Güncellemeler
1 yıl
bu arada kira pahalı dıye Temmuz ayında kontratı yenıleyecektı adam esım ıstemıyor tasınıcakmıs ya daha eskı ucuz bır eve ( suanda da 30 yıllık bına da oturuyoruz ) ya da bu kırayı vermemek ıcın bosanıcakmıs ne yapıcam bılmıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Böyle bir kocamla bir ömür geçermiş ya adam çocuk masraf diye çocukta istemez seks te de cimrilik işini bitirince sırtını doner
cocuk zaten ıstemıyor olursa da cok masraf yaptırmadan olacakmıs oda falan olmayacakmıs oyle bı ozelde dogum ucretı verırmıs baska da se kendın al dıyor
Böyle bir adamın neresini seviyorsun ya yatakta nasil
Özelden yazarmisiniz
20 bin kiraya verem bir adam prası olsa sana da para verir bence parasi yoktur
taksıcı gece de calısıyor bana vermıyor bırde dıyor kı once haket sen oyle vereyım nasıl hakedıcem ben bayramlık ıstedım almadı bende gencım dıyorum yengesı 40 yasında yengesı dayısı alısverıse cıktı bızde vardık kadın her ıstedıgını aldı ben baktım vermem dıyor almam dıyor cok agladım duzelır mı
Haket dedigne gore senden memnun degil ne yapiyorsun ki
aslında ısten ayrıldım evdeyım cok temız bakımlıyım cocuk ıstıyorum ama en son bıktım ve agzıma gelenı saydım yanı dedım gece calısıyorsun gunduz uyuyorsun eve geldıgın yok ne şrfszsın para vermıyorsun cımrısın dıye o da bana sen haketmıyorsun saygısız dedı bıktım cunku doldum soyledım herkesın gozune bakmaktan yorukdum
Esin düsüncesiz ve cimri ama yapacak bir sey yok herkesin huyu degismesi cok zor
Sende akilli ol ona guvenerek cocuk yapma
yapmıyoeum ama cocuk cok ıstıyorum esım kontrat zamanı kira pahalı ben gecedeyım zatem eve gelmıyorum yatmadan yatmaya gelıyorum mobılyaları sen al bosanalım dedı tamam dedım şok oldum
Esin bence seni gozden cikarmis sakin ola ki cocuk yapma o cocugun gelecegini dusun bu adam hayatta bir sey almaz cocuga olan yine cocuguna olur kendin icin yapma lütfen..
Allah yardım etsin inş düzelir
duzelır mı
İnş konuş bu konuyu onunla
konusutorum ısıne gelıyorsa dıyor gelmıyorsa kapı orada dıyor
Ne kadar kötü ya
Cimrilik hastalıktır. Allah yardımcın olsun
evet
Nesini seviyorsun bu adamin
sevgılılık donemını sevdım aslında ama yanı duzelmezmı bılmıyorum cok yoruldum bana bısey almamasından cok sıkıldım artık ıftara mısafırler gelıcek mesela nerde ne ucuzsa onu alayım dıyor ılk defa aılem gelecek 3 yıldır guzel agırlamak ıstıyorum aslında esım boyle degıldı ama son 2 senede boyle oldu artık dayanamıyorum
Son iki senedir böyleyse huyu böyle değildir... ekonomi iyi değil o da borçlardan bikmistir biraz haklı gibi
Nerdes9j
Sen nezman
Yol yakınken vazgec
Böyle eş mi olur ya