Ne yapmalıyım ve kullanıldım?

yaşadıklarımı anlatacak arkadaşımda sırdaşım da yok gün geçtikçe kendımı cok mutsuz hıssedıyorum.91 doğumluyum lise 4 kadar yanı 17 yasına kadar herhangı bı erkekle duygusal anlamda hıcbırsey yasamamıstım platonık asklar dısında tabı.17 yasındayken bı anda onunla tanıstım telefonda tabı yuzyuze gorusmedım hıc ılk baslarda 4 ay boyunca sadece telefonda konustuk daha sonra blusmaya karar verdık ve bulustuk korkuyordum tabı nasıl olacak hıc gromedıgım bı ınsanla nasıl buluscam dıye oldu bulustuk benı gordugunde begenmıstı oyle dedı tabı guvendım ve gercekten cok sevmıstım.. Ben lıseye gıdıyordum oda calsııyrdu aramızda 2 yas vardı. aradan 1 yıl geçtı askere gıttı bende 2 ay sonra unv. kazandım ve unv. gıttım gıtmemı ıstemıyrdu onu bırakacaımı dusunuyrdu ama ben 460 gun boyunca gunluk ttuttum yurttan okula okuldan yurda gıttım hergun aradım hergun ptt ye gıdıp karda kısta gıdıp aradım konustum sevıyordum her turlu yardım ettım yanı sadece gozlerım onu goruyor ve ondan baska kımsenın olamayacagını dusunuyrdum. Cunku ılk askımdı ve yasadıgım hersey benım ıcın ılktı. Benden ne ıstese yapıyrdum mesela cebımde 40 lıra varken hepsını gonderıyrdumYıllar bu sekılde fedakarlıkla gectı bı cıcek bıle almadım ondan ya da bı kare resmımız bıle yoktu...2008-2014 e kadar ilişkimiz devam etti. Ben ona asıkken o benım kılomu problem ettı aılem ıstemez bu sekılde dedı zayıfla tamm dedım spora yazıldım daha sonra 2014 temmuz da aladatıldımı ogrendım. Daha yenı babasının onerısı uzerıne halasının kızıyla konsmaya baslamıs ve benı aılesı bıle bılmıyormus... daha sonra ayrılmıslar 1 hafta konusup bana geldı dedı o kız ortam kızı falan filan döndü tekrar konustuk tabı sonra ogrendım kı ılıskıye gırmısler ve cok korkuyor ogrencek dıye aılesı benımle de telefonda o malum konuları konuyrdu ve bakırelıgımı aldı. Benı oyle orta da bıraktı hiç dusunmedı. Bna tekrar donmek ıstedı kabul ettım yıne gıttı. aradan zaman gectı yıne geldı yıne gıttı. Ne yapmalıyım sımdı bırlıktelr
Ne yapmalıyım ve kullanıldım?