Eşimle alakalı bir durumum var bakar misiniz acil?

Arkadaşlar eşimle ilk defa 2020 senesinde tanıştık ve ben onu çok sevdim o da bunu biliyordu ama sevgilisi vardı diye hep uzak durdum. Rahatsız etmedim ve ona hiç yanaşmadım. O zamanki sevgilisi ona psikolojik şiddetin alasını yaşatıyordu. Eşimi ben 22 yaşında tanıdım. Ve inanın 23-24 yaşında çökmüştü. Neyse sene 2021de çok tesadüfen o beni aradı ve konuşmak istiyorum dedi. Buluştuk bana dediki bak sana dürüst olacağım ben sevgilimden ayrıldım ve artık onu cidden istemiyorum beni menfaat için kullanacak biriyle birlikte olacağıma beni gerçekten seven biriyle birlikte olmak istiyorum dedi birbirimize bir şans verelim belki bizden olur dedi. Tabi ben çok sevindim ve cidden birlikte devam ettik. 2022de de evlendik. Diyeceksiniz ki şimdi o seni sevmiyor bilmem ne ama biz 2 senedir evliyiz ve ben onun eşiyim. Yanı ben bir eş olarak Az çok anlarim dimi beni seviyor mu sevmiyor mu diye. Sorum şu cidden eşime çok güveniyorum çünkü 2 buçuk senedir evliyim bir kere bile başka odadan telefonda konuşmadı ya da dışarıda da konuşmadı. Eve saatinde gelir hep. Ama acaba diyorum içten içe hala keşke o kız iyi biri olsaydı diyor mudur sizce? Köpek gibi sevdiği kızı unutmuştur da acaba aklına geliyor mu arada sırada. Çünkü onun o kıza sevgisi normal değildi. 4 sene boyunca süründü o kızın peşinden

Güncellemeler
1 yıl
Arkadaslar kız onu aldattı , ailesiyle kavgalar etti , sürekli sosyal medyaya hoş olmayan fotoğraflar çekiyordu. Evet bütün insanlar yaptıklarında özgür ama insanın ilişkisi olunca en azindan bazı şeylere bir sinir çizilir ama kız o siniri cizemiyordu ne kendi içinde ne de diğer erkeklere karşı. Bu durum de eşimi eskiden rahatsız ediyordu ve 4 sene boyunca çok yıprattı. Kız böyle bi kızdı. Sürekli ortamlarda cidden kendi ağzıyla sevgilisini aldattığını hava atarak anlatırdı.
Eşimle alakalı bir durumum var bakar misiniz acil?