Kullanıldım ne yapıcam?

ben çok saf ve çok manipule edilebilen biriyim ve antidepresan kullanıyorum bu beni cok duygusuz ve gamsız yapıyor sanki rüya yaşıyomusum gibi oluyorum antidepresan kullanınca işte duygu ve hareketlerim bu yönde şimdi asıl konuya geçelim ben biriyle konusmaya basladım 2. günden bulusmak istedi hayır dedim ısrar etti tamam gel 10dk kapının önünde bulusalım dedim motorla geldi kpnustuk biraz sınra dedi gel gezelim motorla gezdik durdu bi yerde dudağımdan öpmeye çalıstı izin vermedim ama sonra cok yakısıklıydı karsı koyamadım aptalım her neyse 2. ve 3. bulusma da oldu ve biz daha da yakınsal şeyler yaşadık yani binevi beni ihtiyaçları için kullandı ve ben hayatımda ilk defa böyle seyler yasadım sonra cok pisman oldum babamın abimin yüzüne bakamıyorum şu an ve çocuk mesajlarda soğuk yapıuor ben bunu ona da dedim dışarda olduğum için bakamıyorum diyor ve dun bu rahatsızlığımı bu kpnuyu ona açtım dediği şey “tamamdır no problem” oldu bende tamam yazdım 7de ve 12ye kadar ne mesajıma baktı ne de yazdı bende ona dedim neden yazmıyosun ne yapmaya calısıyosum dısardaydım kar topu oynuyoduk arkadaslarla elime alamadım dedi ama sosyal medyalarda bir şeyler paylaştı ben buna nasıl yaklaşmalıyım ne yapmalaıuım hatamın farkındayım çok tövbe ettim çok ağladım ama artık olan oldu inşallah adım çıkmaz
Güncellemeler
1 yıl
Şu an normal konusuyoruz hala ben ona söyledim rahatsız olduğumu bidaha bu konuyu açmadı yarın yine buluşucaz yine öyle bir yaklaşım yaparsa konuşmayı kesicem
Güncellemeler
1 yıl
dün konuşmak istemediğini bana karşı hiçbir duygu hissetmediğini denediğini ama olmadığını söyleyerek ayrıldı daha 2 gün önce bulusmustuk bulustuktan sonraki gün ayrıldı
Kullanıldım ne yapıcam?