Karımı seviyorum ne yapmalıyım yardım edin?

merhaba arkadaşlar ben 1 yıllık evli biriyim karımı da çok seviyorum. size en baştan bahsedeyim evlenmeden önce bir küs bir barışık 5 sene bir ilişkimiz oldu tabi birliktelik olmadı normal bir ilişkimiz vardı. o bana çok bağlıydı ama ben ne onunla nede onsuz yapamıyordum bu yüzden devamlı ayrılıp barışıyorduk son barışmamızdan sonra hiç ayrılmadan söz nişan derken evlendik ama şimdi bazı sıkıntılarım var karımı gerçekten çok seviyorum her istediğini yapmaya çalışıyorum oda bende çalışıyoruz hiç olmasa hafta da iki gün dışarıda yemek yiyoruz yorulmasın yemekle uğraşmasın diye ne isterse alıyorum ne isterse yapıyorum el üstünde tutuyorum evlenirken ne istediyse aldım yaptım. şimdi ise en ufak kavgamızda lafı hemen boşanmaya getiriyor neden böyle yapıyorsun dediğimde ben zaten böyleydim evlenmeseydin diyor evlilik bu kadar kolay bitirilecek bir şey midir. alttan almazsam hep kavga ediyoruz alttan almaktan bıktım birlikte olmak istesem yok yorgunum yok yarın olsun diye sallıyor kendisi isteyince oluyor ben bir şey demesem 1 ay hiçbir şey olmadan durucaz seven insan nasıl olur da sevdiği kişiyi istemez buna anlam veremiyorum artık altında başka şeyler aramaya başladım. en ufak şeyde küsüyor surat yapıyor yaptıklarıma bahane buluyor seven insan bunu yapar mı anlamıyorum lütfen akıl verin ne yapmalıyım. başka birimi var artık beni sevmiyor mu aklım almıyor artık. davranışlarını hak ettiğimi düşünmüyorum. yardım edin fikir verin ne yapmalıyım.
Güncellemeler
+1 yıl
biraz önce aradı gelecek misin almaya diye işlerim var geç geleceğim dedim biraz bozuldu ama tamam dedi
Karımı seviyorum ne yapmalıyım yardım edin?