Arkadaşlar acil yardiminiza ihtiyacım var eşimle 3 yıldır evliyiz eşimin kötü alışkanlıkları var onerilerinizi bekliyorum?

Arkadaslar eşimin kötü alışkanlıkları var kumar karı kız değil onun dışında bırak deyince üzerime yürüyor bana şiddet uyguluyor kimim kimsem yok 2 yaşında bebeğim var o bile korkuyo artık ne yapmalıyım dün kavga ettik yakın aile dostumuz olan alt kattaki komsularimiza sigindim akşam onlarda kaldım onlarda konuştu ama kar etmiyor. Bana Misin demiyor eşimin ailesi anlatıyorum yapmiyodur diyor ben ne yapıcam hiç bilmiyorum çocukla çıksam nerde kalırım yanlız çıksam gitsem başıma kötü bişey gelirmi hem Bebeğimi nasıl bırakırım 23 yaşındayım allaha Şükür elim yüzümde düzgün çok korkuyorum önerilerinizi bekliyorum bu arada eşim çekti gitti evde yalnızım ölmeyi bile düşünüyorum :(
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar iki gün daha düşüncem bu arada kumar falan değil derdimiz başka şeyler kullaniyo eşim bakalım ne olacak :( yazdiklariniz için çok teşekkürler o kadar yalnızım ki burada size yazmak bile iyi geldi :( allah sizden razi olsun bu siteye evlenmeden önce uyeydim unuttum Kullanıcı adını sifres i ni simdi mecbur bitane daha açmak zor u nda kaldım eşim böyle şeylerde karşı :( derdimin dermani pek olmasana söyleyince rahatliyorum sizi hiç tanimasamda derdime ortak ediyorum
Arkadaşlar acil yardiminiza ihtiyacım var eşimle 3 yıldır evliyiz eşimin kötü alışkanlıkları var onerilerinizi bekliyorum?