+1 yılmaddi durumum ozamanlar pek iyi degildi askere dahi gitmemistim hazirlaniyordum uniyide dondurmustum.
beyaz esyada satis yapip ayda ozamanin parasi 800 lira aliyordum askeri maas.
onu gorebilmek icin bir ek is daha yaptim geceleri 12 de eve girdim oldum bittim
haftada bir İstanbul İzmir yol gittim
seven adam maddi manevi seviyorsa ucunda olumde varsa gidecek hemserim
simdi herseyim var arabamda cok guzel isim de hayvan gibi maasimda hatta baska bir iliskimde
lakin o yok 5.5 6 yasinda bir oglu varmis10 Yorumla
En İyi Cevaplar
şu soruda kızların yorumlarını dinleme bile ben şimdiden söyleyeyim. yok seven erkek bırakmazmış yok bilmem ne. erkeğin bu durumda ruh halini anlaması mümkün olmayan kızlar atıp tutuyor. ben olsam bende ayrılırım ne kadar sevsem bile. erkek için çok çok önemli bir durumdur bu.
15826 Yorumla- +1 yıl
Doğru dedin kardeşim. Erkek devam edemez bu durumda. Gerçekten sevmeyi anlayamayanlar en iyi bilenler olarak görüyor kendini
- +1 yıl
bunun üstüne söylencek laf yok.
- +1 yıl
Benim de bitti 4 yillik iliskim 2 yil once. evlenemedik. hala canim cok aciyor.
- +1 yıl
Çok haklısın kendini kötü hisseder
- +1 yıl
helal dostum
- +1 yıl
bende kesinlikle katılıyorum erkeklik gurur denen bişey var ama sendede suç var ona aranızda bu tip şeylerin lafının olmayacağını anlatman gerekirdi sözle değil ama hareketlerle benim sevgilim bana rahatça param yok ama sende var mı diyebiliyo bende oan ikimizdede yoksa bulusur deniz kenarında otururuz tabi çıkmaya başladığımız ilk zamanlar demezdi bir 4 ay sonra filan
- +1 yıl
+106 süperrrrrr ilk kez gördüm
- +1 yıl
Adamsin adam
- +1 yıl
Inanma sen bunlara, ya da mutlu olup kendini tatmin etmek icin " ahh beni cok seviyordu da, parasi yoktu diye ayrildi" düsüncesine girme bence. Ha eger ben böyle kandiriyorum kendimi, böyle atlatirim bu durumu diyorsan, devam et. Ama su bir gercek SEVEN erkek asla BIRAKMAZ! ASLA ASLA ASLA!
Soran+1 yılilgisizdi dedim ya size, telefonda ayrılırken seni kendimden sogutmak için öyle yaptım dedi. aynı şehirde okuyoruz ve ailemizle birlikte yasadgımız şehirde okuyoruz zaten. o, arkadaslarının kaldıgı ögrenci evinde kalıyor ve orda hep dısardan yemek yiyolar. halbuki kendi evinde kalsa parası da kalıcak. ama o, benden ayrılmayı seçti. şimdi ne diyosun? ayrıyetten daha önce yani aramız iyiyken parasının olmadıgını bana bir kez söylemisti ben de ona bunu sorun etmemesi gerektiğini benim de para verebileceğimi söylemistim ve bana dediği şey param olmadan çıkmam askım'dı. gururunu da kırmak istemediğimden ona dedim ki, bunu sorun etmeni istemiyorum ama nası rahat ediceksen öyle olsun askım sen bilirsin dedim. yani ön yargılı olmasan. ben her dk bana onu al bunu al diyen bir kız değilim ben onunla parası için çıkmadım ama o beni basından attı kendi evinde kalsaydı parası olurdu ama beni bırakmayı seçti.
- +1 yıl
sanırım + rekorunu kırmıssın :)
bu arada cevabına gelınce kesınlıkle hak verıyorum sana.
cunku bı kac bulusmayı ıdare edıeksın tamam ama bunu uzun vadede dusundugunde ben de hak verıyorum maalesef. - +1 yıl
@mistikHadesiçe aynen çok ilginç bir şekilde rekora koştum herkes katılmış bana :D zaten uzun zamanlı bir ilişkide her zmaanda dışarıda takılalım para harcayalım olmuyor. varlıkta yoklukta beraber oluyor hatta. ama bunu ilişki başında uygulayamaz bir erkek söyleyemez kolay değil.
soran arkadaş tabi içini sen biliyorsun. millet biraz yargısız infaz yapıp seni paragöz görmeye yadırgamaya çalışmış. takma o yorumları sen boşver. - +1 yıl
ama yıne de o samımıyet oluştukan sonra sorun edılıcek bır sey olmamalı
cunku ınsanlar bıbırını sevıp ne sorunlarla uğrasıyor.
sırf para yuzunden olmamalı
asıl sorun sanırım o samımıyetı olusturmak ılk basta - +1 yıl
çok mantıklısın:)
- +1 yıl
helal be :) adamsın kardeş..
+1 yılCevap kesin olamaz bu durumda. Bu kişi karakter sahibi biri ise evet maddi durumunu sıkıntı yapmış olabilir. Lakin bu kesin değil. Gerçekten bırakmak istediği için bırakmış da olabilir.
En saglikli cevap senin durumu ona açman olabilir. Ve maddiyat önemli değilse senin için bunu ona belirt.04 Yorumla
Soran+1 yılilgisizdi dedim ya size, telefonda ayrılırken seni kendimden sogutmak için öyle yaptım dedi. aynı şehirde okuyoruz ve ailemizle birlikte yasadgımız şehirde okuyoruz zaten. o, arkadaslarının kaldıgı ögrenci evinde kalıyor ve orda hep dısardan yemek yiyolar. halbuki kendi evinde kalsa parası da kalıcak. ama o, benden ayrılmayı seçti. şimdi ne diyosun? ayrıyetten daha önce yani aramız iyiyken parasının olmadıgını bana bir kez söylemisti ben de ona bunu sorun etmemesi gerektiğini benim de para verebileceğimi söylemistim ve bana dediği şey param olmadan çıkmam askım'dı. gururunu da kırmak istemediğimden ona dedim ki, bunu sorun etmeni istemiyorum ama nası rahat ediceksen öyle olsun askım sen bilirsin dedim. yani ön yargılı olmasan. ben her dk bana onu al bunu al diyen bir kız değilim ben onunla parası için çıkmadım ama o beni basından attı kendi evinde kalsaydı parası olurdu ama beni bırakmayı seçti.
- +1 yıl
Yani ikinci seçenekteki tipten bu arkadaş demek ki. Annesine ne söylediği pek onrmli değil o halde, para koparmak için de söylemiş olabilir. Pek tutumlu birine de benzemiyor anlattiklarina göre. O yüzden sıkma canini, umutmaya calis
Soran+1 yılcanım copy paste yaptıgım için azarlıyo gibi olmusum üstüne alınma
- +1 yıl
Mühim değil 😉
+1 yılSürekli ona harcama yaptırmasaydın keşke sen de böyle şeylerde kızları da hatalı görüyorum, bir kere o öder bir kere sen ödersin ama yine de doğru söylemiş olabilir, parası yoksa en azından bir süre çıkmayalım diyip geçişirebilirdi ayrılma noktasına geldiyse o kadar da sevmiyodu demek ki.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
188Cevap
Ne seni nede onu tanımıyorum ama Annelerinizi tanımama gerek yok. İstisnasız hepsi dobra, dürüst ve samimidir. Bu şekilde maddiyatının yalan olmadığına kendimce kesinlik kattım. Gururlu olduğunu söylemişsin yorumlarında, evet çoğu erkek bu konuda aşırıya kaçan tavırlar sergileyebilir.
Her insanın sevdiğine biçtiği bir değer vardır, eğer sevdiğini layık gördüğü yerlere ulaştıramayacağını düşünüyorsa bu tür yollara başvurabilir. Kaçmak çözüm değil ama bu durumda elinden bir şey gelmiyordur. Gidip kendisine yapacağın konuşma kaderinizi şekillendirecek.22 Yorumla
Soran+1 yılama ben ne dersem diyim bana evet senden maddiyat yzünden ayrılmıştım demez adım gibi biliyorum. yani konuşma yapmtıgımda bana tekrar sevdiğimi sanmışım derse ben napıcam o zaman?
+1 yılbuluşmak için illa para gerekmez ev ortamında buluşulabilir mesela parkta avm de heryerde isteyen için. hatayı az kendinde ara bence belki senin gözünün yüksekte olduğunu gördü ve gözü korktu ezik düşmek istemedi. bence sen alçakgönüllü bir insan olup bunu ona hissettirseydin sana bunu açıklayabilirdi. sonuçta bu normal bir durum ve insan karşısındaki insana göre bunu açıklayabilir. ben böyle düşünüyorum ya da sen aşkım 2 tane sinema biletim var gel diyebilirdin ya da ufak bir sebepten sana ben kahve ısmarlıyım diiyebilirdin ödül amaçlı gibi vsvs ben yaptım sende yapabilirdin. az ince düşünmek gerek herşeyi erkekten beklememek gerek neyse kolay gelsin
30 Yorumla
+1 yılToplum baskısı Erkek için parasızlık ölüm gibi bir şey. Sıkılır, bunalırsın , erkekten çok fazla talep var maalesef bu ülkede. Çoğu erkek gurur yapar ve ciddi bir ilişkiye yanaşmaz, ben bu kızın hayatını zehir etmeyeyim der. Cesareti kırılır. Bu tip durumlar her erkeğin başına gelebilir, dürüstçe söylemek lazım. Bak canım ben şu an çalışmıyorum param kalmadı. Biraz idare et bir iş bulayım kendimize çeki düzen veririz. Kızların da böyle dürüst yaklaşan bir erkeğe anlayışlı tepki vereceğini umuyorum. Eğer gerçekten bir sevgi saygı varsa. Çiftler birbirlerine destek olacağını umuyorum. Aynı durumlar bir kızın da başına gelebilir. Karşı tarafı kırmadan , başa baş kalınca güzel güzel konuşulması taraftarıyım, hiç bir kimseye bu tip durumları hissettirmeyin.
30 Yorumla
+1 yılbence sakın seven katlanır bılmem ne gibi cevaplara bakma aynı durumu bende yaşıyorum şu an bende bu yuzden ayrılmak zorunda kaldım ınan cokta acı cektım ve hala cekıyorum ama kımsenın hayatını mahfedemem ben duzenlı bı iş ev yokken kımsenın hayatını karartmak istemem o hıc takmadı hıc sorun etmedı evet ama sonucta erkek olarak cogu şey gururuma dokundu bır yerde bazen hesap odemesı başka fedakarlıklar ama ınan o fedakarlıklar yapılırken benım canımdan can gidiyordu yediremiyordum kendıme evet sevdıgım halde ayrılmak zorunda kaldım belki ben pes ettım ama ınan ne yaptıysam onun ıcın yapmak zorunda kaldım aynı dert senınkındede varmış demekki bazen başkalarını mutlu etmek ıcın zarar vermemek için ınsanın kendısının zarar gormesı mutlu olmaması lazım
10 YorumlaBen olaya farklı bir boyut katmak istiyorum, bence çıktığın kişinin senden başka biriyle görüşme (çıkma) ihtimali yüksek.
Sorulması gereken soru ise
2/3 günde bir dışarı çıkıyordunuz ve sevdiğin yanında olduğu süre zarfında ne kadar harcadığınız değil,
yanındakine duyduğun sevgi ve güven önemlidir. Yani ilk anlarda zengin değildi ki sonradan sana duygusal bağ anlamında ilerici davransın.
sonra haftada 1 güne düşürmüş demek ki dedikleri doğru başka konularla bağdaştırılmayacak kadar açık olmuş ve sana nedenini açıklamış. "sevdiğimi sanmışım ama hoşlantıymış özür dilerim"
Demek ki hayatına gerçekten sevdiği birini dünyasına yerleştirmiş.10 Yorumla
+1 yılBak kötü bir dönemden geçtim.. Para lazım oldu telefonumu sattım. Doğum günü geldi, en değer verdiğim canım dediğim bağlamamı sattım hediyesini aldım. Buluşmak istedi tüm ihtiyaçlarımı kesip günler öncesinden paramı biriktirdim. Bulamadım zamanlar oldu, çıkıp param yok dedim. Kendisi de anlayışla karşıladı hep senden olmaz zaten dedi.. Yani ilişkimizde para yoktu, mesela ben de o da bozuk para taşımayı sevmezdi birbirimizin cebine gizlice iteleyi verirdik eve bir gelirdim cebim bozuk para dolu :)) Ben pek parayı sorun ettiğini düşünmüyorum ki İnşAllah sorun maddiyattır da tekrar bir aya gelirsiniz. Maddiyat çözülür aman başka bir şey olmasın..
10 Yorumlaher erkek sevdigi kiza bisey yapmak ister eger bir erkekte para yoksa ve hic bisey seninle yapamiyorsa kücük hediye alamiyorsa ya da bir kahve icmeye bile parasi yoksa o onun erkeklik gururudur.
Bence maddi sikintisindan derim cünkü erkek gururunu bir bayan anlayamaz ama biz erkekler bir birimizi iyi anlariz..
yasin kac oldunu bilmiyorum ama ben 34 yasimdayim,
bir abin olarak sunu da söylüyorum o seni seviyor sevmemis olsa zaten borc para arkadasindan degil senden alirdi,
belki diceksin ki bendende ala bilirdi ama biz erkekler gururluyuz sevdigimiz den para almayi sevmeyiz utaniriz,
onu gercekten seviyorsan bence pesini birakma ve ona parasizda sevgi oldunu göster,10 Yorumla
+1 yılSen ustune git guzelim belli ki seviyor. Parka gidin, sen surpriz yap tatli filan getir evde yspip. Belli ki utanmis ama maddiyat gecici bir sorun. Elbet duzelir. Kaybetme onu
Bu durumdan bahsetme kendin gitme parali yerlere15 Yorumla
Soran+1 yılayrıldık ki :( ben ona gidip maddiyattan dolayı mı ayrıldın desem asla evet demez öyle körolası bir gururu var
- +1 yıl
Oyle demeyeceksin. Seni seviyorum, hoslanti olsa da kabulum seversin inaniyorum de. Ikna et. Para mevzusu acma
Soran+1 yılya ama bak, sevdiğimi sanmışım hoşlantıymış ın üstüne ben bunu dersem olmaz ki... yani uygun değil. üstelik maddi sıkıntı çektiğini bildiğimi bilmiyor. yani bilmiyorum beklemekten başka çarem yok :(
- +1 yıl
Gurur var galiba ama bu sekilde ikiniz de mutsuz oluyorsunuz. En azindan goruselim derdim ben ve parasal bir sey yasatmadan da konusup gorusebilegimizi gosterirdim. Sana kalmis artik unsallah duzelir guzelim
Soran+1 yılamin hayırlısı :(
+1 yılKizlar resmiyette ve Allah katinda hic bir baginiz bulunmayan birinin parasini nasil yiyorsunuz anlamıyorum. Hesabi bolusuyorsaniz ayri. Fakat bu kadar da sık cikilir mi disari be kardeşim. Karsi tarafin durumundan hic mi haberin yoktu veya hic mi aklina ihtimali gelmedi?
42 Yorumla- +1 yıl
tebrik ederim seni. dostlar başına
- +1 yıl
@samimigenç Amin amin
+1 yılİlk bakışlar öyleyse senden hoşlanmış.
Belki de seni sevmiş.
Dışarı çıktıktan sonra maddi yönü kendisini zorlucagini düşünmüş ,
ve bu yüzden ayrılmak istemiş
burada ikinizde de hata var ; ilişkide öncelik olarak parayı düşünmesi onun hatası , böyle düşünmesine neden olan sen de senin hatalı tarafın...
Para harcamadan da gezersiniz, eglenirsiniz mutlaka bunu öncelik olarak görmek ilişkiyi başlamadan bitirmiş
diyebiliriz
#V22 Yorumla
Soran+1 yılya benim ne hatam vardı bana para ödetmediği için ona küçük küçük hdiyeler alıyodum ödetmiyodu ki
- +1 yıl
Çay simitle de aşk oluyor ama iste...
+1 yılbence maddi seni mutlu edemem üzerim korkusu mantıgıyla ayrılmıs... senden sende konus onunla duzel durumu egerki sevıyorsan?
32 Yorumla
Soran+1 yılseviyorum ama konuşsam da bunu itiraf edemez öyle pis bir gururu var
- +1 yıl
tamam erkek gururludur ve gururda ısrarcıdır''da gururunu ayakları altına almaz ama sen onu sevıyorsan kaybetmek ıstemıyorsan kounsman gerekır söle bana yalansız ve neden ayrılmak ıstedıgını ben senı sevıyorum ve gun gectıkce ozluyorum... konus yaniii faydası ola bılır?
Ayrılmak istemiş. Senin iyi bir insan olduğunu düşündüğü ve üzülmeni istemediği için bu şekilde bir bahane bulmuş.
Tamam erkekler parası olmadığı için çok fazla gurur yapabilirler ama bu ayrılma nedeni olmaz seven insan için. Hangi devirde yaşıyoruz. Simit sarayına gidip iki çay içecek parayı bulamıyorsa yaşamasın zaten.
Bence fazla takılma ve unut gitsin ;)14 Yorumla
- +1 yıl
O halde aynı düşüncelerdeyiz değil mi kardeşim? Canını sıkma diyeceğim ama şu an için imkansız bu. Gönül bu sonuçta. Biraz acını yaşayacaksın. Bundan kaçışın yok maalesef. Bence derslerine yoğunlaş ve aklından çıkarmaya çalış. Zor olacak ama zaman herşeyin ilacı. Seni gerçekten sevecek birilerinin karşına çıkması dileğiyle :)
Soran+1 yılpardon ben bunu kopyala yapıstır yaptıgımdan seni azarlıyo gibi olmus :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılParası olmasa sana anlatırdı demişler. Ya bu nasıl bir yüzsüzlük hangi erkek gelipte ya aşkım bende para yok o yüzden buluşamayız der.! Erkek sevdiğinin gözünde kahraman olmak ister ezik gözükmek istemez. Ama şöyle ki daha bunun seninle buluşacak kadar parası olmaması burada birazda olsa suç sende. Sevgiliyken benim paraya ihtiyacım yok imajını uyandırmalıydın yeri geldiginde cafe ye vb degil parkta bahcede oturmalıydın. Yerinde olsam peşini bırakmazdım bu işin çünkü hoşlanan insan sevdiği icin ondan bundan borç almaz en fazla bir köşede yer kızı evine gönderir. Söyleyeceklerim bu kadar.
20 Yorumla
+1 yılo yuzden ayrılmış olabilir. senin karsında küçük duruma düşmek istememiştir. annesinden felan para alsa bu kez de ailesi zor duruma düşecek. borcu da bir defa alırsın iki defa alırsın 3. kez kimseden isteyemezsin. sebebi parasızlıktır. ulan paramız yok diye sevmiyah mi adaletini si ktigimin dünyası.
10 Yorumla
+1 yıladam çok net parası olmadığı için bırakmış bence de seni. biz anlayamasak da 'ne önemi var ki bunun beni bunun için niye bıraksın' desek de o iş öyle değil. erkekler para konularını çok takıyorlar. kim bilir yanında ne kadar kötü hissedip senden vazgeçmek zorunda kaldı. insanların saçma sapan yorumlarına bakma. kendi kendine de canını yakma.
10 Yorumla
+1 yılkesinlikle parası olmadığı için çok büyük bir bunalıma girip senden ayrıllmış ve sen üzülmeyesin ona kızıp onun arkasından koşup onu da daha fazla üzmeyesin diye böyle birşey diyip bitirmiş. bu bu kadar açık ve net :/ maalesef bütün erkekler para durumunda bunalıma giriyor
10 YorumlaEğer annesine söylediklerinden, arkadaşından borç aldığından eminsen maddi sıkıntılardan dolayıdır. Böyle bir insanla karşılaştığın için şanslısın bence. Gururlu en azından. Buraya konu açıp birilerinden fikir alıyorsan sende onu seviyorsun. Bence arkadaşına uygun bir dille durumu izah et. Gerekirse simit al ikiye böl ama asla bırakma. Ne diyeyim mutluluklar :)
10 Yorumla
+1 yılBencede maddi sıkıntıdan olabilir ama tabi bellide değil bu konu bunu ondan gizleme bence söyle ona madem seviyorsa daha az buluşuruz de veya beraber bir kavanoz yapıp para biriktirip buluşunca harcarız gibi ortaklaşmaya çalış bu sorunu hallet hiçbişeyi benden saklamanı istemiyorum de anlayışlı biri olduğunu anlasın
10 Yorumlakızların harcamalar konusunda dikkatli olmalı.. ilişki tek taraflı değilse, her şey ortak olmalı.. harcamalarda.. bir kız erkek arkadaşının cebine bakıyorsa.. o kız yaramazdır.. kızlarda sevdikleri için harcama yapmalıdır... ortaklaşmalıdır.. o zaman bu gerçek bir arkadaşlık olabilir...
10 YorumlaSeni gerçekten çok seviyor. Sevdiği için seni düşünmüş ve utanmış. Sevmese seni kullanır ve paraları senin kullanmanı isterdi.
Bazilarinin gururu vardır söyleyemez. Bazıları anında söyler. Yani anlayış göstermek lazım.20 Yorumla
+1 yılHaftada 1 olmaya başladığına göre maddi sıkıntıdan olabilir.
Çünkü Hergün dışarı çıkmak, biraz külfetli olur. Bence eğer sorun Hergün dışarı çıkmamışsa diye sor. eğer öyleyse, Orta yolunu buluruzde. Bunu gurur meselesi yapmışta olabilir.110 Yorumlaerkekler böyle durumlarda kararsızdır hele iş birazda ciddiye binmeye başladımı parayı pulu mesele edebilirler geçimi mesele edbilirler ve kaçmak isteye bilirler. ama gerçekten seviyorsa etrafına dikkat et seni izler arkadaşlardan sorar ne yapıyor ne ediyor her durumunu uzaktan izler. Erkekler kararsızdır özgür yaşamayı evli yaşamaya daha çok tercih ederler bu yüzden evlilik kararı alırken kafasında birsürü şey vardır.
00 YorumlaValla arkadaş yok öyle kaçıp gitmeler. Tam anlamıyla erkek için zor olan her hafta dışarıya çıkıp brişeyler harcamak değil , kadının ne istediği. Eğer senin beklentilerini karşılayamıyorsa anlarım. Eminim birçok erkek sevgilisiyle bir mekana gittiğinde ondan aldığı parayla da hesap ödediği olmuştur. Bu durumdan rahatsız olmayacak çiftlerin bir araya gelmesi önemli.
01 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum ve bence aklı başında yorum yapan siz varsınız kadın ya da erkek olsun ben soruyu yazana dedim keşke birazda sen harcasaydın dedim mesela o sana yemek alıyorsa içecekleri sen al yani veya dün der sen ısmarladın bugun ben ısmarlıcam falan kabul ederdi. sürekli erkek ödeyince kendini kullanılmış gibi hissediyor insan ben 100 liralık alıyorsam erkek olarak o 5 liralık alsa ben mutlu olurum yani ve çogu erkekte benim gibi düşünür ama çoğu yazmaz nasıl evlikte %70 masraf erkeğe aitse ilişkidede öyledir bence
bir erkeğin eğer maddi sıkıntıları varsa başka şeylere pek yönlenemez. duygularına adapte olamaz. örneğin sana kurduğu cümle çok saçma. hoşlanmak zaten başlangıç aşamasıdır. önce birinden hoşlanırsın sonra ilerler duyguların. şak diye seviyorum tapıyorum diyen biri zaten yalandır. ama benim fikrim. sana karşı mahçup olmamak için maddi sıkıntısını saklamış. sonuçta bir erkeğin gücü olmalı. cebinde parası olmalı. bir kızı mutlu edebilmeli. senle buluşmak için parasını başkalarından alıyorsa ve geri ödemekte zorlanıyorsa. bazı şeylere mecbur kalır.
00 Yorumla
+1 yılBunu anlayabilmen için onun cümlelerinden dinlemen gerekir. Para konusunda yüklendiysen kendini kötü hissetmiş olabilir. Bu kız beni yiyor olarak da düşünmüş olabilir. Ama bilemezsin tabi ki insanların içini dışını.
Sevmeseydi 2 ay neden oyalasın ki. Para konusunda ben erkek arkadaşıma yüklenmemeyi seçtim ve bu konuda ciddi şekilde inatlaştım. 4. ayımız ve gayet iyi idare ediyoruz. Bir hafta o, diğer hafta ben ödüyorum. Bence böyle olmalı.01 Yorumla
+1 yılZaten iki şey vardır erkeklerde gurur yapan. Birisi parasızlık diğeri penis boyları.
Eğer bunu sen dert etmiyorsan, bu durumda ona süre verilmeli, kendisini rahat hissetsin diye kalkıp ta konuşayım falan derdine düşme sakın ters teper. Yanlız kalmaya ihtiyacı var bence biraz.00 Yorumlagurur yapmış ama çok saçma bişey. param yok dese noolcak sanki terk mi edeceksin?
14 Yorumla
Soran+1 yıl:) asla.. ama çok gururlu bu konuda onu biliyorum
Soran+1 yılhelal osssssssssssun :))))))))
Evet maddi skntisindan dolayi ayrilmis seni uzmemek icin ve utanmis
19 Yorumla
Soran+1 yılama ben onu çok seviyorum :( beni sevmiş midir o da :((((
Soran+1 yılya bir şey de lütfen
Soran+1 yılteşekkürler :(
Soran+1 yılayy töbe de seninki ne :(
Soran+1 yılinşallah düzelir :(
Para icin ayrildiysa git konus hic acma ama para konusunu derdimiz tasamiz sevincimiz bir olsun de git o da seviyorsa ciddiyseniz hallolur omur bu kime ne olacagi belli olmaz bol olur az olur iyi olur kotu olur hayat arkadasligi bu hepimizin ailesinde olur sonucta
00 Yorumla
+1 yılbence seni daha fazla üzmemek için çünkü para yok dışarı çıkmalar azaldı para yok sana hediye vesayre şeyler azaldı ya da şu an seni kalbine gömüp ve nasıl bişeler yapıpta para kazanırım diye düşüncelere daldı bence bırakma konuş onunla ve içinizi birbirinize dökün eminimki sarılıp yine beraber olucaksınız
Her kadına sahip oImaya çaIışan adam bir kadına hasret kaIır! Bir kadına sahip oIan adam; her kadını kendine hayran bırakır. hadi kalın saglıcakla00 YorumlaMaddi acidan sıkinti cekiyorsam bende ayrilirdim.. bu durumlarda bir erkek icin parasizlik cok kotu olur.. parasi olmadigi icin ayrilmis senden belli. bwnce onu utandirmadan bu konuyu onunla tekrar konus onu yemege cay a davet et basit bir yer olsun.. bu sefer cay ya da yemekler benden de. oda seni cikarinca davete ucu biseyler ismarlar zaten falan flin iste
02 Yorumla
kızlar erkekleride anlayın hiç düşünmüyonuz parası var mı derdi var mı hiç düşünmüyonuz 2 gün buluşmasa beni sevmiyor benden hoşlanmıyor diyorsunuz önce biraz araştırma yapın ondan sonra gelin burada konuşun
12 Yorumla
Soran+1 yılben onun sevgilisiyim maddi sebebi söylücek kadar değerim yok mu gözünde
Seni seviyor olsaydı bu durumu sana anlatırdı. Sana anlatmak yerine bitirmeyi tercih etmiş bu da sana bu kadar yakın olamayacağını anladığını gösteriyor. ani dediği doğru seni sevmemis senden hoşlanmış biraz. Sevseydi senden rica etmez sana bunu kabullendirirdi. Bende öyle yaptım.
10 Yorumlasiz sevgilisiniz paraya ihtiyaç yoktur görüşmek için istersen kar yağsın dışarda görüşmek istiyorsa eğer durumu sana açıklar ve dışarda yürürsünüz özlem gidermek için aşk böyle bir şeydir ve bahane yoktur aşkta doğru söylemiştir sanaa... sen sevdiğin için inanmak istememişsin ve başka sebepler bulmak istiyorsun canın acımasın diye sanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılanlamiyorum okadar parasizlik cekecek kadar ne yiyor iciyorsunuz beraber
bir cay ve hos muhabbet yeterli olur sevenlere..
sanki evlencekmissinizde adamin isi gücü yok da o yüzden ayrilmismis..
saka gibi
birde parasizlik yüzünden ayrilmis diyen erkekler var :D hayretsiniz alemsiniz01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıliki aya kalmaz o cocuk baska kizla aya ciktigini görürsen hic sasirma evladim
bizede haber vermeyi unutma
Gizli Üye(30-35)+1 yılbak canim kardesim seven ne olursa olsun ayrilmaz birak bole onlar bahane gercekten seven ne olursa olsun sevdigin insan olmadan yasiyamaz kendini dusun elin kandada olsa seni oldurselerde sevdiginden vazgecermisin sanirim cvbin hyr iste bundan bir sey cikar artik... erkekler cabuk sikiliyor...
00 Yorumla
+1 yılAnnesine Bunu Söylediğini Nasıl Öğrendin? Annesi Biliyor mu? Seni..
15 Yorumla
Soran+1 yılannesi beni çok seviyor ya benden ayrıldığı için oğluna çok kızmış babası da eşoleşek demiş ailesi beni çok sever annelerimz çok yakın arkadas
- +1 yıl
Senin Ailen Biliyor mu?
- +1 yıl
Bence Durum Böyle İse Ailen Biliyordur Bence Çek Kenarı Konuş..
- +1 yıl
Çalışıyor mu? Okuyor mu? Bu Arkadaş
Soran+1 yılokuyor aynı ünideyiz
Bir erkek için inanılmaz zor bir durum. Parası olmadığı için kız arkadaşıyla bir şeyler yapamaması kadar zor bir psikoloji yok. Erkeği anlayamayacak olan kızlara bu soruda ihtiyacın yok. Sen bizi dinle. Erkek senden ayrılmasa bile seni daha fazla üzebilirdi. Maddi konular bir erkek için çok önemli.
00 Yorumla
+1 yılParasızlıkta büyük rol oynar ama sevgisizlikte vardır bence. Çünkü bir insan birini sevdiyse parası olmasa bile o kıza bir türlü anlatır ve kızı ikna eder. Olmadı çalışır azda olsa parasını alır.
Uygun yerlere götürür , sende kabul edersen sorun yok.
Para olmadığı için bir kız bırakılmaz kısacası.10 Yorumlaşimdi oda olabilir bir erkek olarak yedirememiştir kendisine çok normal babamızdan zengin doğmadık bizde yokluk gördük skkntı çektik nasıl takılıyorsunuz nerelerde takılıyorsunuz bilmiyorum ama hertürlü hal edilir o durum haftada birde olsa bir çay içirip yemek yedirebilir para için olduğunu sanmıyorum ha 2 ay çok uzun süre değil sevdiğini düşünmüştür bir hoşlantı heves olduğunu anlayıp daha fazla uzatmamak adına ayılmıştır yani
00 Yorumla
+1 yılMaddi sıkıntısı olduğundan dolayı ayrılma oranı kesinlikle sevmemesine oranla daha fazladır %75 maddi durumundan dolayı diyebilirim %25 de sevgisizliktir, bir erkekte maddi durum çok önemlidir şahsen benim param yoksa hiçbir kızla buluşmam ne kadar sevsemde rahatsız olurum. Çocuğun durumuna üzülmedim değil bir kez daha şansını dene derim bu soruyu buraya soracağına ona sorabilirsin mesela
03 Yorumla
- +1 yıl
geçmiş olsun o zaman sevmiyor seni kısa ve net
Soran+1 yılvar ırıspı öocugu seviyo gibiyfi
+1 yılbence birbirinizi seviyosanızgerekirse ayda bir dışarı çıkın yani. burada hata sende çocuğu zor duruma düşürmüşsün oda sen daha çok üzülmeyesin saçma saçma şeyler düşünmeyesn diye ayrımış
12 Yorumla
Soran+1 yılişte dedim ya ben maddi sıkıntısı olduğunu bilmediğim için ilgisizliğe yordum ve bir kaç hafta sabredip konuştum artık napıyım bilsem kesinlikle konusmazdım
- +1 yıl
o zaten söylemez ki sana bunu kendin farketmeden gerekirdi. benm 4 yıllık bir iişkim var ve ben onun sıkıntılı olduğu zamanları ses tonundan bile anlıyorum o kadar zaman geçmiş anlarsn tabi falan deme ilk günden beri anlıyorum kusura bakma ama burada senn anlayışsızlığın var işin içinde
+1 yılÜzgünüm fakat bu kış günü parasız buluşma olmuyor Dizel bile çok yakıyor kış günü yaz olsa neyse yürürsünüz 7/24 hem de çok romantik şimdi kar kış kıyamet yiyorsa Yürü 😂 salla boşver sevgi karın doyurmuyor ya da doyurmuyordur bilemem 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Bide 6 kuruş zam geldi tabi külfetli
+1 yılMaddi sıkıntıdan dolayı olabilir.. Ona yardımcı olmaya çalışın neden her şeyi erkeklerden bekliyorsunuz ki? Sonuç böyle oluyor. Buyuk ihtimalle maddi sıkıntısı yüzünden senin yanında ezilmek istememiş..
10 YorumlaSana olan sevgisi var fakat bir erkek için para gurur demektir ve olmazsa çok gururu kırılır sana mahcup olur bu yüzden bu yola başvurmuş sen daha iyi bilirsin ama bence kalbi hala sende...
11 Yorumla
+1 yılÖncelikle bu konu hassas ama bunu ona belli etmeden dışarıda para harcamadan yapabileceğiniz faaliyetler bul barışmak için çabalamak istiyosan ilerde yüzüne vurmayacağına inanıyosan tabii.
20 Yorumla
+1 yıl21. yy da 2015 yılına gelmişiz hala hesabı erkek öder yok erkek kadına para harcatmaz takıntısı varsa anlayamıyorum ikinciside benim istediğim insan güvenilir olsun ve beni sevdiğine inanayım hesabı ben öderim bu kadar net
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMadem oyle gitmeyiverin siz de bir yere sen parasi olmadigindan haberin yokmus gibi de ki ben artik disari cikamam yok akrabalarim gorr falan de telefondan mesajlasin olmadi bir avm ye gidin ama yemek yemeyin bir sey icmeyin bu yuzden iliski biter mi?
00 Yorumlaarada ortak insalar oluğu için hele bir de bunlar anneler olduğu için dikkatli davranmış
baştan kaçmış. iş ne kadar uzar ilerlerse resmi olmak zorunda olacaktı . . .
Namazda gözü olmayan ezanı duymaz mış . . . ;)00 Yorumla
+1 yılKesinlikle sevmiyordur diye dusunme canim erkekler icin bu maddi durum daha da onemlidir cunku gurur yaparlar bu durumda belki de sevdigi icin birakti hemen olumsuz dusunme insallah en kisa zamanda tekrar birlesirsiniz
00 Yorumlakeşke birazda sen ısmarlasaydın birşeyler yani hep o harcadıysa parası bitmiş olabilir süreklide borç alamaz yani konuş ben paraya önem vermem de ben harcıcaktım ama yanlış anlamandan korktum falan de
02 Yorumla
Soran+1 yılharcatmıyodu ki :(
Kızların bu huyunu anlayamıyorum. Akıl edip de hesabın bir Bölümü'nü ödemeyi deneseydin keşke, hiç aklına gelmedi mi bu kadar gezip tozuyoruz bende biraz Katkıda bulunsam fena olmaz mı diye?
02 Yorumla
Soran+1 yılnerden biliyosun denemediğimi ki? izin vermiyodu hiçbirinde ben de ona ufak ufak hediyeler alıyodum
- +1 yıl
Masadan kalkınca kasiyerin karşısında Hesabı ben ödeyeyim dersen kusura bakma ama hiç bir erkek tutup hadi öde diye cevap vermez. Nereden biliyorsun diye atarlı giriş yapıyorsun. Ödemeyi gercekten gönülden istiyor olsan kalkmaya yakın bir labovaya gidebilir miyim deyip Hesabı ödeyip masaya dönebilirdin. Buna benzer onlarca yol var. Kızlar hep erkeklere odun olma derler ama şunu unutmamalı ki odunluk erkeklere has bir durum değildir
Parayla Saadet olur, Merve olur, Hale olur, Jale olur. Parasız en fazla Naciye ne biliyim Hayriye falan olur.
Para çok önemli..406 Yorumla- +1 yıl
:D:D:D:D
Arkadaş hep erkekleri suçlarım da sen amma düşüncesiz insansın. İhtimaller içine alman lazımdı bu durumu hatta buluşmaları ona kitlememen lazımdı. Bir elini cebine at yahu.
30 YorumlaWalla açık konuşmak gerekirse bu 2 şeye bağlı? 1 . seni sevmemiş hoşlanmış ilişkiye girme amaçlı denemiş bir kaç hafta sonra baktı olmuyor ayrılmıştır...
2. Çok fakir biri maddi durumu yok ee senide seviyor gezdirip hediyeler almak istiyor parası olmadığından bunları yapamıyor senden bu yüzdende ayrılmış olabilir. seni üzmemek ve kendisini sana layık biri olarak görmemesi00 YorumlaBelki baska birninden hoslanoylr ya da baska kizlara guvenmistir senden ayrilmis
Hic uzulme aynisi benimde basima geldi ve ben hic orali ol. adm tamam dedm sonra kendisi donde bu seferde tekmeyi ben koydum s*refsiz00 YorumlaYani sırf maddiyattan da sevgiliden ayrınılmaz ki. Ben şimdi sevgilimi Allah korusun ama hiç parası olmasa aç açıkta kalsa alır ben beslerim ama bırakmam.
14 Yorumla- +1 yıl
Way way way
- +1 yıl
Erkekler icin parasizlik farklıdır. özgüven gibi birseydir. Olmayinca çoğu sey yurumez. Cocukta sikinti cekmistir cok uzulmustur ama yapamiyordur yani.
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaddi furum yuzunden bence illa bulustugunuzda para harcamaniz gerekmez sahile falan gidin ve en tav oldugum sey tum hesabi erkegin odrmesi asla izin vermem o da benim gibi sonucta. Bence git konus ama sakin maddi durumu acma sahilde bulusalimmi falan de
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYazik l*n valla üzüldüm bende böyle arkadaslarim var yardim esiyorum ben sevdigimle gezemiyom siz gezin diye eger onun icin biraktiysa git yanina günlünü al sana karsi mahcup veya ezilmek istememistir parasizlik cok kötü bir şey allah kimseye vermesin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelki gerçekten çok sevip şöyle düşünebilir."Ben ne verebilirim ki durumum belli o daha iyilerine layık sonra benle mutsuz olabilir kıyamam ". Başka sebeplerden dolayı ben bunu yaparak soğuk durdum birisinden oradan biliyorum ama onun iyiliği içinde dua ettim.
00 Yorumla- Devamını Gör (233)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat