Yengeç erkeği sadık mıdır?

Bizim hikayemiz biraz karışık çok zorluklarla çıkmaya başladık. 2 aya yakındır çıkıyoruz onlayken mutluyum da ancak yengeç burcu olan sevgilim fazlaca sinirli herşeye çabuk öfkeleniyor trip atmama gelemıyor. Biz bu cocukla oynadığımız online bir oyun var birde o oyunda bir kızla tanışmış facesine eklemiş ve konusmuslar. Kız profilinde onu etiketleyip kalp falan atmış ben tabi gorunce cıldırdım ve kaldıramadım en cok da beni üzen sevgilimin cevabı oldu bu duruma. Ne var bunda arkadaşça konustuk falan dedi ama arkadasca olsa kalp niye atsın? Haksızmıyım? Sonra ayrıldım dunde doğumgünüydü sitem dolu bir mesaj attım ama haklıydım bence. Bu, attıgım mesajı gorunce daha da sinirlendi ve bitti dedi. Dogumgunumde benı terk ettin dedi. İyice aramız acıldı ben haklı oldugumu dusunuyorum siz napardınız?
Güncellemeler
+1 yıl
Peki başka kızlarla konuşması ne alaka sadıksa :( bide dıyor kıza söz verdim daha 2 hafta olmuş tanışalı kızla söz vermiş kızın sevdiği cocuk varmıs da onu kıskandırmak ıcın vıdeo paylasıp kalp atmış oyle dıyor ben ınanmadım
Yengeç erkeği sadık mıdır?