kıskanan , koruyup kollayan , öyle sözde sevmek değil mesela buraya sevgilisi varken bile fotoğraf atanlar var vb seyler yapanlar. Acıkcası dogru bulmuyorum gözlemlediğim kadarıyla yürekten seven erkek miktarı çok az ve tükenmekte.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYürekten seven erkek ve kadın miktarı oldukca azaldı. İlişkiler ego mücadelesine döndü. İnsanlar bencilleşti sevgilerde öyle. Şiirde diyor ya
''Sevdalılar asil ve de yürekli
Sevdalar, kavgalar iki kişilik.
Oysa şimdi;
Çorak gönüllere ekiliyor sevdalar seher vakitlerinde.
Meşru sevdalardan,
Gayrı meşru acılar doğuyor kundaklara,
Günahkar gecelerden... '' aynen öyle..14 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim... Umarım gönlüne göre birini bulursun..
- +1 yıl
inş :)
En İyi Cevaplar
Evet
Eski kafaliyim
Kıskanırım
Kısıtlarım
Sozumden çıkılmasıni sevmem
Muhafazakar olmasını isterim
Bensiz evden bile çıkmasın
Saçının telini bile bnden başkası görmesin
Anneme anne desin
Büyük küçük bilsin
Saygida kusur etmesin
Fakire yardım etmeyi sevsin
Hastaya bakmayı yük gibi görmesin
Akraba ziyaretinden kaçmasın
Kültürümüze, örf ve adetlerimize bağlı olsun isterim...
Ben de bu şekil bir delikanlıyım17 Yorumla
Yürekten seveni bulmak için yüreği görmek lazım... Yaşananları gördükçe hak vermek lazım.. Görebilmek için gözlerine bakmak lazım..
Kızlar... sizler ne kadar sağlam durursanız, erkeklerin Sağlamını bulursunuz.. her süslü sözün sahibi. sağlam olmadığı gibi, her Sağlam'ın kolundaki kolda değil.. umarım anlatabilmişimdir13 Yorumla
etraftan gördüğümüz kadarıyla sence tükenmedi mi zaten :)
11 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
15Cevap
Valla kim nasıl seviyor, umrumda bile değil açıkçası. Ben kız arkadaşımı cok seviyorum, çok bağlandım ona. Çok sevdim, açıkcası çok sevmek ne kadar güzel emin değilim ama... Valla, nasıl desem ufacık bir sorun oldugunda korkuyosun, kalbin titriyor. Atmıyo hissediyosun. Yüzün düşüyo, ve en önemlisi nefes alamıyosun. Kendime belki mutlulukla beraber acı cektiriyorum bilmiyorum ama fazlasıyla sevdiğime eminim.
19 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 875 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi dolar buralar nerde öyle erkek, vay kalmadı, yok bitti diyenlerle. Biraz da kendinizde arayın sucu çevredeki karı kılıklılar sizin Justin ve o tip erkeklere hasta olmanız yüzünden türedi. Kusura bakmayın da ben ilerde çocuklarıma ananızın bacaklarını instagramda 400 kişi beğeniyordu diyemem. Bu bahsettiklerimin dışında olan kızlar siz üstünüze alınmayın mesaj gideceği yere gider zaten
11 Yorumla
+1 yıl13 Yorumla- +1 yıl
Leeeeeeeel bir alttaki soruyaatmıştım kb 👍
+1 yılonların nesli azalınca nesilleri yok olmasın diye koruma altına alındı
126 Yorumla- +1 yıl
bu kötü iyi değil çünkü onlara normal kızlar erişemiyor ama kötü kızlar bir yolunu bulup erişiyorlar bilmem anlata bildimmi durum bu yani
- +1 yıl
o senin yukarıda bahsettiğin erkekler yani iyi erkeler belkide hayatında hiç bir kıza teklif dahi etmeyen edebinden edemeyen erkek tipleridir durum böyle oluncada onları kaşarlanmış kızlar keşvediyor ve yanına sokulup sahip çıkıyor erkekde zaten kendi birşey yapamıyor ayağına geleni geri çevirmiyo sanırım bu defa anladın
- +1 yıl
adam ondan başkasını bulamıyor ki ne yapsın oda insan sonuçda ailesi erken davranım ona temiz bir kız buluyorsa şanslı yoksa yapacak birşey yok
- +1 yıl
olmuyor işte benim küçük kardeşim olmuyor senin o dediğin özellikte olanlar ayrıca utangaç oluyor üstüne birde gururlu oluyor yetmiyor edepli oluyor bu nedenlede beğendiği kıza gizli gizli bakmaktan başka bişey yapamıyor
- +1 yıl
sana saçma gelip gelmemesi önemli değil insan yapısı böyle tabiyatın kanunu diye bişey var bilmem duydunmu işte buda bu kanunnameye giriyor
- +1 yıl
görücü usulu ile evlenmemiş ve köylü olmayan hayatımda gördüğüm çiftlerin %90 nı böyle
- +1 yıl
ben aşırı dindar olan bir köyde doğdum büyüdüm sonrada türkiyenin bir çok yerinde bulundum baya bir zamandırda ankarada yaşıyorum bizim köyde böyle şeyler olmaz büyük bir köydur ama insanlar birbirini tanır bir erkek bir kızdan hoşlanırsa onu ailesinden istetir istetmeden kızla konuşmaya kalkarsa zaten kız bunu kendisine bir hakaret olarak algılar kimse buna cesaret edemez nasıl biri olduğunuda bilir bu nedenle evlilikler çok sağlıklı olur
- +1 yıl
kız istenir kızda seviyorsa evet der yoksa hayırder başka biri denenir böyle sürüp gider mesela erkeğin kız kardeşi beğendiği kızın arkadaşı kardeşi gitse arkadaşına deseki seni abime isteyeceğiz alırmısın ne düşünüyorsun akıllı bir kız kesinlikle gelin isteyin alırım demez evet diyecek olsada olmasada ya istemiyorum der ya da isteyin ondan sonra düşünürüm der ama şehirlerde böyle değil kimseyi tanımıyorsun bir kız beğensen ailesini bilmiyorsun zor yani dolayısıylada genelde şehirlerde önce bir sevgili dönemi oluyor böyle oluncada iyiler hep kaşarlarla sevgili olmak zorunda kalıyor
- +1 yıl
elbette değil ama ama kaşar olmayan kız olsun erkek olsun hep kaşarlarla takılır benim söylediğim tek taraflı değil her iki taraf içinde geçerli
- +1 yıl
birde şöyle birşey var elbette her kez için geçerli değil ama çoğunluk böyle efendi kızlar hep zübbe tiplere aşık olur çünkü bastırılmış duyguları vardır içinde onlar kendisini tamamlayacağını düşünür erkeklerdede vardır bu
- +1 yıl
bunlar benim gözlemlediklerim bunların nasıl olduğu neden olduğunun cevapları fakat şu unutmamak gerek kaderin üstünde bir kader vardır biz ne yaparsak yapalım nasip neyse hak ettiğimiz neyse o olacaktır allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin
- +1 yıl
eyvallah rıca ederim
- +1 yıl
iyi geceler
Sevdim, bir kızla aldatmayı geç gözlerimi bile kaçırıyordum her türlü fedakarlığı yaptım tabi bir zamanlar.
18 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVar ama onlara da sizler dönüp bakmıyorsunuz bile...
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖyle oluyor..
Cevap sahibi+1 yılTip yoksa, para yoksa, kariyer yoksa mal mülk yoksa ne kadar koruyucu da olsan, güvenilir dürüstte olsan olmuyor..
Yaşadık, yaşıyoruz...
Cevap sahibi+1 yılNasip.
+1 yılSevgilim var fotograf atmiyorum ben ne oluyorum
121 Yorumla- +1 yıl
Digerleri ne mesela
- +1 yıl
Milletle ugrasiyorum bir amacım ya da beklentim yok
- +1 yıl
Gunumun neredeyse yarısı ona gidiyor bence yanlış bir genellemede bulundun en azından örnek yanlış
- +1 yıl
Diger yarısını eglendigim baska seylerle harcamaya hakkım olmalı
- +1 yıl
Dunyanin en kıskanc kız arkadaşına sahibim
- +1 yıl
Bilmiyor bilmesi de gerekmiyor
- +1 yıl
Cunku aşırı kıskanc her seyi bilirse ayrılırız
- +1 yıl
Kıskancım aslında
- +1 yıl
Neyse bu sekilde taninmak istemiyorum her seyi paylastik
- +1 yıl
Ben tesekkur ederim her sey icin
Sizler ne istediğinizi bilmediğiniz için tüketiniz ne yazık ki değişime uğradı evrim geçirdi
015 Yorumla- +1 yıl
Elindekinin gözü oynaştaysa Kadının suçu ne. Erkekler çok masum zaten kesinlikle kadınına çok sadık ama kadınlar değer bilmiyor o yuzden erkekler pırrr diye uçuyor öyle mi 😀 anlatma o zaman bu sen küçüksün bilmem ne lafları devri hala bitmemiş sanırım ama ben alınmam keyfin bilir
- +1 yıl
His meselesi uzaktan olmaz kaba olsam sana ergen gibi burada saydırırdım biliyorsun beyefendi duruşumu bozmuyorum görüyorsan aman sen ne anlarsın işte kimseye ayrıcalık yapmıyorum aileme bile aynı ayarda olur kabalıkla alakalı değil beyinden çıkan harbi sözler bunlar yalansız sert sizin dilinizle maço yani
+1 yılVar var hep öyle ohoo
13 Yorumla- +1 yıl
Yok kaynamaz lakin arayan bulur.
kıskanmayan erkek gawattdır.
20 Yorumla
+1 yılVardır heryer böyle birileri :)
17 Yorumla- +1 yıl
Bende bazen süpheli düşünüyorum ama elbette var iyi insanlar az olsa bile :)
- +1 yıl
Umarım :) Gerçeği ben umidimi kesmiş gibiyim de yine umarım Dediğin gibi olsun ☺️
- +1 yıl
İnşallah her zaman :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa ben öyleyim sanırım bilmiyorum.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbence öyleyim ya. yani beni bilen bilir diyim, puff oturup sana kendimi mi öveyim kızım ya :D hoş bunun nesi övmek onu da bilmiyorum ama.. delikanlı gibi hesapsız kitapsız plansız tüm kalbinle seversin gider kıskanmanı, merak etmelerini falan sorun edebilir. çok sevilmek karşıdaki için sıkıcı bir hal de alabilir. bazılarına bencil, geniş, umursamaz, acımasız, ruhsuz falan olupta yaranabilirsin. bazılarına da severek yaranırsın. hayat garip işte ya vapurlar filan neyse iyi geceler.
kalmıstır kıyıda kösede :)
10 YorumlaSanki kadinlarda cok varda
05 Yorumlayürek bitmiş :(
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Eski kafalı erkek kaldı mı ( kötü manada değildir)? Daha dogrusu gerçekten yürekten seven?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler