yaşadıklarımı anlatacak arkadaşımda sırdaşım da yok gün geçtikçe kendımı cok mutsuz hıssedıyorum.91 doğumluyum lise 4 kadar yanı 17 yasına kadar herhangı bı erkekle duygusal anlamda hıcbırsey yasamamıstım platonık asklar dısında tabı.17 yasındayken bı anda onunla tanıstım telefonda tabı yuzyuze gorusmedım hıc ılk baslarda 4 ay boyunca sadece telefonda konustuk daha sonra blusmaya karar verdık ve bulustuk korkuyordum tabı nasıl olacak hıc gromedıgım bı ınsanla nasıl buluscam dıye oldu bulustuk benı gordugunde begenmıstı oyle dedı tabı guvendım ve gercekten cok sevmıstım.. Ben lıseye gıdıyordum oda calsııyrdu aramızda 2 yas vardı. aradan 1 yıl geçtı askere gıttı bende 2 ay sonra unv. kazandım ve unv. gıttım gıtmemı ıstemıyrdu onu bırakacaımı dusunuyrdu ama ben 460 gun boyunca gunluk ttuttum yurttan okula okuldan yurda gıttım hergun aradım hergun ptt ye gıdıp karda kısta gıdıp aradım konustum sevıyordum her turlu yardım ettım yanı sadece gozlerım onu goruyor ve ondan baska kımsenın olamayacagını dusunuyrdum. Cunku ılk askımdı ve yasadıgım hersey benım ıcın ılktı. Benden ne ıstese yapıyrdum mesela cebımde 40 lıra varken hepsını gonderıyrdumYıllar bu sekılde fedakarlıkla gectı bı cıcek bıle almadım ondan ya da bı kare resmımız bıle yoktu...2008-2014 e kadar ilişkimiz devam etti. Ben ona asıkken o benım kılomu problem ettı aılem ıstemez bu sekılde dedı zayıfla tamm dedım spora yazıldım daha sonra 2014 temmuz da aladatıldımı ogrendım. Daha yenı babasının onerısı uzerıne halasının kızıyla konsmaya baslamıs ve benı aılesı bıle bılmıyormus... daha sonra ayrılmıslar 1 hafta konusup bana geldı dedı o kız ortam kızı falan filan döndü tekrar konustuk tabı sonra ogrendım kı ılıskıye gırmısler ve cok korkuyor ogrencek dıye aılesı benımle de telefonda o malum konuları konuyrdu ve bakırelıgımı aldı. Benı oyle orta da bıraktı hiç dusunmedı. Bna tekrar donmek ıstedı kabul ettım yıne gıttı. aradan zaman gectı yıne geldı yıne gıttı. Ne yapmalıyım sımdı bırlıktelr
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılilkler ilş aşklar bazen bizlere bir şeyler düşündürmeyi de öğretir hiç sevgiyi yaşamamış nir insanın bir ilgiyie kapılıp gitmesi yanlış senin ilişkini telefonda konuşarak belirlememei insanlarda bir şeyler arıyorsanız onun önce güven vermesi gerek bu bazen sevmekten öte bir şeydir sana gerçekten değer verseydi seni bu durumda bırakırmıydı bekaret bir kız için çok önemlidir hataların olmuş ama o da seni bu durumda bırakıp gitmesi de ayrı bir onursuzluk olmuş çünkü vicdan sahibi olan her kişi bunun rahatlığını yaşayamaz hayatında yeni bir sayfa aç kendini üzme geçmişini kötü bir anı olarak düşün yaşın genç bunları atlatman için güçlü ve dayanıklı olman gerek yoksa düşüncelerin seni her zaman meşgul eder saygılarımla...
06 Yorumla- +1 yıl
teşekkur ederım oncelıkle sıze dogrudur ılkler ınsana hatalarla basbasa bırakabılıyor en kotu tarfıda kendımı bole cok basıt hıssedıyorum mesela hastaydı 2 gun aramadı benı merak ettım aradım ve bana hakaretler yagdırdı bırden bıre meger yanında kız varmıs benı aladttgı kız. Telefonu o kız aldı bana hakaretler yagdırdı. Ve ben bu kızı bulup faceden konusmustum sevmıyorum onu hatta sızı barıstırabılırım demıstı ama aksaam saat 10 da onun yanındaydı ertesı gun kızla konustum baska faceden bana hakaretler yagdırdı en zoruma gıden kelımesı ıse şişko oldu.. Ne kadar onur kırıcıydı.. Hasta oldum ve hasta oluyorumm..
- +1 yıl
rica ederim üzmeyin kendinizi basit biri değilsiniz semek hiç bir zaman kolay değildir ama insanlar çareyi kaçmakta bulanlar asıl korkaklardır değmez hayata sadece seni önemseyen kişileri kalbinden geçir yanlış bir insan ve yanlış bir insanla doğru adımlar atamayız sadece düşünmeye ağlamaya değer insanlar insanlar için gözyaşı dökülür bu hayatta... duygularınıza çok yüklenmeyin bizleri ayakta tutan tek şeydir onlar...
- +1 yıl
düzelirsiniz elbet yavaş yavaş beyninizden atacaksınız yeterki buna inanın bir anda olmaz elbette nu gücü kendinde hisset
- +1 yıl
rica ederim yardımcı olabilsiyem ne mutlu...
En İyi Cevaplar
1. kadından para alan erkek sevsin sevmesin boş biridir
2. git gel git gel ypaarsan erkek alışkanlık yapar seni cebinde sayar yani giderm istedgmde gelirm sorun yapmaz bu düşüncesiyle rahat takılır
3. kızlıgınıda vermişin admaa yapmadıgın fedakarlk yok böyle aşırıya gidrsn benim bile dötm kalkar onun kalkmış cok degıl aşk demek herşey demektir ama herşeyini vermek demek degıldir ki cidden seven aşık olan biri seni arzulamaz sen onun helali olmayana kadar bunu bir yere not et
adına üzüldüm bir daha gelirse sktr o pzvngi kendi hayatına bak yeni birini bulmaya calış ve onu unut cunku ondan hayır gelemz zaten seni almaz alsada yine aldatmaya devam eder boş biir cunku06 Yorumla
Herşey sevgi değil, aşk değil bir insana nasıl körü körüne gözlerini kapatırsın hiç mi gormedin, duymadın etrafından hiç kendini dusunmedin mi kendine verdiğin değer bu mu o kadar şeye rağmen onunla birlikte olmuşun biraz kendini dusun bundan sonra tek hedefin kendin olmalısın kotu bir tecrübe yaşadın artık aklını başına alıp sadece kendini önemse bir adamın kendinden değerli olmasına izin verme.
02 Yorumla
+1 yılCanım herkes yaptığının bedelini ödüyor sende cok sevmenin ve cok fazla güvenmenin bedelini ödüyorsun sanırım yasadığın seyler kolay değil Allah yardımcın olsun, Hakkın, ahın kalmasın ama unutma hayat devam ediyor böyle bir insan sana sahip cıkmamıs, cıkazda. Hayır gelmemis, gelmezde. Güclü ol ve kendini sev seni en iyi sen anlarsın, dilerim acılarına değer bu hayat insallah mutlu olursun
05 Yorumla- +1 yıl
Seni sadece Allah yargılayabilir, rica ederim
- +1 yıl
Herkes hata yapar, utanman kötü bir sey değil dediğim gibi hayat öyle ya da böyle devam ediyor Allah affetsin sıkma canını :)
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
29Cevap
aşk sevgi herşey bir yerde sınırlı olmalıdır evet sadakatlisin safsın iyi niyetlisin sen böyle olduğun için iyisini bulduğu zaman onu tercih etti kimse yokken sana döndü senden emin çünkü yaptığın yanlış ama merak etme son değil. senini için yeni başlangıç bile olabilir. VE hiç bir zaman kimseye kendinde fazla değer verme sen hatayı burada yaptın. seni gerçekten seven senin başına gelebilecek en ufak kötülüğü düşünerek hareket eder. bu değişmez böyledir. geçmiş olsun ve her şey gönlünüzce olsun. Mutlu yarınlar :)
01 Yorumla
+1 yılcanım benim olan olmuş artık yapacak bişe yok önüne bak derim kendini üzme artık Allahından bulsun şerefsiz çok üzüldüm senin adına gerçekten keşke bukadar sevip baglanmasaydın umarım tüm güzellikler seninle olur hayatta mutlu olmak için güzel nedenler ara
01 YorumlaBöyle bir adamdan hayır gelmez.
Sizinki sevgiden çok alışkanlık ve bağımlılığa dönmüş, o yüzden ondan kopamayacağınızı düşünüyorsunuz.
Yoksa böyle bir adama sevgi beslemeniz pek mümkün değil.
Yolunuza bakın, sizi istemeyeni siz de istemeyin. Değerinizin farkında olun.01 Yorumla
+1 yılTam bir o çocuğuymuş. Senin ona olan zafını görmüş ve seni kullanmış kullanıyorda hala.
En kısa zamnda ona sktri çekmelisn ve numaranı değiştirerek başla işe. ve hiç bir şekilde tek kelme dahi etme,
umarim onun elinde sana ait özel fotoğraflarin vs yoktur bu o. ç onu bile şantaj oalrak kullanır çünkü.03 Yorumla- +1 yıl
ee ne mutlu sana o zaman birşeyleri görmene sebep olduysa yaplan yorumlar
Yine gelip yine gidecek... Seni yol geçen hanı bellemiş, sen de buna müsaade etmişsin. Yapman gereken bir daha sana ulaşamamasını sağlamak ve önüne bakmak. Hiç pişmanlık duyma hayat daha yeni başlıyor bu bir tecrübe olsun sana. Önüne bak başka erkeklere şans ver. Yapasbileceğin en iyi şey bu.
06 Yorumlabundan sonra büyüme zamanı küçük kız. Artık büyü ve ona olan aşkının kimliğini güçle değiştir. böyle insanlar var oldukça iyi insanlarında kıymeti bilinmiyor. Üzülme ve hayatınna daha iyi biçimde devam et.. takılırsan istersen ablan olarak tavsiye nacizane öneriler verebilrim.
01 Yorumla
+1 yılSenin gibi seven bir kiz bulsam uzer miyim hic be... yapacagin sey basit. seni birakani sende unutacaksin. belli bir sure kafani dinlemelisin doğru ve mantikli kararlar vermek icin. cunku kandirilmissin aldatilmissin sevgin yerlerde suruklenmis. zor bir durum...
02 Yorumla- +1 yıl
Evet anlatmak zor anlasilmak zor. hele ki guven konusunda yaraliysan kendini toparlaman uzunca bir sure aliyor. erkegim ama seni bu durumda cok iyi anliyorum... benzer olaylar. sadece isimler yer ve zaman farkli...
+1 yılBirçok kez affederek hata yapmışsın. Belki düzeleceğine inanmışsın ama olmamış. Şimdi yaşanmışlıkları herşeyi unut ve onun inadına dik dur. Sen artık olgun bir insansın ona ihtiyacın olmadığını göster. Zayıf olma kullandırma kendini def et gitsin bir zaman sonra o sürünür merak etme.
04 Yorumla- +1 yıl
Tahmin edebiliyorum ama güçsüz olma. Kullanılmış gibide hissetme bir yola girmişain olmamış. Yanlış insan çıkmış karşına. Emin ol geçecek ve hakettiğin değeri bulacaksın.
- +1 yıl
Rica ederim.
Çok ağır bir tecrübe yaşamışsın ama kaybettiğin hiç bişey yok. O gitti bu gitti diye düşünme. Öncelikle her geri dönüşünde ona kucak açmamayı öğren onu hayatından çıkar. O seni hakedecek biri değil. Eğitimini tamamladın mı bilmiyorum tamamlamadıysan onu tamamla çalışmaya başla. Bakımlı ol güzel ol bundan sonra seçilen değil seçen ol. Kendine güven kimse senden daha değerli değil.
00 Yorumla
+1 yılyaa hersey tamam okedee buna ansıl izin verdiin bekaretii yaa bılyorum cok zor biir durum benim cıktıgımda cinsleık konslaım sıderdi ve yaaprdıı bn sıtmedımde terk bile edildim ama nasıl kandı evlenemden nasıl yaa ooff:(
04 Yorumla- +1 yıl
orosspuu çocugu evlence sevdiğne dokuncka adma ayatga atmaz nasıl ınaandın bunu dıyena damdan ahyr gelemz asıll piiç yaa alah afeder ama sne buna hakını helal etme oyle surunsun ibşaalaah
- +1 yıl
etmedım ztn bu mesajı attım.. oncesı de var tabıı 2 ay once attım bunu..
SEn hastaydın ve ben senı merak ettım daha sonra ne oldu? Sİktır gıtler, alçaltmalar, bı orospunun arkasına sıgınmalar yerlere dusmeler şok oldum yanı emın ol senın yuznden hersyım bıttı.. benım ahımla sende yanacaksın o kuracagınn pardon kuramayacagın yuvanda ALLAHTAN TEK DILEGIM BENIM BUTN AHIM SENN UZERNDE BUTUN bir OMRUN BOYUNCA KARABULUT GIBI DOLASSIN HICBIR ISIN RAST GITMESIN EGER DAMATLIK VE O SURTUGEDE GELINLIK GIYDIRIRSEN KEFENINIZ OLSUN IKINIZNDE... Hıc ama hıc mutlu olmazsın ınsallah rabbım kahhar ısmıyle senı kahretsın sımdı sana gercekten mutluluklar nasıl mutlu olcaksan artık... Bırsey soylıyımmı en buyuk :DuAm ken BEDDUAM oldun bılıyormusun? - +1 yıl
iyi yabmışsıın bızı terkediyorlarr snraa böle oyuncka oyloruuzz
Böyle piçler yüzünden kendi hemcinsimden utanıyorum bazen. Böyle bir insana neden kıyar insan!
Acı bir tecrübe olmuş senin için. Kullanıyor seni ve sen aşkın için hala izin veriyorsun. Vereceğimiz cevapları biliyorsun. Peki uygulayabilecek misin?07 Yorumla- +1 yıl
gelmez gelmez halasının kızyla yatmıs ya pısman sanırım mecbur evlenecek ztn kız ondan once de ztn baskasıyla... ynı ıgrenclıkten baska bırsey deıl sımdı benım ahımla bıttı ya mutlu olamazlar ınsalah gecen hfta bugun bana yazıyrdu adam ıkı gun sonra kızla resmını koymus canım kocacım canım karıcım lafları ucsuyr adeta havada yanı allah kahretsın onları benı yaktılar onları rabbımde yakar ınsallahh ne dıyım rabbım en ıyısını bılır belkı kız benım ondan kurtulus sebebım olmustur dımı?
- +1 yıl
Kız tehtit etmediyse evlenemezlerdi ama böyle biriyle devam etmeni hiç istemezdim. Çok canın yanmış. Allah'ında bulsun. Seni sevecek insanlar karşına çıkacaktır yine. Elimden bir şey gelse bende yardımcı olsam. Benim sevdiğim kızın biride evliymiş zamanında... Neyse boşver giden defolup gitsin.
gerçekden o adi çocuğa yaptıklarınızdan dolayı önünüzde saygıyla eğiliyorum değerli hanım efendi şimdi gelelim sorunuzun yorumuna sen hakkaten akıllımısın manyakmı aptalmı salakmı?
03 Yorumla- +1 yıl
sadık oldunu anladım için ilk cümlemi öyle yazdım ya hadi bir iki üç anlarımda dört beş e hadi onlarıda anlayalım gidiyor biriyle konuşuyor her haltı yiyor sonra yine sana geliyor ve sende kabul ediyorsun bu arada senide yemiş bence şöle düşün sen o oda sen olsun onun yapmış olduklarını sen yapmış ol sonra yine geri dön sence kabul edermiydi tabikide etmezdi ben onun için öyle akıllımısın salakmısın manyakmısın dedim yoksa banane sonuçda alan memnun satan memnun dimi
Aldattığını öğrendigin an bitcek olay bunu üstüne tekrar barisirsan zaten bu aldatmayi kabul etmis gibi oluyosun ve tekrar ayni seyleri yapmaya devam eder bitir herseyini arandaki
01 Yorumla
+1 yılbir erkek sevgilisinin parasını yiye biliyorsa, bu sevgide bir terslik var?
04 Yorumla- +1 yıl
bir manada öyle.. onurlu bir erkek sevgilisinden para almaz... bırak almayı gezerken harcamaları kendisi yapar sevgilisine ödetmez..
- +1 yıl
ohhh iyimiş valla.. çocuğa maddi olarakta bakmışsın.. işte şimdide bir yerleri kalkmışiki sen silmiş.. hiç üzülme... unut gitsin...
sen böyle biriyle mutlu olamazsın ki yarın evlendiğinde üstüne kuma getirir
03 Yorumlabir erkek icin bu kadar fedakarlik yapmadim yapmam
01 Yorumla
+1 yılhikayen uzun olmasina ragmen okudum. bizlerin arayipta cok nadiren buldugu bayanlardan birisin. o elemani bosver seni anlayacak birilerini illaki bulursun.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılKlasik olsada senin sevgini kullanıp bedenini kullanıyor. Bu hem sana hemde ona zarar verir. Artık rest çekmelisin. Ya o ya ben demelisin. Kararlı ol yoksa metres olursun...
09 Yorumla- +1 yıl
Ama durum öyle gözüküyor...
- +1 yıl
Yazdıklarını bir başka insanın gözüyle tekrar oku. O evlendiği zaman ondan kopabilecekmi bu kız? Büyük konuşmamak lazım. Kilodan dolayı ailem seni istemez diyen bir erkekten bahsediyoruz burada :) bukadar aptal bir erkeğe gönül bağlaman üzücü neuse. Umarım dediğin gibi olur ve üzülmezsin..
- +1 yıl
Kimse bilmediği için bu durum dahada ileri gider. Biraz daha biraz daha arzu istek sürer yıllarca. Uzak dur bence. Cidden.
- +1 yıl
Mesafe uzaklığından bahsetmiyorum yahu. Hayatından uzaklaştır onu. Seninle evlenicem diye diye yiyip bitirir ömrünü... Sende kanmak istersin çünkü kadınlıpını ona verdin. Çaresiz görüyorsun kendini. Asla görme asla.
+1 yılsuc sendekı aldattıgını ögrendıgın hala degersızmısmı bıde konusmaya devam edıyosun yazık sana
04 Yorumla- +1 yıl
Hayir ole sevgi olmaz seni sevmeyene nefret duyman sana ihanet edene nefret duymak gerektiği yerde neler yapamisin sevgi böle olmaz
- +1 yıl
Anladim
- Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılS... et gitsin... :S
Silin şu şerefsiz insanları hayatınızdan :(012 Yorumla- +1 yıl
Niye nesi var profilimin :O
- +1 yıl
Hımmm... Bende üzerime alındım :D tamam...
Mecbursun sileceksin hayatından hayat devam ediyor :S :S - +1 yıl
Hayırdır hayatına mı son vereceksin :@
- +1 yıl
Şükür ki Allah inancın var SAKIN etme intihar falan daya yersin bak :@ :'(
Eğer sıkıntın derdin varsa gel mesajıma muhabbet sohbet edebiliriz İSTERSEN sapık değilim yanlış anlayacaksan zaten gelme... Muhabbetim iyidir makara adamım daya yersin dayak yerim karma karışık bir muhabbetim var sıkmam yanbi ;) Seni azıcık ta olsa bu bunalımdan az gülümsetebilirsem ne mutlu bana ;) - +1 yıl
teşekkur ederım sukur kı ınancım tam ona kuran okudugumu bılırı telefonda ama neyse ıste yasadık bıttı.. ıntıhar etmektense karsıma cıkcak ınsana bunları anlatırım yasadıklarımı bırebır durust olurm ve yalan soelemm soyleyemem ztn teşekkur edrım dayak yemıyım ben sımdı ;) bende cok neselı bı ınsandım ama sımdı o nese avaz avaz ıcımde haykıran kımsenın duyamadıgı pısmanlık cıglıgına donustu.. :(
- +1 yıl
Ne güzel ;)
Ne ne güzel biliyo musunuz? gelin 2 dakika mesaja az mesajlaşalım neyin güzel neyin kötü olduğunu soyleyeyim rica ediyorum LÜTFEN... - +1 yıl
Peki güle güle :S
üzüldüm senin için , çok fedakarsın çok değerlisin ama kıymet bilenin yok , ne yazık böyle iğrenç bir adamı sevmişsin. İnşallah mutluluğu yakalarsın
017 Yorumla- +1 yıl
ben alatıldıgmıı ogrendım aradım o kız cıktı falan ertesı gun baska sahte bı face konustum bu kızla bana sısko falan dedı kız cok basıt bırı.. daha once tabıkı bununla ılk konustukalrında bı hfta olmuş ytmıslar daha sonra olmamıs ayrılmslar ben tesadufen gordum arstırdım ole bırsey oldugunu anladım daha sonra eylulde kızı buldm face den ekledım baska bırymıs gıbı konustum kız ondan ayrıldıktan sonra hemn baskabıryle cıkmaya baslamıs sordum dedım sen sevırmusun onu hyr dedı benım cıddı dsundgum sımdı cıktıgım bırı var sen onu sevyrsan konsayım ıstersen dedı utanmadan bana.. ben yok dedım sonra tekrar bu ıtle konusmaya basladım yalvardı bana tekrar olsun dıye dayanamadım tamam dedım aradan ıkı gun gecmedı hastyadı aramdı benı 2 gun ben merak ettım aradım bıde baktım bana kufur edıyr bırak ppesımı falan fıln yazıyr kıza verdı telefonu kızda baya kufur ettı bana bn ztn sasrdım yanı
- +1 yıl
sımdıkı durumunu soleyım yedı yıl benımle bı kare resım bıle cekılmek ıstemeyen adam resım cekınmıs kızla kızda facene koymus ıste ısım soyısım bırlesmıs faln yanı kocacım karıcım dıye yalakalık yapıyorlr bırbırlerıne sımdı bu durumdalar yanı belkı evlndıler ya da evlenecekler bı hfta oncesıne bana yazan adam sımdı o kıza karım dıyor basıt yanı bı haftdır resım var yanı..
- +1 yıl
onun ıcın spora baslamıstım ben yedı yılda onunla ılgılı 3 gunluk ttumtum brını aralıksız 460 gun boyunca yazdım cok gozyası doktum bana yedı yılda toplam bı sal aldı ve bı tane de duvara asılmalık bırsey kameralı telefonum olmadıgını ıcın resım cekınmdık onda vardı ama oda resım cekmedı hıc bızı.. Gunluklerıme kıyamıyorum ama ben.. onları ykmasam?
- +1 yıl
herşeyi yak diyorum onunla ilgili alakalı hatırlatacak herşeyi bir anda yok et ve sakın arkana bakma , spora devm et ve bu seni daha hırslandırsın , dal gibi taş gibi bir hatun ol ve boy boy resimlerini koy sonra face'ye ama tek olma yanında birleriyle sarmaş dolaş ol ki gebersin çatlasın ölsün
Gizli Üye(30-35)+1 yılFedakarlığını değmicek bir adama yapmışsın ilk sevgilin olabilir ama onla yatman gerekmiyodu o adamdan ne bekliyosun ki? evlenceğini mi? diğer kıza yaptığını sana da yaptı bırak ya ondan koca falan olmaz zaten önüne bak.
01 Yorumla
+1 yılHımm yazık valla acıdım şimdi e kızım ortada evlilik nişan gibi bişey yoksa niye birlikte oluyorsunuz
06 Yorumla- +1 yıl
öyle olmuş maalesef üzüldüm iyi kızlar hep kötü erkeklere denk geliyor
- +1 yıl
amam iyi adamlara da denk gelmiyorlar nedensee
- +1 yıl
inşallah :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılİçim parçalandı Allah yar ve yardımcın olsun. Çok üzüldüm. Keşke okumasaydım
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBundan sonra kolay kolay guvenme kımseye. Temkınlı ol bence. Zaten fazlasıyla uzulmussun de
+1 yılAllah yardimcin olsun olan herseyi unutmaktan baska caren yok onu hayatindan silmeye bak yoksa daha kotu olacak hayatina yeni insanlarla devam et benden sana uyari o adam sana hep zarar.
06 Yorumla- +1 yıl
takma kafana sen elinden gelen fedakarligi yapmissin sen gercekten asik oluncak kadinsin bunu kanitladin emin ol hayatina bak gelecege dogru birak kotu anilari geride hayatta daha kotuleride var diyerek teselli et kendini hayirlisiyla atlatcaksin bunlari :)
- +1 yıl
sacmalama her insan hata yapar ve Allah kullarini her zaman affeder sen yeterki inancini ve mutlulugunu yitirme gecmisi unut
- +1 yıl
ne demek uzme kendini
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir sana gelmis bir ona gitmis. Allah sabır versin çok sevildiği için bencil sevilmeseydi o zaman görürdün.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOlmamaliydi ama oluyor iste
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne demek..
Sonra erkeklere güven olmaz böyle yavsaklara asik olursaniz olmaz tabi
01 YorumlaBöyle fedakar kızın az kaldığını düşünüyorum :( umarımhayayınızda mutluluğu yakalarsınız yeni bir sayfa açın derim.
02 YorumlaBizim kızlarımız çok saf anladık aşk meşk diyosunuzda biraz gözünüz açık olsun
00 Yorumla
+1 yılkısacası ilişkin mefaat üzerineymiş ve evlenmedende ilişkiye girmenin sonuçları..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakireligi verip iyi b*k yedin boyle ortada kalirsin iste
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSeni bildigin escort gibi kullanmis tek fark bedavaya vermissin yazık
Cevap sahibi+1 yılBu nasıl bir gururdur anlamıyorum çocuk şeyi kalktıkça gelmiş yanına sende vermişsin Geçmişini bilen yanından kaçarak uzaklaşır
Cevap sahibi+1 yılHala onu düşünüyorsan akıllanmamışsın demekki yine yanına gelirse kabul edersin sen onu bu kafayla tekrar kullanıp gider
+1 yılyol ver gıtsın senı anlayan bırı cıkar karsına
01 Yorumlahesabma gıremıyortum :(
00 Yorumlaliseden sonrasını okumadım :D
00 Yorumla
+1 yılBu işin suyu çıkmış hala ona güveniyor musun
09 Yorumla- +1 yıl
Bence unutmaya çalış bu kadar yaptıklarından sonra haketmiyor insanca muameleyi
- +1 yıl
Yoksa kendine yaparsın
- +1 yıl
Hm ayıptır ya kimsenin hayatta bir garantisi yok
- +1 yıl