4-5 ay önce buraya yazmıştım yine erkek arkadaşımın evine gitmiştim cinsel organıma dokunduğu için pişman olmuştum buraya konu açmıştım. Sonra maalesef diyorum şimdi gerçekten çok pişmanım defalarca ilişkiye girdik beni ne hale getirdi 2 hafta önce de resmen kullandı attı.
Abilerim ablalarım nolur yardım bekliyorum sizden ben şimdi ne yapayım tamam haklısınız siz demiştiniz ama ben dinlemedim sizi arkadaşlarımı da dinlemedim yaptım bi yanlış ama içim içimi kemiriyo ben ona en değerli şeyimi vermişim o beni kullandı attı resmen ben de sonuna kadar izin verdim neler neler yaptırdı bana boyun eğdim hepsine. 2 haftadır da ağlayıp sızlayıp duruyorum ne yapayım ben şimdi bi yol gösterin bana
ah eli kırılsaydı da dokunmasaydı da başıma gelmeseydi hiçbiri
Abilerim ablalarım nolur yardım bekliyorum sizden ben şimdi ne yapayım tamam haklısınız siz demiştiniz ama ben dinlemedim sizi arkadaşlarımı da dinlemedim yaptım bi yanlış ama içim içimi kemiriyo ben ona en değerli şeyimi vermişim o beni kullandı attı resmen ben de sonuna kadar izin verdim neler neler yaptırdı bana boyun eğdim hepsine. 2 haftadır da ağlayıp sızlayıp duruyorum ne yapayım ben şimdi bi yol gösterin bana
ah eli kırılsaydı da dokunmasaydı da başıma gelmeseydi hiçbiri
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer