• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Benden maddi sıkıntısı olduğu için mi ayrıldı yoksa dediği doğru mu? (Sayfa 2)

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
02
Yapay Zekaya Sor
Benden maddi sıkıntısı olduğu için mi ayrıldı yoksa dediği doğru mu?
İlişki Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

107

Cevap

190

Cevap

Popüler Cevapları Göster(60)
  • Çağatay28
    Çağatay28 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Aynı durumu yaşadım kardesim hatta herşeyim vardı 4 ay içinde yerle bir oldum ama erkek olarak bu konuda biraz gururluyuz emin ol kendinde hata bulma sebebi maddiyat çünkü onu bir standarta bir kalıba koyuyosun onu ve hayatı beklentiyi yüksek tutuyosun sonra benim gibi eziliyosun altında beklentinin birde evlilik planları yapiyosan o daha zor çünkü bir erkek için en acı olay sevdiğin kadını ele muhtaç etmektir. Bunu limon da satıp önlersin mümkün yalnız psikolojik bir olay zor yani.

0
    0 Yorumla
  • Tragger
    Tragger Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

Benimde bu duruma düştüğüm olmuştu ama ayrılmadım, onun yerine bahane uydururdum dışarda buluşmamak için. Yine de ayrılmak için bir sebep midir? Bu sana bağlı, illa dışarda buluşalım, illa dışarda yemek yiyelim vs. gibi şeyler istiyorsan (ki zaten dışarda buluştuğunuzda bunlar olacak) ilişkinin başında, yol yakınken ayrılması normal bence.

0
    0 Yorumla
  • BayTorio
    BayTorio Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Bence bu erkek adam gibi adam.. Sevgisini içine gömmüş.. Artık dayanacak gücü kalmamıstır borc aldı falan diosun.. Sendende yararlanamaz adama agır koyar.. Seviosan git söle Ama maddi sıkıntı konusu acma Sonsuza kadar kaybedersin..

1
    0 Yorumla
  • creassrpm
    creassrpm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 31%
    +1 yıl

Olabilir. Erkek parasız bir kızın yanına gittiği zaman kendini güçsüz hisseder. Bu bakımdan içindeki aşk, hüsrana döner. Bir erkeğin gururu kırılırsa bir daha toparlayamazsın.

0
    0 Yorumla
  • merve2223
    merve2223 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 34%
    +1 yıl

Bir gerçekten maddi sıkıntısı varmış, iki senden sadece hoşlanmış ve ilişkinizin devamını getirmekten çekinmiş bekle zamana bırak değerini anlayacaktır ve sana dönecektir bir zaman sonra.

0
    0 Yorumla
  • karanlıkız35
    karanlıkız35 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 45%
    +1 yıl

Eğer gerçekten seviyorsa parasının olmadığını sana bir şekilde anlatırdı. Anlayışlı olmanı beklerdi. Sevmiş olsa da hemen vazgeçebilecek kadar sevmiştir.

0
    0 Yorumla
  • Merttheplayer
    Merttheplayer Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

Bayanlar için anlamak zor hatta imkansız olsa da bir erkeğin cinsellikten bile daha baskın bir içgüdüsü varsa o da eşine ( senin durumunda kız arkadaşına) sağlayabilme içgüdüsüdür. Dolayısıyla para ile ilgili bir problemi varsa evet bu ciddi bir neden olabilir ancak emln olmak için biraz bekle iki hafta falan başka biriyle ilişkiye başlamazsa sebep paradır her iki şekilde de canını sıkma değmez o kadar ciddiye almaya

0
    0 Yorumla
  • hshsjs
    hshsjs Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 55%
    +1 yıl

ayyy yavrum seni uzmemek icin ayrilmistir belki ya da annesi seni uzmemek icinde yalan soylemis olabilir unutma mesafe sadece aptal bir aralik izinvermeyin ayriliga

0
    0 Yorumla
  • aydiyosuun
    aydiyosuun Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Şahsi görüşüm annesine bahane uydurmuş olması, bir erkek sevdiği kızı asla maddi durumlardan bırakmaz diye düşünüyorum. Tabii ki düşünce sistemi herkeste farklıdır. Biraz bekle, bir gelişme olmazsa dediği gibi sevmiyordur.

0
    0 Yorumla
  • xBerke
    xBerke Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Kendimden biliyorum nasıl bir psikoloji içinde olabileceğini cidden çok sıkıntılı. Bence konuş. Açık açık söyle ben seni paran için sevmedim de ona söyle ve biraz motive olsun.

0
    0 Yorumla
  • harharyass
    harharyass Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45
    +1 yıl

Neden sürekli dışarı çıkıyor olmanız sadece onun ekonomik durumunu etkiliyor ki? Sen hiç hesap ödemiyor musun?

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

izin vermiyordu

Yorumla
  • buhranlıı
    buhranlıı Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

Parası için olabilir tabi düşün dışarı gidiceksiniz bir yere girip oturamyıcaksınız sonra vay cimri vay pinti ee sevgilisine anlatmayıda gururuna yediremez napsın son çare sevgilisiz hayat demiş ve çekip gitmiş

0
    0 Yorumla
  • bluecady
    bluecady Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

o çocuk parası yok diye ayrıldıysa çok üzülüyodur şuanda :( ona destek ol bırakmam seni de birgün sana açılır parası ollmadığı için bunu yaptığını söyler işte ozaman bişey demeden seımsıkı sarılırsın herşey duzelir

1
    1 Yorumla
    • emrepss
      emrepss
      +1 yıl

canını yediğiimin yaa nasıl da düşünüyor tebrikler...)

Yorumla
  • farzet36
    farzet36 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 47 , eic 65%
    +1 yıl

Maddi sıkınti yuzunden evlilikler bile bitiyo erkegin maddi durumu olmayinca karsidakine zarar veriyo evlikikler bitiyosa ilikskiker hic devam edemez

0
    0 Yorumla
  • BrsOzclk
    BrsOzclk Takip Et
    Xper 7 Yaş: 46 , eic 56%
    +1 yıl

Ne kadar severse sessiz erkek kanatlarını açamayacağı kanaatini verdiyse olay bitmiştir. Acısını katık yapar aldığı nefese.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

MAddi sıkıntısı olduğu ve de size bunu söyleme cesareti olmadığı için mecburen ayrılmıştır. Keşke siz de kendisine maddiyatın önemli olmadığını, ona sahip çıkarak bu duruma gelmeden devam ettirebilseydiniz.

0
    0 Yorumla
  • bayankurukafa
    bayankurukafa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

bayankurukafa diyorki: bence maddi durumdan dolayı canım. kendisini kötü hissetmiş sende keşke görüşmek istedğinde deseydin bana bir sahil kenarı bile olur falan deseydin keşke

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ben parayla alakali bir durum oldugunu sanmiyorum. seni sevmiyorda olabilir. baska bir sikinti var bence ne alaka para icin terk etmez. o zaman hic bir kiza isik yakmasin o kadar parsyi dusunuyorsa otursun oturdugu yerde.

0
    0 Yorumla
  • Lagaco
    Lagaco Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Maddi sıkıntı erkek için çok önemli yani seni dışarı çıkamıyorsa kendini ezilmiş hissetmiştir ve sana iyi bir sevgili olamayacağını düşünmüştür gurur yapıp ayrılmıştır

2
    0 Yorumla
  • Hanımcııkk
    Hanımcııkk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 32%
    +1 yıl

Para sıkıntısından dolayı ayrılmış. Bence bir konuş yani ayda 1 görüşün yine de sevgili kalın heba etmeyin ilişkiyi

0
    0 Yorumla
  • elalor
    elalor Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 52%
    +1 yıl

Sevmiyormuş. Parasızlık bahane olmuş gibime geldi. Benim de erkek arkadaşımın durumu kötü ama her gün görüşüyoruz. Olay para değil.

0
    0 Yorumla
  • kaslıentelektüel
    kaslıentelektüel Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33 , eic 30%
    +1 yıl

bütün hesabı o mu cekıodu? sen hıc destek cıkmıomuydun

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

izin vermiyodu abi napıyım

Yorumla
    • kaslıentelektüel
      kaslıentelektüel
      +1 yıl

yok zorlada olsa odıceksın bısıler yapcaksın ıkna etceksın paycascaksınız,, ıkınızde ögrencısınız olmaz öyle erkek yarınsında sen ode demez kadının bastırıp bısıler yapması lazım... :D bıdakıne artık :D

Yorumla
  • CansuuK
    CansuuK Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 56%
    +1 yıl

Bana kalırsa maddi sıkıntılardan dolayı oldu her şey

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ama bunu soylemez

Yorumla
    • CansuuK
      CansuuK
      +1 yıl

erkeklerde gurur olur böyle konularda sana bahsetmez ki bahsetmemiş de sonradan daha büyük sıkıntılar olursa daha çok üzülebileceğini düşündüğü için ayrılmış

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ee napcam simdi ben

Yorumla
  • yalnızlıkaşktır
    yalnızlıkaşktır Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 48%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı.

Dediği doğrudur gerçekten seven insan ayri kalmaya dayanamaz bir derdi varsa söyler sevgilisine param yok diye

0
    0 Yorumla
  • taner92
    taner92 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

Sen niye cocuga odetiyorsun yani cocugu maddi skintiya sokuyorsun? Kizlarin en sevmedigim huyudur bu. Hic dusunmeden erkegin parasini yerler

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ön yargılarını bırak.

Yorumla
    • taner92
      taner92
      +1 yıl

He he ön yargılı olduk şimdi. Bizim gibi saf erkekler olduktan sonra daha çok sağar sizin gibiler bizi. Ya da sen demiyim öyle olan kızlar.

Yorumla
  • micelim
    micelim Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 70%
    +1 yıl

ya uf üzüldm yemnle sende az ye ya. s bence ekonomk durumdan ona söyleme ama daha fazla gururu kırılmasn

0
    0 Yorumla
  • hizli_prof
    hizli_prof Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Seven insan asla terk etmez bence senden başka beklentileri vardı. Kimsenin kanına girmem istemem ama parasızlık felan hikaye. Bu devirde herkes patron çocuğu değil.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ilgisizdi dedim ya size, telefonda ayrılırken seni kendimden sogutmak için öyle yaptım dedi. aynı şehirde okuyoruz ve ailemizle birlikte yasadgımız şehirde okuyoruz zaten. o, arkadaslarının kaldıgı ögrenci evinde kalıyor ve orda hep dısardan yemek yiyolar. halbuki kendi evinde kalsa parası da kalıcak. ama o, benden ayrılmayı seçti? ayrıyetten daha önce yani aramız iyiyken parasının olmadıgını bana bir kez söylemisti ben de ona bunu sorun etmemesi gerektiğini benim de para verebileceğimi söylemistim ve bana dediği şey param olmadan çıkmam askım'dı. gururunu da kırmak istemediğimden ona dedim ki, bunu sorun etmeni istemiyorum ama nası rahat ediceksen öyle olsun askım sen bilirsin dedim. ben her dk bana onu al bunu al diyen bir kız değilim ben onunla parası için çıkmadım ama o beni basından attı kendi evinde kalsaydı parası olurdu ama beni bırakmayı seçti.

Yorumla
  • birteksengel
    birteksengel Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

Kızlar kusura bakmasın ama zaten şu anda çoğu erkeğin sıkıntısı bu. Kızlarda olan para hırsı ve erkeklerde de oluşan para sıkıntısı. Çocuk ne yapsın elinden bişey gelmiyor belkide ümitsizliğe düşmüştür.

0
    0 Yorumla
  • falanli
    falanli Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29
    +1 yıl

Sen de her şeyi ona ödettirirsen ayrılır tabi bikere derin mi hadi sevgilim bugün bendensin diyr

3
    0 Yorumla
  • timtim
    timtim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

Erkek bu konuda çok gururlu dur bunu bilecek kadar yasadigina inanıyorum senin yerinde olsam yapisirim ensesine eğer seviyorsan olacak gibiyse yapis yakasina yoksa yok ben varim de güç ver ona yabancilikta yok aranizda güzel olur

0
    0 Yorumla
  • onurcesur16
    onurcesur16 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Maalesef düşüncen parası olmadığı yönünde olma ihtimali konusunda doğru olabilir diye düşünüyorum.
    Bir erkek olarak, erkek arkadaşım işlerinin kötü olması nedeniyle sırf o iş için ayırabilecek parası olmadığından bir kız arkadaş edinmek istemiyor.

0
    0 Yorumla
  • Falconcuk
    Falconcuk Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Kesinlikle maddi sıkıntısı oldugundan ayrılmıs senden zaman zaman bende bulusmak istemiyorum sevgilimle param yok ama ayrılık asla seni seviyo emin ol

0
    0 Yorumla
  • ByÇocukk
    ByÇocukk Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    +1 yıl

parasız aşk ve mutsuz son püfff bu koca döngü devam ediyor ve birtane allahın kulu muadahale edemiyor sinir oluyorum

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Genelde erkekler maddi konuda dara düşünce kendisini kötü hisseder. bir nevi özgüvensizlik. Benim gözlemim bu. Ama aradaki samimiyet fazla olsaydı bu sorun olmazdı. Senden çekinmiştir. Alışamamış da olabilir. Belki de gerçekten dediği gibidir...

0
    0 Yorumla
  • vceneviz
    vceneviz Takip Et
    +1 yıl

Gururuna yenik düşmüştür daha fazla ateşe düşmeden yol yakınken dönmeyi tercih etmiştir.
    ya da elektrik alamadı vazgeçti.

0
    0 Yorumla
  • adggee
    adggee Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

seninde hesaplara ortak çıkman gerekır.. o senın sonuçta sadece konuştuğun kışı nıye sana hakkı gecsın kı..
    maddı sorun varsa bırakabılr sen destek olmalısın ya da olmalıydın

0
    0 Yorumla
  • cilekliparfum
    cilekliparfum Takip Et
    +1 yıl

evet maddi sıkıntı. ama sunu düşünmüş bu kıza bu kadar masraf yapılmaz yani sevgim o kadar para harcamaya değmez sadece basit hoşlantı kusura bakma demek istemiş sana ben bunu anladım.

0
    0 Yorumla
  • Hayata-Dair
    Hayata-Dair Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl

Bunu ANlamak İçin Tekrar Konuşmaya Başlamalısınız Ve Ben Dışaraı Çıkmaktan Çok Hoşlanmıyorum Zaten Demen , Bunu Ona İşittirmen Gerek. Büyük İhtimal parasızlıktan. Hiç Bir Erkek Kadınına Mahçup Olmak İstemez.

0
    0 Yorumla
  • Garge
    Garge Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 33%
    +1 yıl

bence sen gördüğün zaman konuş ya da buluşmak iste oturup konuşursunuz sorarsın

0
    0 Yorumla
  • Womenist
    Womenist Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 32%
    +1 yıl

benimde başıma geldi seviyordur ama erkek gururu tamamen sen bir kere onla konuşmayı dene.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Maddi sıkıntıdan ayrılmış gibi gözüküyor. Aslında bence bu sebepten bitirmeyin konuş bence onunla illa dışarı çıkmanız şart değil ki sizde veya onlarda takılın böylelikle para da harcamazsınız.

0
    0 Yorumla
  • nurcuğum
    nurcuğum Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30 , eic 37%
    +1 yıl

bence parası olmadığı için. Çünkü o da ister yanı senı ıyı yerlere götürüp gezdirmek felan

0
    0 Yorumla
  • ruhsuzxxx
    ruhsuzxxx Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

Bir erkek için maddi durum büyük birşeydir. Bana o yüzden bu duruma gelmişiniz gibime geliyor. Tekrar alevlenir bu olay kendine gelince :)

0
    0 Yorumla
  • madamcirkin
    madamcirkin Takip Et
    +1 yıl

Seviyosanz paranin ne onemi varki anasini satayım kizi seviyosan git soyle param yok de bisey de kizda anlayis gostersin.

0
    0 Yorumla
  • askboncugu
    askboncugu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 49%
    +1 yıl

ezik duruma düşmemesi için demiştir para önemli değil deseydin

0
    0 Yorumla
  • Sairhan
    Sairhan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 36%
    +1 yıl

para herşeyin sebebi olmaz diyen mahlukatlar, herşey onun etrafında dönüyor kör olan göremez.

0
    0 Yorumla
  • zeyntalya
    zeyntalya Takip Et
    Xper 2 Yaş: 45 , eic 55%
    +1 yıl

Gurur yapmış evet parasızlıktan mahcubiyetten ayrılmış senden

0
    0 Yorumla
  • minicik
    minicik Takip Et
    Xper 7 Yaş: 46 , eic 31%
    +1 yıl

para engelmidir yaw. kaç yaşında bu çocuk öğrencimi?

0
    0 Yorumla
  • Kuntimen
    Kuntimen Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

Açıkçası ben param olmasa kız arkadaşımla paylaşırdım, bunda utanılacak bir durum yok ancak bunu gurur yapan erkekler var. Ne diyeyim başınız sağolsun.

0
    1 Yorumla
    • Emineminzencikizi
      Emineminzencikizi
      +1 yıl

Aynen. Erkek arkadaşım olmadıgında söyleyebiliyor bana ona gore davranıyoruz. Sonuçta öğrenci milleti -biz- fazlada para olmuyor 😐

Yorumla
  • ozalp00
    ozalp00 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

sende biraz yardımcı olabilrisn hemen karşı tarafa yuklenmemelisin bnce yazık şimdi parası olmadıgı için seninle gezemiyor vsvs parası olanlamı olcak :/

0
    0 Yorumla
  • AkıNNnNn
    AkıNNnNn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

Senin için borç alyosa sevydur seni ama bu işte bşka bişey war bir göz gecir yaptıklarına derim hatan warmı

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

kesinlikle hayır. ii ay içinde hiçbi tartışma yasamadık huy olarak biçok erkeğin isticeği özellikteydim onun yanına bakımsız gitmişliğim de yok. trip atmazdım onu kısıtlamazdım ve nası diyim arkadaşları da beni severdi hatta bir tanesi bana siz çok iyi ikili olunuz ya demisti

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ne biliyim bele planlar da yapıyodu neden böyle oldu anlamadım :(

Yorumla
  • Ugurr06
    Ugurr06 Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

ayrılmak için bazen küçük veya büyük bazı şeyler bahane ben bunu bilirim bunu söylerim

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

maddi sıkıntı yüzünden ayrılmış olabilir canım çünkü erkekler için param yok demek çok zor hatta imkansız birşey nerdeyse

1
    0 Yorumla
  • reaxsy
    reaxsy Takip Et
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 549 cevap paylaştı.

sanmiyorum parasizliktan ayrildigini hoslantiysa ayrilmistir

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Parası yoksa ailesinden de sürekli isteyemez. Bu gurur meselesi sonuçda. Bilmiyorum senleyken ne kadar para harcadığını ama bunu genelde harcayan taraf bilir :)

0
    0 Yorumla
  • Gokcex
    Gokcex Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

Kendini kotu hissetmistr kucuk gormustr kiyamam yaa

1
    0 Yorumla
  • sanden1
    sanden1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

aynen maddiyattan dolayı ayrılmış valla delikanlı çocukmuş hee.

0
    0 Yorumla
  • sare16
    sare16 Takip Et
    +1 yıl

Bizde buluşuyoz ama hic para harcamiyoz biraz tutumlu olun sizde.

0
    0 Yorumla
  • AimDof
    AimDof Takip Et
    +1 yıl

Parasal sorunlar olabilir. Gerekirse gider kredi çeker para bulurum. Ben yinede Sevgilime param yok diyemem. Neyse hayırlısı olsun.

0
    0 Yorumla
  • Serkancalik
    Serkancalik Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

Seninle yaşamak yerine hayatını yaşamayı seçmiş canım boşuna bahaneleri göz önünde bulundurup kendini kandırma

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (177)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Benden maddi sıkıntısı olduğu için mi ayrıldı yoksa dediği doğru mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sizce beni terk etmek için bahane mi aradı yoksa gerçekten o mu haklı? 12 cevap verildi
Geçmişte yaşadığım şeyler için ilişkimizi bitiren sevgili ayrılmak için bahane mi etti? 15 cevap verildi
Evlilik niyetiyle konuşurken bir anda beni bıraktı, neden böyle yapmış olabilir? 4 cevap verildi
Sizce beni kullandı mı yoksa zorunda olduğu için mi bıraktı? 8 cevap verildi
Nisanlimi aldattım o ayrılmadı ben ayrılmalı miyim? 15 cevap verildi
İsşiz kaldı diye benden ayrıldı? 29 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • İki gün önce hoşuma giden erkekten bi anda soğuyabiliyorum, bunun psikolojide adı nedir?
  • Regl öncesi cinsel isteğim aşırı artıyor, sizde de böyle bir durum var mı?
  • Baskın taraf mısın ilişkide?
  • Sitede birbirine benzettiğiniz üyeler var mı?
  • Düğün gecenizde eski sevgiliniz Beyaz ve Sen ile kapınıza dayansa ne yaparsınız 😂?
  • Sucuklu yumurtayı nasıl yiyorsunuz, benim sucuklu yumurta mı yer misin?
  • Film izlemeyi sever misin, en son izlediğin film nedir?
  • Sevgiliniz/eşiniz sütyen kullanmasa bunu sorun eder miydiniz?
  • Evcil hayvanınızın boğazına tasma takıyor musunuz?
  • Kia Sportage mi Hyundai Tucson mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨