Nişan atan eski sevgili pisman olur mu?

10 yillik uzaktan uzun bir iliskiden sonra nişan yaptik. Sevgilim bunca zamandir surekli gidip geliyordu. Evlikik karari alincada bian once evlenmek istiyordu ve bana baski yapiyordu. Yasayacagimiz sehir ve meslek konusunda tartismalarimiz oluyordu. Orta yolu bulmak istemistim sehir konusunda cunku o da bana o isigi vermisti o da baska sehir istedigini dile getiriyodu. Meslek konusunda sikayet ediyodu cok cakismaktan ve yorulmaktan bende aci cekmeden cakiscagi bi isi olsun vakit bukdukca ders calismasini istiyordum. En son baktik kpssden olmicak şofor olmak istedigini soyledi yollari sevdigini soyledi bende Nisan altinlarini bozup ona ehliyet parasi olarak verdim. Zaten altinlari veridm 1 hafta sonra en sonki kavgamizda yine ayrilma karari aldi ve bianda benimle iletisimi kesti. beni onceki ayriliklarimizda herkese karsi psikopat sapik pesini birakmayan bi insan olarka gosterdi kendi ailesinede benim ailemede. Bende nişanliyken insanlar ve o boyle dusunmesin diye yine beni terk etmesin diye biterse bitisn kafasinda gostermeye calisiyodum kendimi. Ama suanki durumda bakiyorumda beni gercekten bagimli yapmis kendine sapik gibi hissediyorum. Bana yasattiklarini sorgulatmak zorunda kaldi kafamda heo soru isaretleri birakti. Simdide supheker ve soru isaretkeriyle birakip cekti gitti. Yalvar yakar ikna edemedim. Bohcalari bile kargoyla karsi odemeli yolladi. Ayrilirken bile tum sucu bana atti. 1 ay somra 16 saatlik yolculuk yapip oldugu sehre gittim yuz yuze konusmak icin gelmedi gorusemeden geri donduk. Umudumu kesmem icin gelmedigini soyledi. Tabiki her yerden engelliyim kendi istedigini yaziyo sonra cevap vermiyo hic bi sekilde. Agustosta ya da kasimda askere gidicek. Sizce pisman olur mu. Yoksa askere gitmeden baskasini bulmus mudur bile. Askerde arayacak baska biri mi okur bana mi doner
Nişan atan eski sevgili pisman olur mu?