Eşimle tartıştık köye gitme olayı çıkıyor her sene annesi normalde zaten İstanbul da sürekli görüşüyorlar eşimle yazın da köye evlerine gidince sürekli gelin gelin diyip duruyorlar bir sene gittim burnumdan geldi geçen sene gitmedim o yüzden eşim tek gitti 10 gün gezdi tozdu bu sene yine annesini babasını bırakmaya gidip 5 gün kaldı bu arada çocuğumuz da var 4 yaşında neyse yine gidelim kurban bayramında dedi ben de gittin zaten dedim yine de gideriz iyi dedim annesi aradı beni bayramda gelcez dedm yok bayramdan önce gelecekmissiniz dedi tabi ben sinir oldum çünkü kaynanam hep böyle emri vaki oğluyla konuşup halletmiş ben emir eliymisim gibi konuşur eşime böyle böyle annenle benden önce mi anlaştın dedim yok dedi dedim eşimle kararlaştırdık gelcez anne de böyle dedim diye kavga çıktı benim çocuğum muymis bana secde mi edecekmis annesine karımdan korkuyorum anne mi diyecekmis sinirlendim bende gelmiyorum dedim iyi ben inadına gidicem dedi bana ben de hiç çocuğunu ozlemiyor musun kafana buyruk hareket edeceksen döndüğün de ben yokum dedim daha ağır laflar da dedi tabi konusmuyorum bende kaç gündür yüzüne bakmıyorum yemeğimi odami ayırdım özür dilemek yerine konuşmuyorum diye bana ters ters bulaşmaya çalışır hareketler yapıyor sinirlerim bozulmaya başladı iyice en son şeytan diyor aç davayi çocuğunu da al.. Her tartışma da böyle ama haklı gibi geçen bayramda da annesi bana kurbanı köyde keseceksiniz kocan dedi demişti artık ben de haliyle gelemiyorum annesinin sözlerine ben neyim bu evde ne yapmam lazım bilmiyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Şimdi yine tartıştık bu sefer de kalkmış sen gelme kızımı alıp gidicem diyor 3 buçuk yaşında çocuk annesiz köyde ne yapacak 10 saatlik yol bunu denemeye kalkarsa yemin ederim boşanıp çocuğumu da alicam
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer