Eski erkek arkadașı unutmak?

merhabalar, yaklasik 1.5 yildir iliskim vardi ve hersey cok guzeldi. ben yurt disinda ogrenciyim ve erkek arkadasim yabanci. cok fazla arkadasim olmadigi icin erkek arkadasimla zaman geciriyordum genelde. erkek arkadasim universite 4. sinif oluyor ve mezun olmasi icin cok ders calismasi gerekiyormis ve artik benimle beraber olamayacagini soyledi. benimle beraberken hep dikkati bende olacakmis ve kendine odaklanamayacakmis. bu yuzden ayrilmak istedigini soyledi. ben ilk basta hayir ben ayrilmak istemyorum biraz uzak kalsak ta olur sadece her gun iletisim kursak ta yeterli benim icin dedim ve tamam hadi deneyelim dedi. bir hafta kadar denedik ama surekli des calistigi icin benimle iletisim cok kuramadi ve ben de uzuluyordum ve gorusemedigimiz icin ozluyordum. bir gun sinirlenip gun boyu iletisim kurmadim ve ertesi gunu bana bu iliski yurumeyecek benci artik bitirelim. beni ne kadar cok sevdigini biliyorum ama artik bitirelim ben surekli seni dusundugum icin odaklanamiyorum dedi ve ayrildi benden. simdi ne yapmam gerekiyor? kalbim cok aciyor. ailemle bile tanisti ve birsuru hayaller kurmustuk beraber. onu nasil unutacagim. fikri olan varsa bana yardim edebilir mi?

Eski erkek arkadașı unutmak?