Ben ne yapıcam çok zor durumdayım?

5 yıllık ilişkim var arkadaşlar son 2 aydır ayrıydık birbirimizi çok seviyoruz tekrar barıştık. Barıştım diye ailem arkadaşlarım kuzenim hepsi beni sildi üstüme geliyorlar. 5 sene uzun bir süre her kavgamız yansıdığı için kötü biri olduğunu düşünüyorlar. Ailem sırt çevirdi ya o ya biz dediler ama ben nasıl sevdiğimden vazgeçeyim? Denedim 2 ay dayandım yapamadım onsuz nefes bile alamadım. Ailem evden kovdu 5 gündür yengemde kalıyorum. Erkek arkadaşım arkamda git konuş gelelim isteyelim usulünce diyor ama annem yok asla diyor bizi sil git diyor gelen geçen beni eziyor ve ben 23 yaşındayım küçük olsam neyse diycem. Kötü bi evlilik bile olsa ona gebe değilim diyorum anlamıyorlar benim iş yerim var mesleğim var güzel para kazanıyorum zaten ama şu an herkes ağzıma ediyor resmen erkek arkadaşımın yapmadığı şeyleri bile katil zanlısı gibi abartarak söylüyorlar çok üzgünüm ne yapıcam erkek arkadaşım olmazsa çık gel napalm evimizi tutarız nikah kıyarız diyo. Tutturmuşlar unutursun başkasını seversin ben onu seviyorum şu an kimsede gözüm yok anlatamıyorum...
Ben ne yapıcam çok zor durumdayım?