Eşimle çok kötüyüz lütfen kendinizi benim yerime koyup fikrinizi paylaşın?

Eşimle severek evlendik çocuğumuz olduktan sonra değişti Ben duygusal ince düşünceli biriyim eşim her kavgamız da alkol içmeye gidiyor bitcoin de kaybedip evde huzursuzluk yaratıyor fiziksel şiddet uyguladı o an belki şok geçirdim acı hissetmedim beni yerde yüzümü teklemedi ve ben memlekete aileme gittim 1 hafta vicdan çeken insan 1 hafta sonra annesi ona haber vermeden gittiğim için gelinim beni bir b**a saymamis gitmiş diye eşimi dolduruşa getirmiş cumartesi vicdan çeken insan pazar günü seni istemesem ne olcak şimdi diyor hep kahve alışkanlığı vardı geçen yıl bu yıl yok ama hep ağzı bozuk geri döndüm çocuğum için evliliğimiz bitmesin diye geldiğimden beri beni asaglyor ben uyurken bile bana hakaret ediyor elle tutulmayan sebepler için hep beni asağlyrak kötü hissettryir ben ağlayıp uzulunce piskolojn bozuk diyor hakaret ediyor hadi buna da ağla diyor yani aile kavramı nasıl anlayamıyorum yeri geliyor akşam evde çay içmek lüks geliyor bize biz cocugmla onu beklerken o hep dışarı çıkma peşinde 4vde olduğunda yatak odasına geçip uyuyana kadar boş boş reels izliyor fiziksel şiddet uyguladı annesi doldurktan sonra değil vicdan azabı çekmek bana hakaretler söylenmeler senden sogursam gorurusun demeler onu bırakıp gittiğim için ondan habersiz gitmedim gözünün önünde gittim ondan ayrılacağımi söylemedim kafa dinlicemi söyledim hep anlatyorum iyi olalım diye anlatırken göz yaşlarmi tutamiyorum bana aglayarak beni mi kandryosun kendini mi acndyryosun Felan cumleler kuruyor ne yaşadığıma inanamıyorum 4 yıl bitti evleneli her yaptgnda beni sucluyor alkol içiyor beni suçluyor hakaret ediyor beni suçluyor bitcoinde para kaybetti acısını benden fiziksel şiddet uygulayarak çıkardı 1 hafta vicdan çekti smdi döndüm bana diyor canını acitsam dönmezdn demek ki sana bişey yapmamışm diyor

Eşimle çok kötüyüz lütfen kendinizi benim yerime koyup fikrinizi paylaşın?