Eski sevgilimden ayrilalida 2 seneyi gecdi...
Eski Sevgili aklindan cikmaz mi insanin hic yaaa?
Eski sevgilimden ayrilalida 2 seneyi gecdi...
Su yaşima geldim. İlk aşık lldugum kızi bede unutamadım. Aradan onca kız geldi gecti ilkini unutamadım ama illaki evlenseydim hala seviyirum demiyorum ama unutulmaz ilkler. Seninkide sevgi degil aklından cikmiyor yani nasıl desem bilemiyorum bilinç altında yaşıyor buda normal ama kesinlikle sevgi aşk degil sadece düsünme... sevdiginden ayrıl diyorlar.. ayrılınca ne olcak... eskisi mümkün degil ücünçü kisimi olacak.. bu sefer biri ikiyi üçüncüyü kıyaslayacan.. geçmiş geçmiste anı olarak kalsïn önüne gelecegine bak bence.
Eski sevgili yeni sevgili ile unutulur ama sende ters tepki yapmış. Sıkıntı bir durum.
Yeni derken 1.30 sene dir beraberiz
Bunu bak ilk burada yaziyorum ayni durum bendede var ve evliyim ama eski sevgilimi unutamiyrum 2 yildrda evliyim bazi sebeplerden onunla evlenemedik aileler yuzunden simdi ise cok mutsuzum hep facede takip edeyorum ve bir sok daha gecen hafta evlendi maf oldum esim bendeki uzuntunun farkinda benide cok seviyor onada uzuluyorum icinden cikamadim bir turlu ama benim gibi olmani istemem hemen ayrik o cocuktan daha cok uzulursun cunki seni en iyu bej anlarim şu an gercekten cok zor
Bana sorsanki hangisiyle evlenirsin simdikiyle derim.
Eski sevgilimle ben sevsekte birbirimizi aileler cevre yuzunden hatta gecmis yuzunden mutlu olamayiz.
Cok gec...
belki su an sevgilim olmasaydi olurdu ama bundan sonra asla affetmez
Affetmez die hic birsey yok affeder bnmde ayni aileler cevre yuzunden beraber olmadi o kac dedi ama ben goze alamadm ewlenmeden once bende ole diyodum esim ondan daha iyi daha anlayisli daha mutluyum ewlenince hersey biter duygularim gecer diyordum ama ole olmadi iste onun ewlendiginide duyunca cok daha kotu oldum
Uffffff 😑 arada fark ver seninki seni seviyormus
benimki beni sevdigini saniodum belkide sevgilim oldugunu duyunca hic bisey demedi sevseydi ugrassaydi bizim icin cabalasaydi zamaninda su an evli olurduk o beni ben onu sucluyorum ama rabbimden hayirlisi cok korkuyorum ve arada kaldim zor ya gercekden okuyan dinleyene kolay gelirde yasayana zor :-(
Zor tabi zor olmazmi ama bence suanki sevgikinden ayril tekrar knusmaya calis belki barisrsiniz
Kurban olduğum yaradan senin gibi eşi dusmanima vermesin, her şeyi gecte koynunda yattığın adama acıdım şimdi, Rabbim ona yardım etsin. Ama unutma sen de bu kafayla belanı bulursun.
Cevap
5Cevap
Çıkmadı mı çıkmıyor arkadaş. Bende de var bir gerzeklik aynı böyle.
Eski sevgilin biriyle evlenmeye hazırlandığı an tak diye kafana vurur ama çok geç olmuş olur. Eğer seviyorsan mesaj at sen bu şekilde kimseyle evli kalamaz kimseyle mutlu olamazsın
Cok sacma simdi k sevgilini sevmiyosun o zaman
Belki insallah yasamassin ama anlarsin basina gelince
Hayirr kesinlikle cok guzel beraberligimiz var tartisma filan yok kendisinede hissetirmedim zaten
Eski sevgilimi seviorum hala diyemem kalpte iki kisi olmaz ama onun farkli degeri var bende tuhaf isde ve zor
bazen öyle kararsızlıklar olur canım benim boş ver bende kuzenimi hala deli gibi seviyorum ama başkasıyla çıkıyorum 😞
Şu an beraber olduğun insandan derhal ayrıl
Hayirrr onu cok seviyorum dicen simdi o nasil oluyor ama onu hic bir erkege deyismem.
Sorduğun soruyla simdi yazdıgin hicbi şekilde uyusmuyo.
Isde soruda bu aslinda nasil oluyor böyle bisey !!!
Tuhaf cok hemde
Ayrıl.
Adi üstünde eski
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar