AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
190Cevap
Erkek utanır çekinir bu tarz durumlarda ilişki biraz daha uzun olsaydı konuşulabilirdi ama şimdi para sıkıntısı olduğundan öyle görünüyor
Maddi sorun olabilir çünkü ben de şu an sevdiğim kıza duygularımı söylemiyorum benim de bu sıkıntım var diye 😔
Sacmalama, sebep bu olmamali. Söz konusu sevgi, kalbinin carptigi bir insan. Yane kizlarin hepsini paraci mi zannediyorsunuz? Yapma kardesim ya
Ben bu durumu kendime yediremiyorum , yoksa hiç bir kızı paracı olarak düşünmedim bu zamana kadar. Zaten bu yüzden de hiç kimseyle çıkmadım. Belki o da öyle düşünmüştür, yani yedirememiştir kendisine
Sevmek istemiş lakin sevememiş muhtemelen eskiden kalma bir yarası varmış ve seni tam anlamıyla sevmesine müsade etmemiş
abi 2 sevgili dışarda nasıl para harçayabilirki bende bu olaya tavım
oturursun en fazla çay falan
napıyorsunuz timsah derisinden çeket mi giyiyorsunuz
Gurur meselesi. Bu parasızlık Kahrolsun.
yani sevdiği halde mi ayrıldı :( benden ayrıldıktan sonra üzgün üzgün oturup sigara icmis
Empati kur kendini onun yerine koy istediğini alamamak istediği yere götürememek? Kötü bir durum.
tamam ama ben onu seviyorum parasını değil bunu anlaması gerekirdi
Haklısın ama o durumu yaşadım bende bilirim o psikolojiyi.
erkekler maddiyata önem verir gözünde küçük düşmek istememiştir
Doğru aynı sorun bendede var gururuda varsa bırakmıştır ama belki başka birşeyde vardır bilemezsin
Maddi sıkıntıdan değil bence o senden soğumuştur hatta başka kız falan girmiştir aklına
Karışık bir durum zanedersem parasız olduğu için ayrılmış
üzüldüm canım.. o bir erkek ve gurur yapmıştır bence
Erkeklik gururu agir basmis bende aynisini yapardim
Para sıkıntısındandır canım.. Yokluk insana herşeyi yaptırır :/
Maddi durumdan ayrilmis bence istiyorsan tekrar konus ona anlayis goster o da hakli.
vallah bu dünyada seven erkek %5 sana söylüyüm gerçektende seni sevmiyodu bence parayla ilişkinin hiç bir alakası yok para yüzünden olsaydı sana anlatırdı canım :) boştur deymez erkekler için üzülme :)
örnek veriyorum: Bir yere gidiyorsunuz sen birşey beğeniyorsun ama o alamıyor bu adama ne koyar biliyor musun. bence maddi sıkıntıdan ayrıldı. Eğer tahminim doğruysa inşAllah yeniden beraber olursunuz.
Para yok diye gurur yaptı demek ya al karşına konuş bence.
evet maddi sıkıntıdan kaynakli bence bu kadar sık disari cikmayim sizde her hafta bile cok is guc sahibi olunca acisini cikarirsiniz
Sevmiyor tabi ki.
Aşk sadece sevdiğinle birlikte dışarı çıkmak mı?
Yeni çağdan sonra para çağına girdik... vayy anasını
Sana gercekten aşık olsaydı para gibi ufak bişeyi dert edip aranıza girmesine izin bermezdi
Bazi erkekler gururlu olabilir maddi açidan.. yargilamamak lazim..
bir erkek asla maddi durumundan dolayı ayrılmak istediğini söylemez. en fazla biz farklı dünyaların insanıyız der. bu durumu söyleyemeyeceği için farklı bahane bulmuş.
yani anlayamadım severek maddi sıkıntısı olduğu için mi ayrıldı diyosun
Yani kesin seviyor ama ileriyi düşünüp çaresiz kalıyor oda böyle bir yola başvuruyor
Hm parası olmadgı icn kcük dsmekten korktgu icn ayrlms bnce kske sn dsarı ckmak ıstmdigni sylsydn evde tv falnla idare edrdniz
gerçekten seven sana değer veren her ne mazereti varsa sana bunu söyler seninle paylaşırdı.. para bugün var yarın yok..
Bence de maddi sıkıntı icin , sen de görüşemediği için sıkıştırmışsın bir de o da anlatamamış utandığından kesin
Hayır maddiyat aşkta problem deildir sana durumu izah edemese bile pahlı yerler yerine ucuz yerleri tercih ederdi bilemiyorum :/
bir erkeğin en güvende hissettiği an cebinde parası olduğu andır hele kızlayken parası yoksa yerin dibine girer git konuş bence çocukla
Bence varya insan sevdiği kadını parka bile götürür ama senden başka bir hatun bulduysa bide kadın senden daha Seksi ve güzelse seni ondan bırakmıştır
seviyor demekki parası olmadığı için mutlu edemeyeceğini düşünmüşte kaç yaşında bu cocuk
20 ysında
maddi sıkıntıdan olabilir dediğim gibi ne yaşadığını bilemeyiz
Anlattığın kadarı ile maddiyat sıkıntı gibi görünüyor karşında küçük düşmektense ayrılmış.
ask olsun ona o zaman. beni tanıyamamış mı ben onla parsı ıcın mı cıktım
Para değilde işte biz erkekler gururluyuzya hani derdimizi karşıya yansıtmadan çözmeye çalışırız çözemeyincede böyle sorunlar oluyor.
evet erkeklerin söylediği şeyler çok doğru. erkek bu konularda biraz fazla hassas. senin paran olsa mesela o yediremez kendine seviyorsa bile yapamaz.
Cocuk seni seviyodur veya sevmiyodur onu bilemem ama maddi sıkıntı dan dolayı bitmiş gururu incilir erkeğin sana yetmediğini düşünür bu da böyle bisonuc cıkarır
Çalışarak biraz para kazanabilirdi ve ayrılamzdı neden ayrılamkta bulmuş çareyi demekki bu çocuk çalışmayı daha zor görüyodu ve ayrılamk daha kolay geldi bence :d
Bu sorunun aynısına kopyala yapıştır benim eig var :)) yeni şeylerle gelin )))
eğer haketten fakirse ve sana bakamazsa çok doğru yapmış şkla karın doymaz.
Haklisin belkide. ilkte hakli gibi gelsede alterrntf bir secenek varmis.
. onu secebilirdi
Alman usulü şart anam... bizin kızlar vampir gibi sömürüyor..☺.
Buyuk ihtimal seni hala seviyo ve parasi olmadigi icin ayrildi
Kızlar için pek önemli olmasada maddi konular erkkekler için fazla önemlidir sıkıntı maddi :/
Bencede maddi sıkıntıdan olabilir sonucta erkekler maddi durumda gurur yapabiliyor
kesinlikle para yüzünden eminin buna lanet olasıca para allah kahretsinki o yüzden!!!
Para yuzunden ayrildigi gayet acik neyi sorguluyosun burada..
Sıkıntılarından ayrılmıştır emiin ol zamanında aynı şeyi yaşadım sevdiğim halde ayrılmıştım beni arama merak etme diye bağırıyordum açmıyordum
Tek yol maddiyat sevgilisinin istediği birşey i alamayınca o anki durum ona utanc verir o anki durumu inan anlayamazsın Kesinlikle maddiyat
Herşey maddiyat değil bide sen maddi birşey istemiyorsun ki ilgi sevgi bekliyorsun oda parayla olacak birşey değil öküzlüğünden olan bir durum
Bunu çaktırmadan deki ben gece dışarı çıkmak falan istemiyorum seni istiyorum bu cümleyi toparlayıp ona soyle.
Şimdiki kızlar 3 şeye önem veriyor para gezecek bir araba onu gezdirecek bir enayi
yanlış anlama lafım sana değil
Gurur yapmış bu durumu bir erkek için gercrkten zordur maddi sıkıntı bunun örnekleri fazladır üzücü yani
Erkek sevse dahi kadından maddi olarak aşağıda olmak ona inanılmaz koyar, hiç yaşamadım ama düşüncesi bile bana koyuyor.
Git bir konuş samimi bir konuuşma olsun dinle çocuğun derdini. Sonra karar verirsin tamammı devammı diye :)
Bende aynı durumu yaşadım maddi durumdan dolayi ayrildi benden bunun hic bir önemi olmadığını söyledim yalvardım ayrilmayalim diye ama gitti daha etkisindeyim 6 gün oldu...
Benim takıldığım cümle açıkçası şu oldu " Sevmemesine imkan yoktu " Nasıl bu kadar kesin tespit edebiliyorsun bunu? Belki kendince nedeni olabilir.
bakışları ve sözleri onu gösteriyodu neden rol yapsın diyorum kendi kendime
Bazen hiç beklemediğin insanlar öyle güzel rol yapar ki şaşarsın. Bazen de var olduklarını sanarken aslında yokturlar. Yanında sanarsın. Kaptırırsın kendini. Her gün görüştüğün, hep yanında olan kişi aslında seni yanlızlığa terketmiştir. Fark edince de ağır gelir üzülürsün.
aynen öyle
Turk filmi gibi. ama delikanlı adammış. Para yok diye onun sevmeye hakkı yok mu orası da ayrı bir sorun..
İlişkide para en son gelir. Bence beklenti içinde olma
ne parası ya biraz zenginim bak evde kaldım nasılda.. allah yardımcın olsun.
o buluşmaya gidemediğim için ayrıldık zaten onunla. cebimbe beş kuruş param yoktu ve ona diyemedim. gidip sor ona doğru olup olmadığını yazık olur valla :(
Paranız yoksa parkta oturun. Kafe mafe şart mı? Boş laf bunlar. Gurur yapmış.
Erkek için çok kötü bir durum bu. Kız o durumda olsa bu kadar da ciddi olmaz. sebep bu olabilir. Daha önce görmediğim şey değil bu.
daha detaylı anlatır mısın
Yani bende de vardı aynı durum. Kız da artık senin gibi beni görmek istemiyorsun ilgisizsin falan demeye başladı. Uzun süre beraber olduğumuz için söylemekte sakınca görmedim. Anlayışla karşıladı sağolsun öyle idare ettik. Hani gönüllü olarak gitmiyordum artık maddi nedenden dolayı. İş falan bahane etmeye çalışıyordum.
Ulan bir sevgilim olmadı. bir olsun çalışıp hediyelere bogucam ulan hırs yapdım acılın :D
Adamı sömürmüşsün iliklerine kadar kurutmuşsun. Herkezden borc almis bakti para yetismiyo ayrılmış.
önyargılı olma be of