hafta yatıyor bizde burada robot gibi sabah akşam işteyiz sadece gecemiz var eşşek gibi her sabah işe akşam eve
Insanlardan uzaklasma var mı sizdede
Özelden konuşabilir miyiz bu konuları
Akışına bırak
Bana niye boyle yorumlar geliyo ya
Neden
Akisina nasil birakcam bunalim bitmiyorki
Dertleşmek ister misin